Haver amikor vette az XL hondát olyan kemény volt a gumi rajta hogy a 130 kilós motor oldaltámaszával nyomva nem ugrott le a felniről pedig az égész motor súlya rajta volt
Még az én súlyom is kellett a motorra de még így is pajszerral kellett nyomni pluszban
Egy júliusi estén a legsikeresebb ribi nem szopik annyit a hetes mellett mint mi avval a gumikkal
Értem az érveid és általában jogos is,de ahová én hordtam (míg volt utcai nagymotorom) ő motoros ember,ráadásul haver.
Szóval tudta mit csinál és baráti áron.
Ezért beszélek kizárólag a saját nevemben.
Kb fel ora,mindennel egyutt,rakeszules,kipakolas,sima lajtos birkózas,csak az ipsenek uj volt.
Egy sportosabb uj gumi ugy cuppan fel mint a vaj.
Egy regi bakelit turagumi tud szenvedes lenni.
De regebben en is elvittem.
Morltoreal mesz, jobb val tobbet fizetsz,van hogy otthagysz egy 10-est,es mondjuk a gumis legkulcsal huzza meg a hatso anyat es osszenyomja a lengokart,vagy a tavtartot,ok nem viszed pancserhez,en is kiprobalt emberhez vittem a kiszedett gumikat.
Elso 2 gumizaskor ratette a muanyag papucsot a gepre,a harmadiknal mar nem,korbe oe is verte a felnit,a fektarcsa meg volt hogy gorbult masnak masik gumisnal.
Ez az egyik ok.A masik hogy nincs gumis mindig amikor kell,es mostmar 2-3000 a kiszedett kerek is.
Egy ilyen egyszeru kuzdos gep meg 20-25 e bol kijon,ket harom gumizas utan ingyen van,utana meg egy kis izzadsag es barmikor cserelsz.
Én legalább 5-6 éve csinálom a gumi szerelő állványt, de még nincs teljesen kész
Igazság szerint el sem kezdtem egy kerék tengely van még az egészből eddig
Szerintem sosem lesz kész, mint a grillrács ami 2007 óta van félkész állapotban
Csak a le-fel szerelés ami kb 10 perc