azt tedd hozzá hogy úgy álltak a saját lábukra hogy a vitya nem segíthette őket anyagilag hiszen minden adóbevallása azt tükrözi hogy full csóró
ráhelka is összerakott tizenpár év alatt 200 milliárdos vagyonkát 0 segítséggel közvetlen az iskola elvégzése után....
Mintha írtam volna nemrég most kezdődik nálunk az 5 ok ciklus egypárt rendszerbe. Sokkal jobban működik mint a folyamatos vita a többpártrendszer be ahol semmi nem tud megvalósulni. Jó is lett volna ez így kb. Vityáék örökre maradhattak volna ha nem lopják el az országot. De be kell látni ekkora hatalommal ilyen hosszú ideig ez csak utópia.
Jah,hat,a romanokon tuti latszik milyen jo tud lenni egy tobb parti faszság.Megint osszeomlott a kormany.Evente.
En meg mindig egy tenyleg labszagu muborkabatos,igazi diktaturat szeretnek,nem ilyen langymeleg hugyszagu puhapocs kamudiktaturat amit az orbanra mondanak.
Az eloskodo,luxizo,urambatyam olgarhakat ugyanugy legvedelmi agyuhoz kotnem mint a pride tuntetoket,bar a rendszervalto faszlobalo koncertet is napalmal oszlatnam.
Es minden fadza lenne,meg te is lelkesedve ejjenezned.😂
A papa bányái és üzleti érdekeltségei is megérnek egy kimerítő vizsgálatot. Meg min1ik. Tiborcz opel korzával járt az esküvő előtt hamar a saját lábukra álltak. 😅 Szopkodhatid tovább a fideszt én az MH helyett kényszerből szavaztam rájuk de tudod mi lenne ha most vasárnap lennének a választások? Beesne a fidesz 1 milló alá(kezeit széttáró)
egy szóval se mondtam hogy az egypártrendszer jó
visszagondolva az elmúlt 16 évre simán látszik hogy nem jó mert ugye eddig is az volt.....
azt írtam lehet működőképes is, nem a keleti blokk elbaszott szocializmusát kell mindig alapul venni
De eddig nem ugy volt nálunk hogy az egypart róóóóósz,a sokszinuség a demokracia,fékek és ellensulyok,europai értékek netovábbja es csak ez a helyes,igy jóóóóó.
Hatvanpusztát a fater epiti.Kb abba lehet belekötni hogy a kavicsot mennyért adja az autopályákra,de az nem olyan vörös poszto a hozzád hasonló egybitesnek,mert ahhoz könyvvizsgáloknak kéne eldönteni egy szerződésröl hogy tulárazták e vagy nem,ehhez meg eljáras,birosag,bizonyitas,itélet kéne,amit a hozzád hasonló kb 1 percig nem bir felfogni,igy nem is tud ellene hörögni.
Ezert marad az egyszerusitett verzio.
Höhö,orban lop,hatvanpuszta,zebrák .......
Te fogalmatlan fasz,a kegyelmi kérvényt a delikvens ügyvédje írja,majd a köztarsasagi elnoknek betetjesztésre a jucus adja,ha a kati ad kegyelmet neki végre kell hajtani,max ellenkezhet.
Átálás? Pont nemrég linkeltem 4 évvel ezelőtti hozzászólásomat amikor a Tisza még a fasorban sem volt még Varga Judit is bőszen írhatta a kegyelmi kérvényit 😅 de nem egy ilyen írásom van hanem számtalan ahol ekézem a fideszt a mértéktelen gínesz rekordú síbolás miatt. Elmondtam, hogy vitya egy halom dolgot megoldott és jól csinált. Szerintem 1000 évente születik egy ilyen politikus. De a holdudvar kicsúszott a kezéből és elkezdték egymást überelni a lopásban. Ők már valójában a medence széléről hugyoztak bele a medencébe. Sajnos a főnök maga a trambulinról. Ez rossz példa volt a hiénáknak. Azért abba a poros faluba ahol megszületett felhúzni egy stadiont kis vonattal? Hatvanpusztára mi szükség volt? Adta a neresek alá a lovat, hogy mindent lehet.(kezeit széttáró)
Én vagyok még igy, ezeket már rég el kellett volna takaritani és akkor nincs ez tisza mizéria. Az emberek többsége ezt a békát nem tudta lenyelni ráadásul a többség teljesen tájékozatlanul.....a fészbukrol meg a munkahelyi reggelizés közben kialakult beszélgetésböl megállapitottták hohy tölük mindent ellopnak. Még azt is ami nem is lopás csak nem értenek hozzá.
Nehéz lesz bö 9millio ember igényeit ugy kielégiteni hogy pörögjön a joérzés generátor állandoan.
