Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ez centir nélkül volt
Csak a le-fel szerelés ami kb 10 perc
2-2500 volt amikor keteve abbahagytam a gumishoz hordast.
A road5 amit felrakok hamarosan olyan kis puha mint egy olcsó teszkos virsli. Nyami.
De amit leszedek rosso corsa sem az a kemeny cucc.
Legutóbb egy ezres volt a motorgumi csere a szomszédos faluban
De lehet már 2 éve is volt
Ahova én vittem az is ilyen volt. És csak sejtem hogy az nem most volt mikor vitted, azóta jelentősen drágább lett.
Haver amikor vette az XL hondát olyan kemény volt a gumi rajta hogy a 130 kilós motor oldaltámaszával nyomva nem ugrott le a felniről pedig az égész motor súlya rajta volt
Még az én súlyom is kellett a motorra de még így is pajszerral kellett nyomni pluszban
Egy júliusi estén a legsikeresebb ribi nem szopik annyit a hetes mellett mint mi avval a gumikkal
Na jó de nálad semmi se megy gyorsan.
Én kérek elnézést
Értem az érveid és általában jogos is,de ahová én hordtam (míg volt utcai nagymotorom) ő motoros ember,ráadásul haver.
Szóval tudta mit csinál és baráti áron.
Ezért beszélek kizárólag a saját nevemben.
Legalább 2 órát smirgliztem ám azt a rozsdás tengelyt mire könnyen belement a kerékbe
Tehát jogosan írtam hogy folyamatban van
"Én legalább 5-6 éve csinálom a gumi szerelő állványt, de még nincs teljesen kész
Igazság szerint el sem kezdtem "

Ezen mondjuk konkrétan besírtam
Kb fel ora,mindennel egyutt,rakeszules,kipakolas,sima lajtos birkózas,csak az ipsenek uj volt.
Egy sportosabb uj gumi ugy cuppan fel mint a vaj.
Egy regi bakelit turagumi tud szenvedes lenni.
De regebben en is elvittem.
Morltoreal mesz, jobb val tobbet fizetsz,van hogy otthagysz egy 10-est,es mondjuk a gumis legkulcsal huzza meg a hatso anyat es osszenyomja a lengokart,vagy a tavtartot,ok nem viszed pancserhez,en is kiprobalt emberhez vittem a kiszedett gumikat.
Elso 2 gumizaskor ratette a muanyag papucsot a gepre,a harmadiknal mar nem,korbe oe is verte a felnit,a fektarcsa meg volt hogy gorbult masnak masik gumisnal.
Ez az egyik ok.A masik hogy nincs gumis mindig amikor kell,es mostmar 2-3000 a kiszedett kerek is.
Egy ilyen egyszeru kuzdos gep meg 20-25 e bol kijon,ket harom gumizas utan ingyen van,utana meg egy kis izzadsag es barmikor cserelsz.
Én legalább 5-6 éve csinálom a gumi szerelő állványt, de még nincs teljesen kész
Igazság szerint el sem kezdtem egy kerék tengely van még az egészből eddig
Szerintem sosem lesz kész, mint a grillrács ami 2007 óta van félkész állapotban
BTK 201
Pályán van értelme amikor több gumit elkoptatsz, vagy kipróbálsz.
Utcán értelmetlen. Ott veszem a gumit ahol egyből ki is cserélik.
Az endurómon lecserélgetem otthon a gumikat ,én is csináltam egy egyszerűbb szerelőállványt ,de egy utcai gumival nem szopnék otthon az tuti!
Harcolt ezzel egy jóízűt a dojcs sportolo.

http://youtu.be/nU29GECsmdU
btk-t kifelejteted a 26-ost
Ezért lesz még egy tárgyalás.
Gondolom , mire ilyen szép lett megdolgoztál vele! Legalább nem ásítoztál unatkozva?!
Anyadnak kene fizetni a tarsadalom fele.
Szep lett a vegeredmeny.
Nyertem! Kártérítés és nyilvános bocsánatkérés!
Kezdésnek nem olyan rossz ez Zoli, az enyém is igen mélyről indult, aprólékos munka volt mire kész lett, de legalább elbabráltam vele a tavalyi telet.