Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is szoktam retrózni...imádom
Jaaa...és nagyon durván bírja a strapát
Meg a trapéz...
Mondom ültetni, nem magamat hozzáemelni. Az pedig durva, hogy ezek a ribancrobogók ismét divatba jönnek.
Ennyi
Ez sem igaz! A turbótól való félelem felverte az 1.6-os árait. Anno 4.3 millió volt a GL+ és ma is ennyiért árulják, jó esetben. 4.6-ért pedig hozol egy újat garanciával. Szeretem a szívómotorokat, de ebben az esetben a turbóst vinném.
Nem vagy képben a Swiftel! Az első generáció a kocka, ezt itthon nem forgalmazták. Egyébként kurva jó áruk van kint értsd. drágák. A második generáció amit már itthon gyártottak, ez amúgy egy teljesen korrekt kisautó, sőt a GTI esetében elég vagány sportos kocsi. 1.3-as motorból 101 lóerő, hozzá semmi súly... Szintén drága a piacon ma már. Műszakilag nem rosszabb, mint egy korabeli Corsa, Polo, sőt.... Itthon sokáig gyártották, de erről nem a kocsi tehet. A harmadik generáció a Vasaló, már minden szempontból van olyan, mint egy Yaris, sőt....A negyedik szintén jó, csak itthon abból már jóval kevesebbet adtak el a piac változása és hanyatlása miatt. A jelenlegi pedig szintén teljesen jó. Ennyi.
viszont árban nagyon jó 4,5 kaphatsz 4 kerekest
Á nekem az ilyen SUV-ok nem jönnek be, a Vitara is ezért esik ki nálam, mert ültetni kéne vagy 10 centit hogy magaménak érezzem.
nem maradi felfogás csak a 4 generációval nem csináltak semmit nem is adtak el belőle semmit és ez miatt viszonylag gyorsan kihozták a switty 5-öt
Az megjelenését tekintve már kétséget kizáróan egy nagyobb áttörés, ugyan úgy mint a toyoták formavilágának a 2013-as lecserélése Bár tegyük hozzá az meg úgy sikerült, hogy minden típus egyformán néz ki Mondjuk szerencsére egyformán jól
Melyiknél? Az 1.8 benzinesnél 300 ezernél kell megnézni a láncot, csak megnézni! A dízel verziót ennyi idő alatt dobhatod el, persze ha van ismerősöd,aki olcsón megtudja csinálni, akkor nincs gond.
Ez sem rossz...
Köszi a tanácsot, tudom! A videón amit linkeltem látszik mennyi alvázvédelmet kapnak ma... Mondjuk én még üregvédelmet is tennék rá.
Figyelj, volt Corolla, Mazda, Skoda, Ford, Seat és volt velük baj és mind dízel volt és egyik sem a levedlett használt kínálatból lett véve. Van 14 éves benzines Jazz újonnan lett véve, semmi baja, Mazda 6 szintén, a Suzuki pedig tényleg "igénytelen" konstrukció.
Annyit tudni kell róluk,hogy tényleg kinyírhatatlanok. Viszont ha veszel egy 5-6 évest,vidd el egy alvázvédelemre. Én is elvittem,nem azért mert rohadt,hanem mert ezeknek az “új” kocsiknak gyenge gyárilag. Nem csak ennek,hanem lehet ezt általánosítani . 50 ezerbe került....kerékjárat meg minden...így örök élet.
Tudom, de praktikus. Nálam a Sedan nem játszik.
Ez maradi felfogás! A legújabb Swift nagyon vagány lett. A forgalomban szélesebbnek tűnik, mint egy E46 alapú compact BMW. Szóval ez csak szar berögződés. A jelenlegi kisautók közt a Swift a legjobb! A Nissan Micra Renault, a Yaris csúnya és öreg fejlesztés, a Mazda 2 drága, a Jazz is drága és a jelenlegi csúnya is. Ja és az új Swift már Japánból is jön.
nem mindenkinél ha mindenki annyit költött volna szervízre, mint én a 20 év alatt a toyotáim szervizelésére akkor most nem virágozna az alkatrészpiac és nem tobzódnának egymás hegyén hátán a szervizek sem
A legelső rohadt nagyon! A második generáció már nem rohad jobban, mint bármi más. Viszont elsőből is lehet találni patikát, bár lehet nem itthon.
http://youtu.be/drK_9vjY-Hc
is és motor problémák is voltak...
Micsoda? A dízeleket hagyjuk, mert az mindenkinél problémás. A rozsda pedig túl van fújva.
Az naaaagyon csúnya...ne olyat vegyél.
arról én sem halottam, hogy valaki nagyon szidta volna
De azzal meg nem lehet pompáskodni mert csak egy szuzuki( ha swittyről beszélünk)
A Mazda 6 már nem rossz. Az ezek előttiekkel voltak gondok,de tudtommal ezeket orvosolták. Nagyon rohadt...