Sajnos sosem voltam egyik kormány belső körös kedvezményezetje. Tuti nem balfaszkodtam volna mint balásy. 😆 "Jaj hát itt születtem itt nőttem fel itt van a családom nem megyek innen sehova brühüm brühüm " hát neki nem is kell vagy feldobja rogánékat és vissza szolgáltatja még a kenyér sarkát is vagy hosszú időre megy a böribe. Én okosabb lettem volna. Nem itthon épitkeztem volna az itthoni ingatlanjaimat nem vihetném sehova olyan megfelelő civilizációjú országban építettem volna bázist ahol nincs kiadatás 😆 Egy ottani helyi strómanon keresztül lett volna ott egy csinos ingatlanom ahová fél évente hordtam volna ki a készpénzt és az aranyrudakat. Ástam volna el kertbe a pàlmafák alá😄 14 év alatt elástam volna 100 mrd eurót és aranyat. A családot április elején kivittem volna az új hazába, hogy szokják a helyüket. Április 12 leszavaztam volna a tiszára nehogy a fidesz nyerjen mert akkor tovább kell kockáztatnom 😁 Még aznap a helyi csárterral elhagyom az országot örökre és 13 án már az új otthonomból bontom a pezsgőt a fidesz halálára az állnevemre kiállított letelepedési papirjaimmal és id. kártyámmal a kertembe elásott 100 milliárddal. Ott már luxizhatnék senki szemét nem szúrná. 😅
Votmá......csak ez a sok fiatal hülyegyerek nem élt benne egy percet se. Kb pont az az érzés kezd kialakulni bennem ami fiatalkoromban bennem volt a mindennapi életben. Csak ezek mire ráeszmélnek hogy kezdik korlátok közé terelni öket késö lesz, és még fröcsögve tapsikolnak is hozzá
ha ez a lendület tart akkor egy éven belül mindenki hithű tiszás lesz
még a narancskárosult bútorboltos is 😂
én mindig is abban bíztam hogy a fidesz szétesik, és ahogy nézem ez be is fog következni
amúgy épp nemrég beszéltem egy útkaparó ismerőssel kérdeztem tőle mit tud a helyzetükről
azt mondta majd kapnak egy strabag feliratos munkáskabátot aztán utána abban dolgoznak tovább.....
volt már ilyen felirat csere nem egyszer
Alkalmazottak ki lesznek fizetve. Te mire gondoltál? A legelső dolog ami el lesz intézve. Ők csak a hasznos idióták a gépezetben. Mp nem hozhat rögtön az elején népszerűtlen intézkedéseket.
Azért nem tartott nálad sem sokáig az átállás. Még pár nap és kiderül, hogy már 4 éve is tiszás voltál. Végülis bizonyos tekintetben igazad van, ha teljesen szétesik a fidesz akkor nem jön vissza és az új pénzszóró felé kell fordulni részben a vizsgálatok elkerülése részben hátha csurran cseppen onnan is. 🤑 😎
Mondjuk amint indul az online anonim feljelentési rendszer siman fel lehet téged dobni mint neres kecso környéki ingatlanmogul,és indul a vagyonosodasi vizgalatod.
Izzadni fogsz mint palotapincsi a kóreai etteremben.😂
mindig mondtam minél többen ülnek egy parlamentben minél arányosabb elosztásban na ott sose lesz egyesség. a fidesznek nem volt 16 évig ellenfele gyakorlatilag egy párt irányított és láttunk mire jutott. Nekem volt egy halom üdvözlendő dolog amit megcsináltak meg körülbelül ugyanennyi amitől felfordult a gyomrom. Most petyáéknak nincs ellenfele 4 évig biztosan. Haladunk az egypárt rendszer fele? Most indul a 20-ik év 5 ciklusban egypártrendszerként. A maradék ha egy napot sem tőlt bent sincs semmi 2010 óta eddig is így volt(kezeit széttáró)
ráhelka is összerakott tizenpár év alatt 200 milliárdos vagyonkát 0 segítséggel közvetlen az iskola elvégzése után....
Semmi kulonos mert 3 lenne.🤣
En meg mindig egy tenyleg labszagu muborkabatos,igazi diktaturat szeretnek,nem ilyen langymeleg hugyszagu puhapocs kamudiktaturat amit az orbanra mondanak.
Az eloskodo,luxizo,urambatyam olgarhakat ugyanugy legvedelmi agyuhoz kotnem mint a pride tuntetoket,bar a rendszervalto faszlobalo koncertet is napalmal oszlatnam.
Es minden fadza lenne,meg te is lelkesedve ejjenezned.😂
visszagondolva az elmúlt 16 évre simán látszik hogy nem jó mert ugye eddig is az volt.....
azt írtam lehet működőképes is, nem a keleti blokk elbaszott szocializmusát kell mindig alapul venni
aztán meglehetősen működőképesek
Ezert marad az egyszerusitett verzio.
Höhö,orban lop,hatvanpuszta,zebrák .......
Nehéz lesz bö 9millio ember igényeit ugy kielégiteni hogy pörögjön a joérzés generátor állandoan.
https://www.vadhajtasok.hu/202...
még a narancskárosult bútorboltos is 😂
én mindig is abban bíztam hogy a fidesz szétesik, és ahogy nézem ez be is fog következni
amúgy épp nemrég beszéltem egy útkaparó ismerőssel kérdeztem tőle mit tud a helyzetükről
azt mondta majd kapnak egy strabag feliratos munkáskabátot aztán utána abban dolgoznak tovább.....
volt már ilyen felirat csere nem egyszer
Izzadni fogsz mint palotapincsi a kóreai etteremben.😂
Te tényleg ennyire hülye vagy?Mar most zaroltak a cegek szamlait,szerinted meddig varnak az alkalmazottak?