Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vészfékezés már csak ilyen.....
Nem is értem miért esnek el a gyorsasági bajnokságok ha abs-el ez mind elkerülhető lenne és a féltáv is jóval rövideb...
Ugyan, ne sarkosíts mar ennyire.
Jahogy az a lenyeg hogy fek nelkul alljak meg.
Ha van szemed akkor látod hogy nem megállni akarnak hanem satun belemarkolnak a fékbe. Gondolom te is így fékezel, rámarkolsz és lesz ami lesz. Ha érzed hogy csúszik akkor is szorítod, mert az úgy a jó.
Ahhha,tehat a videon szereplő elobb megallo motor az nem igaz.Értem.
Majd legkozelebb hogy neked legyen igazad szolok a keszitonek hogy legyenek szivesek szarul csinalni a videot.
Kihez beszélsz?
Há' gyere el, igyunk egy sört, én nem fogok power-kedni. Mesélhetsz a sok benned lévő sztresszről, haragról.
Nem mersz a szemebe nézni! Ratyigátor...
Mintha valaki apróságokon bosszankodna...
Te se tudod használni a válasz gombot? Így kihez beszélsz? Biztos személyesen is a seggéhez beszélsz az embereknek!
Jujjci, le leszek tiltva...
Ez semmitérő szar összehasonlítás! Itt nem azt tesztelik hogy mlyen rövid távon tudnak megállni hanem hogy mi történik ha satun rámarkolnak.

Én nem vagyok az abs ellen, sőt sokszor sokaknak jól is jön, ha nem figyelsz 100%-osan az útra.

De az fix hogy a gyerek telib verte volna a suzukit ha abban a motorban az akkori abs van!
Fura hogy eddig minden, nem fizetett teszt azt mutatta hogy az abs-sel szárazon hosszabb a féktáv
És tökéletesen el is hiszem, hiszem hogy egy nem a mai modern abs-szel sokkal hosszabb.
Még mindig itt tartunk! Tiltva van pár ember, lehet te is tiltva leszel mert ritka nagy fingtartály vagy!
Olvas hát, nem tiltott senkit, vagy két monitoron küzd, két bejelentkezéssel...
És a gyerekmegrontó mindent olvas,pedig tiltott.
ABS csak a ratyi motorozni nem tudó suckértőknek kell!
KTM-el.Minden üzemmódban rövidebb a féktáv,látszik a videón tisztán.

http://youtu.be/hHRWg91hv-M
Ezt a hülye hosszabb a fékút abs-elt felejtsétek már el mert netto hülyeség.

http://youtu.be/XhR8nVkvJaY
Dehogynem van jelentősége hosszabb a fékút abs-sel, persze abbol a korból. Egy mainál kíváncsi lennék mekkora a különbség.
Ezéé van tanuló 1000-esem, baszok én a száguldozásra.
Kalocsán meg reggel óta hull a haw.
Tapolcán "süt" a Nap!
Életem folyamán kétszer voltam baleset szemtanúja, higgyétek el, semmi szép nincs benne! Aki ottmarad, annak már mindegy! Akik hazavárják azoknak nem! És hogy ez ne legyen így , ahhoz lehet, csak egy kicsivel kell lassabban menni! Aki gyorsan akar az jelentkezzen el vadászpilótának!