Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha ja értem.
Jól teszed
Nem is fogom, én csak túrázok, a száguldást meghagyom a profiknak.
Ezen a motoron nincs ABS. Sportmotoron száraz úton amúgy sincs jelentősége.
Ezért nem kell erőltetni a túl gyors hajtást
Jól tetted.
Szombaton mentem egy kört a piros géppel, papa, az is komoly vót.
Szerintem abban nem volt abs
V4Leonitájé?
Ezek komoly dolgok.
Ez csak egy fórum, trollkodni jár ide, kár ezen akciózni élőben. Mondjuk én angyalian kedves vagyok, lehet mástól másra számíthat.
Szerintem néhány topiktársat jobban érdekelné az ő anatómiája.....
Csak Szarbogyót és a Suckértő írását látom, írhatna valami normális is!
Miért, mi baj történhetne? Én meghívnám üdítőzni és elmesélhetné a motorja anatómiáját élőben is.
Na meg volt ABS a motorján - nem hátrány, amikor tényleg szükség van rá!
Hideg vérű volt az biztos, lehet hogy utána kiállt pihenni és szuszogni egyet, de ott és akkor nagyon komolyan megmentette magát, nem tegnap kezdett motorozni. Én tuti bele vágódtam volna.
Azért itt két dolog is van.
Egyrészt valóságban sokkal messzebbre és jobban ellát az ember mint a YT videó, ezért sokkal ijesztőbb így mint a valóságban.
Másik, hogy amikor külső sávban haladnak autók én meg nagy sebességgel megyek el mellettük, számítok rá hogy ő nem számít az én nagy sebességemre és bármikor bejöhet elém.
Este válogatja, vagy fékezek, vagy kikerülöm balról, de az látszik hogy a motoros sem ijedt meg túlzottan.
Ezt én is nagyon remélem....
Az ipse sokmindenben hazudik,egyben nem.Soha semmilyen körülmények közt nem fog az itt jelenlévőkkel találkozni.
Gyanús vagy te nekem...
Semmilyen verekedés nem tor ki
Hívjuk el motorozni és haverkodni! Csak nehogy kitörjön a verekedés 15 fok felett.
Itt éli az életét,mer amúgy élettelen.
Na megérkezett a kőbányai torkos fantom is