A motoroknak még megbocsájtók ha 4nél kevesebb hengere van pl. Új speed RS
De autóba naaa neeeee
Ford amúgy is befürödt a 3hengeres vackokkal (hütés probléma)
S-cross próbáltam a 3hengeres turbós motorral , jesszus de szaaaaar!!!! Kocsiba kell a min 4henger
Az 1.4t az már faxa konstrukció
(Remélhetőleg nem lesz hajlamos a koxosodásra)
Ha mégis az nekem +bevétel
Mi az hogy nem? Most értem haza a vitorlázásból. Kimentem az elkerülőre, de megértem a saját sávomban tartani, olyan viharos szél fúj. Néhol csaknem 30 fokos szögben kellett belefeküdni a szélbe.
Múltkor szerelőnél egy kettő éves nem is tudom melyik fajta bájer volt a csáposon felemelve, csak lestem mondta egy határ szar... az udvar az egész utca tele újabbnál újabb béjjemwékkel tele mindenféle hibákkal sokmilliós szarok. Mondtam neki ilyen öreg nácibárkákat nem nagyon látni nálad, mondta ezekből még nem spórolták ki az utolsó felhasználható tartós alkatrészt is.
Nekem az új Veloster is kéne, de nem jön Európába.
Az új Fiesta ST is röffög-durrog. De az új Swift Sport a legjobb vétel abban a kategóriában.
A GT86 és 370Z párostól pedig nincs jobb, ha élménynek keresel autót.
Addigra meg kell tanulnom karburátort pucolni: szokásommal ellentétben nem prémium benyával raktam le a motort november közepén, hanem a sima OMV 95-össel, tuti bele fog rohadni (még eddig megúsztam az ilyesmit, soha nem volt egy hónapnál hosszabb időre leállítva egyik vasam sem, ráadásul mindig volt annyi eszem, hogy télen prémium benzinnel használtam).
Reggel , vagyis napkelte óta süt a Nap Tapolcán. De az ismerősöm azt mondta , hogy ne örüljek nagyon, mert este jön a vihar hóeséssel ! NNa B+ , mondtam Neki , örülök, hogy felvidítottál?!
Ezért is tett le rola a bömbi, inkább csinált egy elbacot 2es szériát, nahhh most nem a 2es cupéééra gondolok!
A szutyukinak elmegy kategória
Mint a chokitooo ronda de finom
Jahhh és az üléspozíció az ami igazán tetszik a szutyukiban! Egy cseppet sem hiányolom a kinyújtót lábat, pedig elvileg az a kényelmesebb pozíció
Azért egy Új Tuscon-ra elcserélném
A turbós Suzukik tartósságára kíváncsi leszek!
De autóba
Ford amúgy is befürödt a 3hengeres vackokkal (hütés probléma)
S-cross próbáltam a 3hengeres turbós motorral , jesszus de szaaaaar!!!! Kocsiba kell a min 4henger
Az 1.4t az már faxa konstrukció
(Remélhetőleg nem lesz hajlamos a koxosodásra)
Ha mégis az nekem +bevétel
Kicsit megjárhatni, hogy a karbi is átmosódjon!
Nekem bevált a módszer! A fűnyíróba is teszek mindig!
Az új Fiesta ST is röffög-durrog.
A GT86 és 370Z párostól pedig nincs jobb, ha élménynek keresel autót.
A szutyukinak elmegy kategória
Mint a chokitooo ronda de finom
Azért egy Új Tuscon-ra elcserélném