Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nalad mindenkepp.
azt sejtetem, hogy te nagy motoros vagy bár azt nem tudtam, hogy ennyire 😅
Na ez az mindig a leggyorsabb van elől 😅
De ez a geniusz nem akart vagy nem tudott,csak neten puposkodik,az 1,-esen meg odaig jutott hogy a lancvezetomrol akarta leolvasni a szamokat,persze hogy figyelem holafaszba van.Huzzon elore oszt mehet.
Altalaban az ertelmesebbje nem a rendszamtablamon lóg hanem megeloz vagy lemarad picit,ez utobbi akkor jo ha a fogalmatlanja hatul elbassza.De te istenkiraly vagy ebbenis,tehat el kene menned mellettem,de nem,csak cikazol a rendszamomon.Es meg ez is az en hibam hogy mivel te kiraly vagy valszeg a motorod olyan nyomi hogy nem megy.
a hülyéket mindig előre kell engedni, mert akkor lehet rajtuk röhögni
én 99% záró ember voltam a túrákon, és mindig jól szórakoztam
Kakucson viszont megmutathatnád, de gyáva vagy.
Mondjuk nem az volt ott sem a feladat hogy meg kell előzni. Az hogy te vak vagy és nem veszed észre hogy végig a nyakadban vagyok, nem az én problémám.
Tehát a melléduma utan a lényeg.
Az 1.-es uton ahol hszafele tartottunk,es akkora mint egy autópálya cikcakkoltál hol jobbra hol balra ugy hogy a tukörböl se láttalak,es nem voltal képes elmenni mellettem.
Holafaszba volt egyáltalan kanyar azon a részen ahol nekem kanyarodni kellett volna?
Különben meg ilyen alapon a pótos IFA a legjobb motoros, mert az sem előzi meg senki. 🤣
Túrán a gyengébbeket küldjük mindig előre, mert kanyarokban esés lehet a vége ha egy jobb motorost követni próbálsz. Szóval köszönd meg hogy legalább akkor nem estél el. 😄
Aztán azt meg nem tudjuk hogy mennyire nem tudlak megelőzni mert Kakucsra meg nem vagy hajlandó kijönni. Pedig ott elválna a szar a víztől.
Olyan vagy te is mint Pipi, egyenesben tudod csak húzni, mint a vak ló, feleslegesen kockáztatva, de legalább a pár plusz LE pótolja a hiányzó tudásodat. 😘
Jó, hát ezt sejtettük rólad. Buzi vagy. 😅
Nem szivesen hagyom a cuccot ott sehol, nem szeretnek atizzadtban sem bemenni sehova. A szukseg torvenyt bont, az a kajalda, a tobbi meg opcio bizonyos feltetelek teljesulese esetere. De mondom, nem baj, ha mas maskeppen csinalja, nekem mas az elkepzelesem.
Lattam rola kepeket, nem mozgat meg. Ha tobben arra mennenk, nem tudnek mit tenni, de a muzeumert nem tervezek oda utat. Meg a motor tortenelem sem mozgat meg, nem izgat fel semennyire, hogy az x motoron volt eloszor hatul tarcsafek szeriaban.
Szerintem mind hülye aki motorozik. 😆 Az autó hidegbe fűt melegben hűt és minden elfér a csomagtartóba. 😆
En meg estem benne,bocs de hat nem te vagy az etalon,főleg hogy megelőzni se tudtál,a nagy pályamenő.🤣
Láttam ilyen farmert esés közben. Meghagyom neked.
Igen. Átöltözök ha úgy kényelmes. Beszarni meg te szoktál a kanyaroktól.
Aha,es cserelgeted.Vegulis ha teliszartad ijedtedben a sebessegtöl. 🤣
Ha ez jött le akkor nagyon tufa vagy,de ja,siman kurvajó a farmer,kevlarbetet,terd-csipőprotektorral.
Meg pofaraeeses is ki lett probalva.
Én gazdag vagyok. Futja egyszerre utcai és motoros gatyára is.
Farmerben túrazni? Főleg légáteresztőben? Mondjuk ha te sétálgatsz motorozás helyett, akkor valóban jó😅
Hat,ahogy lacko gatyaban ugral a hochkar kötéploalyas kabinban az kurvara vicces,de az is ha nadrag nélkul ulsz fel a chopok jasna csucsrol lefele a 3 kerekű crosscarton,ami kurvajó buli.Nem veletlen van rajtuk hidros fek.
Faszt,farmer siman légazeresztő,a perforalt kabat is,minden mas meg szar valasztas ha nem birod a melegat.
Mondjuk ez igaz. Mi a fenének mennék be egy múzeumba amikor motorozhatok is. 😄