Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a lényeg, hogy fel tudja-e kelteni az érdeklődését irányába valaki olyannak, akinek sok pénze van....
Ohh ha nekem lenne olyan kis ügyes pinám.
Azért hihetetlen hogy egy áltlag pinától egy negyed fokkal jobb és mégis mennyi mindent keresett vele....
Ha van.
De közben sok minden üzlet lett Timi nevén, sőt gondolom lakás, kocsi is.... akkor azok bizony maradnak.
Van már sok minden a nevén, tehát azt nem veszíti el.
A kingtony egész jól bírja az arát mindenképp megéri
Akkor az jó lesz hobbi célra asszem.

Azt hittem hogy te ha jo akarsz akkor tudod hol kellszart venni.
-szart NEM adnak
Nem keresem én a bajt
Kb. az alja ami még használható, de ne gyakran vedd elő.
Yato, Kingtony amit preferálok ha olcsó kell. Ha profi cucc kell akkor meg FairToolból szoktam vásárolni. Ott szart adnak, de nem is olcsó.
Bizony ha ő leírta hogy apízt agyak vissza a nepnek. Mert csak kölcsön vette. Akkor Timcsi cumin van és mehetek oda az egymiliómmal hozzá szívességet kérni.
Ha van egy házassági szerződés akkor abban le van írva hogy mit kap a hölgy
Gondolom minden eset részletezve van válás halál stb
Köszi az infót.
Nemrég írtam. Olvastad?

Ha végrendelet, ha nem..... a feleség a legközelebbi hozzátartozó. Vagyis bármilyen végrendeletet megtámadhat, jogosan és nagy eséllyel nyeri is.
Hacsak az nincs beleírva, hogy ő is lemond mindenről....
Ér annyit amennyi az ára.
Nekem is van pár. Még nem volt vele problémám.
hát dehogynem
De most itt szerződésről beszélünk ginó
Vagyis leánykori nevén: VÉGRENDELETRŐL
Ha bubó úgy rendelkezett(mert úgy rendelkeztették), hogy mészié minden, akkor timike csak egy olcsó kis ribanc lesz, leszop kenyérért
A fiam sem rokonom, hanem közvetlen (egyenesági) leszármazottam.
Nem rokonság, hanem hozzátartozó! Érted? A feleségem a legközelebbi hozzám tartozó!
Basszus, nem érted!
Mészáros nem volt a legközelebbi hozzátartozója.....
Hát nem tudom Neked pl a feleséged neked nem rokonod A fiad viszont igen
Lehet, hogy van ilyen szerződése vajnának.
Csak nem biztos, hogy timike szerepel benne
Szerintem mészáros úr lesz mindennek az 1/1 tulajdonosa Mert köztudottan ő az alvilág a szervezett bűnözés pénztárnoka. ( itt a regnálló kormányra és holdudvarára gondoltam.
Dehogy.
Kiröhögne és kidobatna a testőreivel. Nem adna semmit.... legfeljebb pár pofont a testőr, ha nem takarodsz el gyorsan!
"Az öreg zsidó sétál a tengerparton egyetlen unokájával. Hirtelen egy hatalmas hullám elragadja a kisfiút.
Az öreg felnéz az égre és így szól:
- Ó uram, ő volt az én egyetlen unokám, hogy vehetted el tőlem ilyen borzasztó módon? A fiam és a felesége sose fogja mag túltenni ezen a veszteségen.
Egy újabb hatalmas hullám visszalöki a kisfiút az öreg lábához.
A nagyapa felnéz az égre és így szól:
- Volt rajta egy kalap is! "
Mit mondana Timi ha azt mondanad neki hogy adok 1 miliót ha megdughatlak. Ő adna 2 -őt csak takarodj a faszba.