az xr4-ben is ilyen volt a relé, vagyis a helye mert a relé nem volt meg
külön kapcsolja az elejét-hátulját de csak simán össze kell közni és mehet bele a 2 lábú relé
Az államilag nélkülözhetetlen stratégiai média soha nem lesz timcsiért. Az nem is vajna szüleménye. Vajna ugyanolyan stróman volt mint mészáros. Annyi különbséggel, hogy mészárosnak a lukas zokniján kívűl semmilye sem volt és úgy lett állami pénzeken kőgazdag ( ami igazából nem is az ő pénze) vajna meg gazdagon jött haza. Ő valóban tett le az asztalra. Fodrászat, parókacég, filmvállalat ahol csúcsidőben 3000-ren dolgoztak a saját vállalkozásában. ( kecskeméti mercigyárba ennyi a belső dolgozói létszám érzékeltetve, hogy mit épített fel.) Neki muszályból sem lett volna szüksége strómannak lenni,de az lett ezért nem szeretjük ennyi
Holnap ha nem leszek lusta, kimegyek a garázsba, lefényképezem hogy néz ki meg mit ír rajta. Olyan mint amit beraktal képet, az alsó sárga csak halogén formálya van, egy picit hosszabb, van egy kis pöcs a végén.
Van a picikéből 21 és 23W is, az egyiknek a két pöcök pont szembe van egymással, a másikban eltolva. Nem tudom már melyik melyik de flexel egy pillanat lekapni az egyik pockot es utana kiraly. Az egyik draga a masik olcsó, azert kell flexelni.
Akkor tegyél bele 10W-os kiscserkó sárgát és köss az áramkörbe olyan terhelő ellenállást, mint a LED-es indexekhez szoktak, amikor normál izzót váltanak ki vele.
ez a mofakeres se hinném hogy kitart a messiás elérkezéséig.......
ha már postázni kell akkor már 3x áron lesz, és ha van bontó a környéken akkor megéri szerintem bontottat venni
vagy csak egyszerűen betenni az index vezetékre egy leszigszalagozott 21w izzót......
A cbr eredeti indexe 23w,amit beleraktam az 10w,ezert csak vilagit nem indexel.
A honda akkurátusan az indexben is feltunteti,a kiszedett nagy is 21w,a kicsi sarga van az uj indexben az 10w.
Remelem ertheto a dilemma.
http://youtu.be/UHZV9KlFHt4