Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te a szlovák híradót nézed? Melyik csatornán?
A híradóban láttam, hogy a Szlovákoknál már micsoda hohelyzet van!
Nezzetek turatippeket.Jobb mint a clam agyfasz zenéi.
http://youtu.be/kTjvD8mo0C4
Tapolcán most szélcsend van , a hó pedig esik !
Majd ha az idő megfelelő lesz, mert ha most nekiáll a falra kenni pl. 18 l vizet a 20 liter mészből utána minden megpenészedik a páratartalomtól !
De meg hogy,bamikor johecc,a cofidisbol meg tellik ket vodor diszperzitre.
A falra ráférne már egy meszelés, nem?
No meg beert a karacsonyi ajandek,koszi cofidis.
Szerintem inkább nőstényna, mert egy idő után megasszhatod!
2literes petpalackra gondoltam, az mindenhol van
Látszik hogy fiatalka vagyol
Mert a rendes benzin tároló-szállító cucc nem csavaros
nem tudom miről beszélsz.....
Nem költenéd a gatyádat luxuscikkek javítására?
mi a faszt kezdenék én egy elharmadolt vagy felezett blokkal?
Jó ez, bár ennek nem letekerhető a kupakja!
Felétek nincsenek olyan izék, tudod, csavaros kupakkal kis tartalyok amiben benzint lehet vinni ?
Én is a legdrágább Maxxmotionnal szoktam letenni a motort, de november végén azt hittem, hogy biztos lesz guruláson pár héten belül. (Az utóbbi pár évben karácsonykor mindig megvolt a +10 fok). Így a gépet ugyan utolsó utam után teljesen leápoltam, a láncot is lemostam petróleummal, majd befújtam, de a benya maradt a régi, sőt a tank is csak félig van. Azóta viszont olyan fos az idő (nekem legalábbis), hogy még a kútig sem voltam hajlandó elvinni a gépet.
pár éve még a drágábbik maxxmotion vagy mi a fene egész jól bírta, még a szaga se volt sokkal rosszabb mint újonnan
a kocsiba meg télire mindig az olcsóbbik max ment mert ősszel -tél elején tankoltam aztán következő szezonig a kocsiba volt
premium sem segít, legfeljebb a repülőbenzin amibe nincs etanol meg karbi rohasztó cuccok
le kell ereszteni teljesen üresre
Bigiciglikbe jók azok is