Felkeltem hajnalban hogy csináljam a kerítést de olyan izomláz van, hogy még mindig fáj ha mozgatom a kezem
Úgy gondolom ki kell hagyni ezt a hétvégét is a további sérülések elkerülése érdekében
Haver is kint van "németben"
Ott pl minden héten felmossák az utcai járdákat takarító géppel
Biztos nem szemetelnek annyira mint keleten, de a takarítás is intenzív
Diétás kóla volt sok? Azok a buzik mindenhez azt isszák
Ennyi csodálatos jóság hallatán komolyan nem ertem miért pazarolod az erőforrásaid és drága idődet olyan felesleges dolgokra mint visszaút a nyomorba, szomorúságba, és ördögszekerek jarta sívó puszttaságba?
A gonosz rettenetes öldöklő diktatúrát mar nem is említem.
ott nem olyan olcsók a lakások mint itthon viszont a közlekedés hibátlan, nincs szét dobálva a szemét, tisztaság van... migránssal is csak kettővel találkoztam, mindkettő magyar pincér volt és tele vannak új dízel autókkal, akkora a hiszti összesen két zöld rendszámos jármű volt, abból is az egyik motor
Ezt tapasztalom a környezetemben is.
"Vazze kár vót lecserélni az olajat,olyan sárga mint a méz"!
Mikor mondom,hogy az attól még simán szar..............................................ááááá...........hagyjuk!
Oktatáson voltam, fizettek mindent, az összes fogyasztást is, az pedig volt kint bőven... úgyhogy bementem a louis megastorba is, hogy tudjak költeni vmire...
ilyen a maszek világ
q8ra van pénz rendes olajra nincs, meg úgy nagyjából semmire sem
aztán ha egy napi szopásért(ami után 3 nap izomláz, hátfájás stb jön) kérsz 50 ezret akkor meg te vagy a nagyon geci.......
tudod mi van itthon?
olyanok hogy nézegetik az olajat hogy ez még teljesen jó vissza is lehetne önteni
ki se akarták szedni belőle... csuklóig mártott racsnis szárral tekergettem ki a hajtókar csavarokat
aztán mégis kiszedték, mondtam is nekik hogy nézzék csak meg mennyi szemmel látható fém kopadék van benne
Úgy gondolom ki kell hagyni ezt a hétvégét is a további sérülések elkerülése érdekében
Ott meg már lassan a seggüket is avval mossák
Ott pl minden héten felmossák az utcai járdákat takarító géppel
Biztos nem szemetelnek annyira mint keleten, de a takarítás is intenzív
Diétás kóla volt sok? Azok a buzik mindenhez azt isszák
A gonosz rettenetes öldöklő diktatúrát mar nem is említem.
http://youtu.be/JNhlh9JeSDQ
"Vazze kár vót lecserélni az olajat,olyan sárga mint a méz"!
Mikor mondom,hogy az attól még simán szar..............................................ááááá...........hagyjuk!
q8ra van pénz rendes olajra nincs, meg úgy nagyjából semmire sem
aztán ha egy napi szopásért(ami után 3 nap izomláz, hátfájás stb jön) kérsz 50 ezret akkor meg te vagy a nagyon geci.......
"akkor ugye mehet vissza bele a régi olaj, ugye?"
olyanok hogy nézegetik az olajat hogy ez még teljesen jó vissza is lehetne önteni
ki se akarták szedni belőle... csuklóig mártott racsnis szárral tekergettem ki a hajtókar csavarokat
aztán mégis kiszedték, mondtam is nekik hogy nézzék csak meg mennyi szemmel látható fém kopadék van benne