Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam.
Ha csak simán eltérő lenne egy fórumozó véleménye, az nem lenne baj. De azért van olyan stílus, sőt, az említett egy-két szavas nyelvöltögetést még stílusnak sem nevezném, amit nem tolerálok.
A világ bolond, én annyira nem szeretném az engem körbevevő részét egyre jobban vastagítani.
Nem szoktam irígy lenni. Attól nekem nem lesz jobb és több. Mások sikereinek meg örülök,próbálok tanulni tőle. Mert ha csak irígykedek,nem lesz sikerem...
Hááát ...nem tudom. Ezt te érzed.
Mindenki más..engem nem idegesít senki itt. Próbálok senkit nem bántani,de így is tíltottak. Miért?
Mert engem nem idegesít Apám és beszélek vele? Veled is beszélek...akkor most tíltson le ő...aztán meg te ...én meg titeket,mert letíltottatok.
Érted? Hülyeség...
Persze, hogy nem, de irigyek, valószínűleg nem él különb helyen, mint az átlag sőt... Leszólja a fiam garázsát, de neki meg retek van az udvarán, szóval tipikus....
Neki is mondhatod, felesleges, követi a nyájat, nem látja a fától az erdőt.
Durva személyeskedést tőlem nem láthatott senki, erre fel én vagyok a troll. Én kötekedem, közben ő áll bele direkt másokba.
Ebben nem értek veled egyet. Én egyszerűen a lehető legjobban kizárom a zavaró tényezőket. Pl. a női sofőröket nem tudom, azokkal kénytelen vagyok együtt élni. Ezzel is tudnék, csak nem akarok. Lehetőség van a kizárására, de CSAK az én világomból, meg is tettem. Így egyszerűbb.
Viszont egy érdekességbe belefutottam itt:
1. ugye értelem szerűen a part egy bizonyos körzetében lakók apartmanozási zónának tekintik az ingatlanuk területét, emiatt fentebb is helyezik az árat.
2. de ez már észrevehető a parttól 3-5 km-re is, ami ugye nyaraltatás szempontjából hasztalan, hiszen senki nem fog eljönni ide úgy, hogy utána minden nap kocsiba pakolva a családot autókázzon le a bedugult Balaton parton, hogy pancsolhasson. Mégis 3-5 km-re a parttól is mindenki apartman zónában képzeli magát és az ingatlanját...
Ez azért már irreális.
Egy dolgot elfelejtesz! Ő címzetten kötekedik, így megint más a helyzet. Mikor belinkeli a homár zenéit meg a képzeletbeli farmján történit eseményekről ír, az egy dolog. De nincs olyan nap, hogy ne akarjon provokálni valakit, ergo ő a támadó fél.
Értem...jogos!
De nem hiszem hogy ez egy értelmes embert olyan mértékben zavar,hogy ilyen szintre eljusson.
Olvass tovább...beszélgess...ne foglalkozz vele ha nem tetszik...ennyi.
De itt reagálnak rá,fenyegetőznek,vitáznak...mindemellett azt hiszik hogy az övék az oldal.
Nekem ha nem tetszik amit csinálsz,nem érdekel...beszélek mással,nem kezdelek el anyázni stb.
Ha csak simán eltérő lenne egy fórumozó véleménye, az nem lenne baj. De azért van olyan stílus, sőt, az említett egy-két szavas nyelvöltögetést még stílusnak sem nevezném, amit nem tolerálok.
A világ bolond, én annyira nem szeretném az engem körbevevő részét egyre jobban vastagítani.
Mindenki más..engem nem idegesít senki itt. Próbálok senkit nem bántani,de így is tíltottak. Miért?
Mert engem nem idegesít Apám és beszélek vele? Veled is beszélek...akkor most tíltson le ő...aztán meg te ...én meg titeket,mert letíltottatok.
Érted? Hülyeség...
http://youtu.be/rtPiWbXGvzA
Durva személyeskedést tőlem nem láthatott senki, erre fel én vagyok a troll.
Max a primitív embereknél...
Ez egy kurva net. Ha feszült vagy,menj el a kocsmába és verjél nyakon valakit.
Itt meg röhögj mindenen.....mert ez nem a valóság
1. ugye értelem szerűen a part egy bizonyos körzetében lakók apartmanozási zónának tekintik az ingatlanuk területét, emiatt fentebb is helyezik az árat.
2. de ez már észrevehető a parttól 3-5 km-re is, ami ugye nyaraltatás szempontjából hasztalan, hiszen senki nem fog eljönni ide úgy, hogy utána minden nap kocsiba pakolva a családot autókázzon le a bedugult Balaton parton, hogy pancsolhasson. Mégis 3-5 km-re a parttól is mindenki apartman zónában képzeli magát és az ingatlanját...
Ez azért már irreális.
De nem hiszem hogy ez egy értelmes embert olyan mértékben zavar,hogy ilyen szintre eljusson.
Olvass tovább...beszélgess...ne foglalkozz vele ha nem tetszik...ennyi.
De itt reagálnak rá,fenyegetőznek,vitáznak...mindemellett azt hiszik hogy az övék az oldal.
Nekem ha nem tetszik amit csinálsz,nem érdekel...beszélek mással,nem kezdelek el anyázni stb.