Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha ollós emelő akkor egy piacos 2 tonnás olajemelő is jó kiegészítve valami racsnis rögzítéssel
ha arra a pecekre amivel engedni lehet rá van téve egy 30centis kar nagyon finoman lehet szabályozni
OK, nem akarlak meggyőzni, végül is van némi ráció hogy így jóval egyszerűbben összerakod, csak gondoltam adok ötletet én hogy csinálnám.
Mert nem CNC csapágyakat kell beletenni.
Simán kínai 300forintos csapágyat ráhúzol azt kész. Nem kell ide precizitás, a terhelést meg az is bírja.
Bármelyik normális csapágyboltban kapsz olcsó csapágyházat, meg kínai csapágyat.

http://www.onlinecsapagy.hu/hu...

A trapézmenetes anyából kell még olcsót felhajtani, mert az általában drága cucc.
Én többnyire 3D nyomtatóval nyomtatom magamnak, de az neked gyenge lenne.
Az jo lenne.Egy sima ollos cucc,csak ne hirtelen engedje,A femszerkezet nem nagy dolog,a vegebe berskom a csorlot,az huzza oszt csa.
Nem. Csak rögzít.
Ha ereszteni akarod azt a villanymotor ellenében teszed, tehát nem hirtelen fog lemenni.
sima motoremelo.
Orso dragabb,cssk a veg csapagy egy 20-asm
Motorhoz? Vagy a raktáradba raklapemelő?
Milyen szerkezetre gondolsz, mert én a helyedben hidraulikusat építenék. Szerintem ilyen mechanikus áttételes, bowdenes, túlkomplikált lenne.
Vagy ha nem akarsz hidraulikát, mert az elég drága, ha nem a jófogáson veszed az alkatrészt, akkor simán, egy menetes orsós rendszert építenék.
Azt is tekerheted villanymotorral, valami fogasszíj áttétellel, és az alapból önzáró.
Itt megtalálsz hozzá mindent: https://www.powerbelt.hu/
Vannak persze drága cuccok, de a T5-ös fogasszíj és kerék olcsó, meg van kézi mozgatáshoz való sima acél trapézmenetes orsó, az is nagyon olcsó.
ha az 1300mhz ram helyett 1600mhz lesz beletéve az ugyanúgy jó nekem, csak nem fog 1600mhz menni
akinek 1300as van nem adja csak előreutalással számlám meg nincs, gyerek meg elkúrta a netbankot és valamiért nem megy neki
teszek egy próbát a 2x4gb rammal hátha jobb lesz mint az 1x4gb csak olcsóbb mint egy 400 ezeres laptop.....
Szerintem pipinek genetikabol menne.Lehetne atkotesnek a pipi mindent IS jobban tud csatorna.Maximalizalna s bevetelt.
Es meg tudna csinalni repibol a szelvedos halalugrast.
ezen felül még van pár forrás rendezvények, ajándék tárgyak stbstb
költés is van rendesen, alapból az 50 ezeres kata meg a sok "faszság" ájfónok 3 kiló felett és a társai
a számítógépe többe került mont a portán lévő összes motorizált jármű értéke

csatornát csinálhatsz, ha van 10 ezer megtekintésed utána bekapcsolod a bevétel szerzést telivered reklámokkal és várod a pénzt
magyarországon elég szarul fizet de ha van heti 6-700 ezer megtekintésed (többségében mobil eszközökről ahonnan nem egyszerű tiltani a reklámot)akkor egy 50es összejön hetene tisztán
amúgy pl egy csepel plázás 4 órás dedikálás 40 rugó volt ezekben van inkább nagy pénz
csinálj egy alkeszkodós peca csatornát hátha bejön, de akkor nagytotálban kell ám alkohol mérdezés közeli állapotban összerogyni
tanulj a bebaszós live ősatyjától: http://youtu.be/oVkOmXiiFJ0
részben
a 70 ezres biciklis tartó egy eleme eltört és leesett a bicikli a tetőről, de úgy hogy a középső támasz fogta egy ideig majd az is elengedte és eléggé összebaszta az autót vele
most agyal érdemes-e egy full fényezést adni neki az 5 kiló gitt tetejére.......
Hát nektek akkor kár dolgozni, ha a 18 éves fiad többet keres faszsággal, mint ti ketten munkával
Az havi 475 ezer / hó nettó
Ha elmondod, hogy kell ezt jutubról megkeresni nyitok egy csatornát én is
Na tessék te meg ezen vitatkozol saját magad küldöd a bizonyítékot
meg legalább örök életre vett autót nem egy hónapra az első nagyszervízig
haver egy időben be volt indulva valamelyik passat típusba
megnézett jó sokat és egyik se olyan volt mint amilyennek elmondták
volt amiből ilyen 5-10 centis co huzal darabok lógtak minden felé alul és gyárias sérülés és javítás mentesnek volt hirdetve
de egy csomó összegányolt fos volt úgy hirdetve hogy megkímélt gyári állapotban
aztán végül vett egy corollát mert az legalább tényleg gyári állapotú volt
rengeteg eladó még fotoshoppolja is a képeket
A fekezes merteke allithato vagy nem.
Mégis mit gondolt, mi fogja megtartani ha az összes alapot kiveri??!
Külön írja, hogy dobfékes.
Pipinek ajanlom 1:30 kor az mtz-t.Ki lehet esni a szelvedon..........Ha nincs.

http://youtu.be/wKYDF73_Pj0
Nem kell a hirdetesbe agy duma,elado ez es ez,Jopar nagyfelbontasu kep es kesz.Telefonkor meg jojjon nezze meg.Ha megfelel jo,ha nem pacsi es mindenkinek megy a dolgara.
Bar a vevokkel is van gond sok.
Elvarja hogy vatttaban legyen elrakva csak miatta.
Azt ja
Akkor ez kiszolgalna egy ollós emelot.
Az a baj, hogy minden relatív. Valakinek szép állapot egy rozsdás, retkes leömlő és nem zavarja, engem igen. Ezzel az eladó motorok 90% ki is esett.