Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eddig össze volt rozsdásodva. Szerintem fel sem tűnne neki
Namost ugyanezt érthetö módon milyen rendszert használ? Csak sima wifis?
Na, ezen az "okos otthon" mánián már párszor szét röhögtem magam: ahelyett hogy odamennék a villanykapcsolóhoz, elő bányászom a telefonomat, elindítom az alkalmazást, aztán különféle gesztusokkal fényt csinálok. Bexarás, nem?!
érdemes lenne, teljesen egy kategória ezekkel....
A 40éves Japán hulladékomhoz is van.
Ha lehet magyarul es hagyd a picsaba a laikusok nyelvet,ugy mond hogy megertsem mi a stajsz.
életében nem sikerült még egy kerek magyar mondatot kinyögnie... miért várja el bárki, hogy még értelme is legyen....
Szocimotoroson nem nagyon volt ilyen téma. Politizálást nem engedtem egyik irányba sem, mert nekem ne marakodjanak már ilyen baromságokon.
A motorok gyártási helye volt szoci, nem a politikai identitás ott....de már én is Hondával mentem a legutóbbi találkozóra, és talán 1 darab Jawa volt csak, szóval kikoptunk
Rinyal a fene.
Neha ramjon hogy kene egy erosebb dizel ami elhuzna a motort futon,mrg nagy kenylmes gyors palyan,akkor bezarkozom mig elmulik.
ha valakit érdekel esetleg, az otthonautomatizáláshoz rendeltem egy netatmo termosztátot és rf/wifi kapcsolókat is. az echo dot már itthon, jó játék. a broadlink rm pro+ már úton van. meglesz a játék megint kis ideig, ha vki gondolkodik rajta, megosztom a tapasztalatokat...
a kapcsolók kiválasztásánál pl oda kell figyelni, hogy a legtöbb wifi-s kapcsolóhoz kell neutral kábel is, anélkül nem megy.... pl nálam sincs, csak a fázis van megszakítva....
De nem is kerül annyiba, másfélbe kerül.
Nézd meg, hogy ennyi pénzért, egy full fapados, kézi ablaktekerős, 2 légzsákos, kurva kényelmetlen, szintén 10 éves SX4-et adnak, és a kettő nagyon nem egy kategória. Tudom, egy éve próbáltm azt is....
Ha mittomen.Nem nezek dajcstomit.

De ez tuti duma.Tobbseg megafaszom.
http://youtu.be/ZymR4GfQf90
Amúgy ez a dajcstomi be van tépve? Sose beszélt értelmes dolgokat, de megint kiengedték a nyilvánosság elé
Akko meg ne rinyálj már itt.
Azon megy a szörnyülködés hogy 10+os KIA 2millába kerül.
Meg összeáll mint a gecisbugyi
Egy 20 eves digo hulladek.
Pedig legalább nem rozsdásodik össze, és ha kinyomja a zsírt a grafit akkor is tovább kenne
En addig elvagyok mig ez a valodi balfasz banda pokemberkedik,ajtonak szalad,ey egy szot se tud leirni magyarul rendesen.
Meg itt a jobbik jobbernek.
A jákob a legjobb.
Egyszerű. Ne higgy senkinek!
Vedd elő a doksit és nézd meg mi kell.
Mert az már kamu terepjáró.
Rendes létraváz max rozsdás, de 100 év alatt rohad el.
ez igaz.... szted lesz már jobboldali párt is? mert ahogy elnézem a felhozatalt, csak balos van.... jó lenne, ha keresztény is lenne.... lécci intézd már el
Kínai teflon volt?
Találkoztam ilyennel hogy megolvadt a teflon.
Valamennyire változtatja a méretét minden műanyag a páratartalomra is, meg az olajra, zsírra de teflon azért kifejezetten jól bírja.
Lehet rosszul méretezték az illesztést.
Szilikon zsírral az a baj, hogy a fémen csúszástól tapadós, kopást elősegítő anyag lesz, a fém kopadékkal keveredve.
Szintetikus zsírok is jók lehetnek, de a valódi szilikon zsír nem ide való.