Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha ennyi az új akkor a bontott gombokért lehet
https://www.mofaker.hu/termek/...
Szerintem motoroknál nem 21W / index.
Simán lehet, hogy csak 10W-os.....főleg mert a "kis cseresznye izzó" nem 10W-nál erősebb.
Elvileg a regi index 23w os csak valaki 21w ot tett bele.Ilyen kene 4db 21w kornyeki.
Keloban vettem talán, de már vagy 6éve
Kis halogénből van 21W de az asszem 7-800ft, viszont van 23W ami filléres de le kell reszeld az egyik bütyköt. Fehérben
A logika nem indokolja a házassági szerződést. Hiszen Andy-nek nem volt miért (kiknek a részére) védenie a vagyont Timitől, mert nincs semmilyen hozzátartozója. (tudomásunk szerint)
Tehát ha azt szerette volna, hogy nem Timié legyen, akkor kié? Tehát simán elképzelhető, hogy nincs szerződés és így a feleség a kedvezményezett.
Andy-nek meg olyan mindegy már....
robogó bontóban párszáz ft ami a 10w villogtat
szerintem 1-2 izzó árán visszajön az ára
https://www.louis.eu/artikel/s...
Faszájntos,Asse tom hol ebben a kotvanyban az indexrele.
a relé csere olcsóbb lesz
Asszem felgyujom a hondat........
a regi indexek megfaradtak,meg olyan bumszli ikarus style.......csere,maradt a regi streetrol 4db index,az egyik picit romos de jo lesz,szerrl,blankol,pikkpakk a helen,jol mutat.Gyujtas,index be,de csak vilagit nem villog wtf.......szetkapom a regit-ujat......hat nem basztam ilyet,bajonet b15s mindkrt foglalat a regi nagy bumszli cseresznye 21w,az uj ugyaz a b15s de kis feju 10w sarga.......hogyajoq@ .......van 21w os ilyalen kisfeju vagy cserelhetek indexrelet is?
maximum a fánkpor
Szerintem is! Ráadásul Timike, ha jól tudom tanult is valamit, talán jogot, nyilván ragadt rá valami.
Vajna bácsi üzletember volt. Ebből adódóan 100% hogy szerződést kötött Timikével,amiben minden részletesen le van írva, hogy ha meghal mi a forgatókönyv. Plussz az extrák óradíjban! ( anál,pellenkázás...stb...stb...)
Már majdnem, de még nem a kacsamesék vasárnap délután.
Reméljük mihamarabb eljön.
Amikor öreg apám meghalt akkor volt valamiféle hagyatéki tárgyalás és a javak 50% a 2 gyerekre ment miután öreg anyám is meghalt a maradék 50% is ment a 2 gyerekre
Igaz ez jó sok éve volt lehet volt azóta változás
Elég sok furcsa dolog van jogrendszerben....
Hát itt ugye akkor a szar a helyzet amikor az előző házasságból levő két gyermek örökölne az apja után, de mondjuk az apuka begajdul azt 80 évesen elvesz egy 20 éves fruskát
Eltőlt vele egy jó 3 hónapot azt az utolsó aktusnál bedobja a törölközőt a szív. Akkor a 20 éves haszonleső pina örököl mindent aki 4 hónapja ismeri a törvényesen már férjét?
A 40-50 éves gyerekeknek meg nem jut az apjuk után lófasz sem végrendelet hiányában? Számomra ez elég furcsa lenne.
Nyilván nem minden az övé lesz, mert vagyonkezelő társaságok vannak.
De Timinek és a családjának nem igazán kell elmenni szalag mellé dolgozni életükben...

Nem nézek TV-t, talán hitelesebb helyeken olvasok.
Nézd vajna papáról sok mindent el lehet mondani, talán azt nem, hogy hülye volt. Gondolataim szerint házassági szerződés kötöttek, amiben mellékeletben timikének csak a szőr a pináján szerepel.(szerintem) Gondolom család nélküli stróman pénz visszakerül a feladóhoz (NER)
Azt, hogy te a tv-ben mit hallottál és nyelvtanilag hogy, helyes és miképp értelmezed szerintem vakvágány
Képzeld én ugyanabból a tv-ből folyamatosan azt hallom, hogy 2,4 %-k az infláció. Mégis mindent 8-10%-kal veszek meg többér mint előtte
Vajnabácsi élete alkonyán vett magának egy fiatal ribancot.. Kezeljük ezt tényként Timike a dagadt vén fasznak valószínűleg nem pucsította oda ingyen a seggét.
Valamit valamiér alapon, jó eséllyel marad valami a nemzeti timinknek. talán annyi, hogy életét el tudja kellemesen tölteni nagyfarkú dzsigolók társaságában.
De biztos vagyok benne, hogy orbánék számára nélkülözhetetlen stratégiai válalkozások nem maradnak a feketeözvegy kezén.
Amíg van feleség és nincs kizárva illetve ő sem mond le róla, akkor ő az első és nem az egyenes ági leszármazott.
Persze támadhat a leszármazott is, így elég sokáig elhúzódhat egy hagyatéki.....
Ez nem logikai kérdés.
Ehhez tényleg nem értem( nem volt még rá szükségem ) de nekem ez nem tűnik logikusnak. Alapvetően a házasság is egy szerződés Ami kimondja, hogy 50-50% tulajdonos a férj és feleség. Persze csak ami bizonyíthatóan a házasság után megszerzett anyagi javak.
Ha én együtt élek a feleségemmel, de mondjuk már rég nem szeretjük egymást én ügyvéd, közjegyző előtt elkészítek egy végrendeletet amiből őt mindenemből kizárom azt rá hagyom a velem szimpatizáló kanalas famíliára, szerintem mehet a feleség oda ahóv akar panaszkodni, de semmi esélye. Ami közös néven van az már necces történet, de ami papíron a férj tulajdonában volt ingó ingóság szerintem arra hagyja akire akarja. HA NEM RENDELKEZIK IDŐBEN FELETTE akkor egyértelmű a törvény a feleségé. Talán. Mert ha van egyenes ági leszármazott szerintem annak van nagyobb joga (apai, anyai örökség lévén) végrendelet hiányában. Legalább is így lenne a logikus. persze nem kell mindíg mindenben logikát keresni
Sokszor megjelentek már olyan írások, hogy Timi üzlete, Timi autója, Timi vállalkozása....stb.
Ez nyelvtanilag azt jelenti, hogy az ő tulajdonában van. Nem pedig azt, hogy csak "használja"..... Szerintem.
De, mint feleségnek elég sok joga van.
Ezek majd kiderülnek hamarosan
Teli lesznek a női lapok vele
te ezt tudod? Vagy komornyik voltál a családba? lehet még a fánkozó sem az ő nevén van majd mészáros gyerekei sütögetik ott a fánkot a nemzeti fánkozóba
Az még kevés. Érdeklődés is kell rá....gazdag körökből.