Na, ezen az "okos otthon" mánián már párszor szét röhögtem magam: ahelyett hogy odamennék a villanykapcsolóhoz, elő bányászom a telefonomat, elindítom az alkalmazást, aztán különféle gesztusokkal fényt csinálok. Bexarás, nem?!
Szocimotoroson nem nagyon volt ilyen téma. Politizálást nem engedtem egyik irányba sem, mert nekem ne marakodjanak már ilyen baromságokon.
A motorok gyártási helye volt szoci, nem a politikai identitás ott....de már én is Hondával mentem a legutóbbi találkozóra, és talán 1 darab Jawa volt csak, szóval kikoptunk
ha valakit érdekel esetleg, az otthonautomatizáláshoz rendeltem egy netatmo termosztátot és rf/wifi kapcsolókat is. az echo dot már itthon, jó játék. a broadlink rm pro+ már úton van. meglesz a játék megint kis ideig, ha vki gondolkodik rajta, megosztom a tapasztalatokat...
a kapcsolók kiválasztásánál pl oda kell figyelni, hogy a legtöbb wifi-s kapcsolóhoz kell neutral kábel is, anélkül nem megy.... pl nálam sincs, csak a fázis van megszakítva....
De nem is kerül annyiba, másfélbe kerül.
Nézd meg, hogy ennyi pénzért, egy full fapados, kézi ablaktekerős, 2 légzsákos, kurva kényelmetlen, szintén 10 éves SX4-et adnak, és a kettő nagyon nem egy kategória. Tudom, egy éve próbáltm azt is....
En addig elvagyok mig ez a valodi balfasz banda pokemberkedik,ajtonak szalad,ey egy szot se tud leirni magyarul rendesen.
Meg itt a jobbik jobbernek.
A jákob a legjobb.
ez igaz.... szted lesz már jobboldali párt is? mert ahogy elnézem a felhozatalt, csak balos van.... jó lenne, ha keresztény is lenne.... lécci intézd már el
Kínai teflon volt?
Találkoztam ilyennel hogy megolvadt a teflon.
Valamennyire változtatja a méretét minden műanyag a páratartalomra is, meg az olajra, zsírra de teflon azért kifejezetten jól bírja.
Lehet rosszul méretezték az illesztést.
Szilikon zsírral az a baj, hogy a fémen csúszástól tapadós, kopást elősegítő anyag lesz, a fém kopadékkal keveredve.
Szintetikus zsírok is jók lehetnek, de a valódi szilikon zsír nem ide való.
A motorok gyártási helye volt szoci, nem a politikai identitás ott....de már én is Hondával mentem a legutóbbi találkozóra, és talán 1 darab Jawa volt csak, szóval kikoptunk
Neha ramjon hogy kene egy erosebb dizel ami elhuzna a motort futon,mrg nagy kenylmes gyors palyan,akkor bezarkozom mig elmulik.
a kapcsolók kiválasztásánál pl oda kell figyelni, hogy a legtöbb wifi-s kapcsolóhoz kell neutral kábel is, anélkül nem megy.... pl nálam sincs, csak a fázis van megszakítva....
Nézd meg, hogy ennyi pénzért, egy full fapados, kézi ablaktekerős, 2 légzsákos, kurva kényelmetlen, szintén 10 éves SX4-et adnak, és a kettő nagyon nem egy kategória. Tudom, egy éve próbáltm azt is....
De ez tuti duma.Tobbseg megafaszom.
http://youtu.be/ZymR4GfQf90
Azon megy a szörnyülködés hogy 10+os KIA 2millába kerül.
Meg itt a jobbik jobbernek.
A jákob a legjobb.
Vedd elő a doksit és nézd meg mi kell.
Rendes létraváz max rozsdás, de 100 év alatt rohad el.
Találkoztam ilyennel hogy megolvadt a teflon.
Valamennyire változtatja a méretét minden műanyag a páratartalomra is, meg az olajra, zsírra de teflon azért kifejezetten jól bírja.
Lehet rosszul méretezték az illesztést.
Szilikon zsírral az a baj, hogy a fémen csúszástól tapadós, kopást elősegítő anyag lesz, a fém kopadékkal keveredve.
Szintetikus zsírok is jók lehetnek, de a valódi szilikon zsír nem ide való.