Nem keresem én a bajt
Kb. az alja ami még használható, de ne gyakran vedd elő.
Yato, Kingtony amit preferálok ha olcsó kell. Ha profi cucc kell akkor meg FairToolból szoktam vásárolni. Ott szart adnak, de nem is olcsó.
Bizony ha ő leírta hogy apízt agyak vissza a nepnek. Mert csak kölcsön vette. Akkor Timcsi cumin van és mehetek oda az egymiliómmal hozzá szívességet kérni.
Ha végrendelet, ha nem..... a feleség a legközelebbi hozzátartozó. Vagyis bármilyen végrendeletet megtámadhat, jogosan és nagy eséllyel nyeri is.
Hacsak az nincs beleírva, hogy ő is lemond mindenről....
hát dehogynem
De most itt szerződésről beszélünk ginó
Vagyis leánykori nevén: VÉGRENDELETRŐL
Ha bubó úgy rendelkezett(mert úgy rendelkeztették), hogy mészié minden, akkor timike csak egy olcsó kis ribanc lesz, leszop kenyérért
Lehet, hogy van ilyen szerződése vajnának.
Csak nem biztos, hogy timike szerepel benne
Szerintem mészáros úr lesz mindennek az 1/1 tulajdonosa Mert köztudottan ő az alvilág a szervezett bűnözés pénztárnoka. ( itt a regnálló kormányra és holdudvarára gondoltam.
"Az öreg zsidó sétál a tengerparton egyetlen unokájával. Hirtelen egy hatalmas hullám elragadja a kisfiút.
Az öreg felnéz az égre és így szól:
- Ó uram, ő volt az én egyetlen unokám, hogy vehetted el tőlem ilyen borzasztó módon? A fiam és a felesége sose fogja mag túltenni ezen a veszteségen.
Egy újabb hatalmas hullám visszalöki a kisfiút az öreg lábához.
A nagyapa felnéz az égre és így szól:
- Volt rajta egy kalap is! "
De közben sok minden üzlet lett Timi nevén, sőt gondolom lakás, kocsi is.... akkor azok bizony maradnak.
Azt hittem hogy te ha jo akarsz akkor tudod hol kellszart venni.
Kb. az alja ami még használható, de ne gyakran vedd elő.
Yato, Kingtony amit preferálok ha olcsó kell. Ha profi cucc kell akkor meg FairToolból szoktam vásárolni. Ott szart adnak, de nem is olcsó.
Gondolom minden eset részletezve van válás halál stb
Ha végrendelet, ha nem..... a feleség a legközelebbi hozzátartozó. Vagyis bármilyen végrendeletet megtámadhat, jogosan és nagy eséllyel nyeri is.
Hacsak az nincs beleírva, hogy ő is lemond mindenről....
Nekem is van pár. Még nem volt vele problémám.
De most itt szerződésről beszélünk ginó
Vagyis leánykori nevén: VÉGRENDELETRŐL
Ha bubó úgy rendelkezett(mert úgy rendelkeztették), hogy mészié minden, akkor timike csak egy olcsó kis ribanc lesz, leszop kenyérért
Mészáros nem volt a legközelebbi hozzátartozója.....
Csak nem biztos, hogy timike szerepel benne
Szerintem mészáros úr lesz mindennek az 1/1 tulajdonosa
Kiröhögne és kidobatna a testőreivel. Nem adna semmit.... legfeljebb pár pofont a testőr, ha nem takarodsz el gyorsan!
Az öreg felnéz az égre és így szól:
- Ó uram, ő volt az én egyetlen unokám, hogy vehetted el tőlem ilyen borzasztó módon? A fiam és a felesége sose fogja mag túltenni ezen a veszteségen.
Egy újabb hatalmas hullám visszalöki a kisfiút az öreg lábához.
A nagyapa felnéz az égre és így szól:
- Volt rajta egy kalap is! "