Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bogyóbá esetében van.
Ma este 6-ig csak.
Semmi köze hozzá merre jártál....
Ma eshet, dolgozunk
Most Tapolcán befelhősödött .ahogy nézem esni is fog!
Mondhattad volna neki, hogy a barátnőjét aszogassa , ne Téged!
Holnap reggelig?
Egészségedre!!
En meg hatarort nem lattam.
Dupla gàzsi szevasz Jocó!
Hajrá István!! Remélem legalább rendesen fizetnek!
Elmondhatom, hogy sok országban voltam már motorral, de csak a magyarok basztattak mindig. Itt mindig rámförmednek hogy a bukót vegyem le pedig áll a sor és sok idő míg a szemüvegemet leveszem bukót le aztán vissza szemüveg vissza, hálisten ez a lencsével megoldódni látszik, de a lényeg, hogy sehol máshol nem piszkálnak miatta, egyetlen egyszer egy bosnyák vetette le a bukót.
A magyar határőr apuéknak a motorszámot meg alvázszámot megkereste kistükörrel amikor Szabadkára mentek, odafelé... Apu csak ült a motoron és mondta hogy felőle keresgélheti ő ráér

Nem mondom, hogy ez baj. De miért a magyar basztatja a magyar motorost. Mit csempésznék a motorommal?
fúj a szél vazzeg hordja a homokot
a héten melóztam 3,5 napot el vagyok fáradva
nekilátok az ip man trilógiának fent van a youtube-on
egyik ősi mesterem
Ugyanezt tapasztaltam 2 évvel ezelőtt, mikor nem a szokásos helyen (Ártándnál) jöttem haza motorral, tök egyedül, hanem kíváncsiságból Létavértesnél. Se ki- se be irányban sehol semmi jármű, így a hülye magyar határőr ráért engem fél óráig baxtatni. Még az oldaltáskáimat is kipakoltatta, hogy nem hozok-e magammal egy-két migránst. Pontos útleírást kért, hogy merre is jártam az előző 8 nap alatt.
Én is megyek, Zümi fejlesztés lesz.
Igen.
Ki is, be is és csak a magyar baszakszik.
A román ránéz a személyikre oszt go.
Azon hát.
Az Ini kerítésén?!
Én dolgozok kérem.
mért nem a kerítést csinálod?
Nekünk kifelé befelé a román baszkódik
Kifelé a magyar kb szart se néz 1 percig tart
Befelé még a csomagtartót felnyittatja
Múltkor a robogók miatt olyan hisztit csapott a román hogy alig engedett ki
Kifelé? Mert befelé még megértem hogy nem akarnak minden migráns arcút beengedni
Tudom külön