Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ragasztót fellazitja, a vynilt nem oldja de ha megkezdi valahol leszedni az ember, már alá tud jutni. Macerás, de nem karcolódik a felület.
Ja,a nitro jó,a ragasztó eltávolításra,de magához a matricához nem igazán,főleg ha műanyag alapú és oldószerálló.
Szerinted,aki meg ért hozzá,az tudja hogy nem.De mi köze van a matricának az idomhoz?
Nitro mindent visz. Azzal szedem én is a matricákat
van az a citromsavas motip matricaeltávolitó. megpuhítja és könnyebben lejön
Főleg ha pvc az idom 😁
Sztem szintetikus vagy nitro hígító vitte volna
Hőlégfúvó,mindig a hő a megoldás.
Semmi nem oldotta , úgy vakerásztam le ! 🫣
Tiszást elvböl nem gazdagitok,mind korrupt kormanyparti geci,es még horgásznak is.🤣
Hat,a 4 liter motul 7100 ert tul sváb vagyok kiadni 15-16 ezreket szoval még molyolok.
A 4 bol maradt tobb mint 1 liter,azt belersknamba hondaba a friss maradékaval ami leesik a street csereje miatt es egy plusz lierrel,es nem kéne mindig kerulgetni a maradékokat.
De miindenhol nem elérhető.
hagyd ott, jól néz ki vele
van egy 4 literes motul 7100 10w60as olajam jó(sok) pénzért eladó 😉
van egy bontott 1 literes is avval kenegetem a láncot de csak azért mert tetszik a szaga
műanyag alapanyag már a múlt héten ugrott 20% és egész nagy hiány van belőle, elég sok granulátum jön a közelkeletről
Olajvalsag van. Mi is varunk kenoanyagra, mar a mult heten szembesultunk ezzel.

Elterjedt a "belso info" hogy akar 20% aremeles johet, tessek bevasarolni. 'Sztan az lett, mint COVID alatt a lisszttel meg cukorral.
Nitrohigitó.....ilyan mint a wd40 meg a szigszalag. Mindenre jó
matrica eltávolító spray
vagy tömítés eltávolító
de vannak spévi műanyagipariboldószerek ezekre csak nem jutsz hozzá
Boccs,10w50.
Mar par napja turom a netet es eltunt az elf mototech 10w40,mindehol a nem rendelheto van.
Letezik hogy csak en nem talalok?
Mivel lehet leszedni az Osztrák érvényesítő cimkét ? 🤨
Egy s-t kifelejtettem, de csak azért mert még a helyesírás miatt sem szeretek két ss-t egymás mellett látni. 🙄
Aki a jövőbeni orvosát, gyerekei tanárát vagy ügyvédjét, parlamenti képviselőjét meg akarja dugni az látogason el egyetemek körüli presszókba, hotelekbe és dugja meg őket. :https://index.hu/kultur/2026/0...
én lelőném a gecibe aztán amíg meleg megraknám 😂
nem futnék egy métert se
ini találtam egy új fogyókurás programot 😂 😂 😂
ha gondolod lehet segít
https://www.youtube.com/shorts...
én robogó blokkból akartam csinálni egy rollert, csak az erdélyi túrán elolvasztottuk a dugót benne aztán nem ért annyit hogy helyrehozzam, utána meg ha megunom kidobjam a kukába