Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a Szekfű tököm tudja honnan pattan a buzi ájfón agyába
Mindig a kifogások - ha most indulsz, negyedóra múlva itt vagy nálam, és akkor nyomathatjuk ezerrel!
Majd mi megmondjuk nekik, hogy mi a helyzet.... ezek teljesen hülyék....
Nincs rendes motoros ruhám
Amúgy idén be van tervezve néhány aszfaltos gurulás
Ilyen Üvegtigris Szekfű meg a hozzá hasonló nagyon fontos dolgok eddig kimaradtak
Olvastam, de ez vmi új lehet, mert tavaly sem sikerült belefutni, pedig hát sehol nem voltunk lássuak... egy álló trafiba sikerült beleszaladnom, 60 helyett 100-al, helyszínen büntettek meg kb 12e Ft-ra.... de majd figyelek...
Igen, mert amit a Németek mondanak az sokkal igazabb mi?
Engedjük el... Itt mindenki jobban tud mindent is...
Csak legyél szabályos. Arra felé vannak az álcázott traffik.
Szórják ki a szart, amíg lehet mert a nyakukon marad
Az agymosás is megvan hozzá látom rád is hatott.
Ismerős pont azért jön haza, mert teli van a töke hogy a környék úgy néz ki mint Bagdad.
Burzsuj negyedek meg a munka közelébe biztos nem látni, de a munkás negyed már nem ilyen szerencsés, hogy tiszta legyen a járda.
Hát ismerős is a sok feka meg arab miatt települ haza pont Münchenből, pedig ő is cigány, szóval nem lóg ki színben
Ráadásul hiába diplomás ápoló, ott nem ismerik el az iskoláját, így bár a munka diplomás, a fizetés csak 8 általános után jár neki, így meg azért nem éri meg.
A honosítás meg kb. az hogy járja ki az ottani sulit fizetés nélkül, sőt fizessen érte.
Gyere Bakonybélre! Én 13-14 óra között leszek ott valamikor, a falu melletti kis kápolnánál. Fél 10 körül indulok Kalocsáról.
Október óta meg kitakarva sem volt
Ennek örömére fel is élesztem ma a BMW-t teli álmából, mert nemsokára irány a 8-as út
Nem értetek ti ott semmihez? A víz csak a WC-ben van !

http://youtu.be/Ch4sH-4W8RI
.. négert...
Egy teslat láttam, azt is lerobbanva minden esetre tele vannak új dizelekkel...
Ezt nem kellett bizonyítani, ezt a magyar ember tudja: sokkal több ötéves dájzel BMW-t hoznak be Magyarországra, mint használt Teslát. Mert mi ugye jobban teljesítünk!
Én nem találkoztam velük, a sokszínűség megvan, de hat ezek régóta ott élnek, és dolgoznak... egy semmit tevő névért láttam, meg két román cigányt. Metróval jártam a várost, de nem találkoztam velük... a lényeg, hogy vhogy nem haldoklik ez a nyugat, mondjuk szerencsénkre... a b&b nord-ban laktam, ami külváros, ott is béke és nyugalom van. Sokan használják a metrót és vhogy nem lopják el a letámasztott bicikliket és motorokat a cigok meg a migránsok pedig sehol sincsenek lekötve.... ejszaka is csend és nyugalom van mindenhol a fene se érti ezt
Ma mi van? Bebizonyították hogy a TDI tisztább mint a Tesla?
Nem tudom Te merre jártál, én rendszeresen München-Germering és a környéke. Nincs migráns?! Fehér embert alig látni! Migráns alatt most értem a jelenlegi nagy tömegben érkezőket egy másik kontinensről. Természetesen sok a nemzetiség, de van ott bőven ebből a semmittevő mai honfoglalóból.
Igen takarítanak, de ott valamiért nem is szemetelnek... meg a csikket sem dobálják el... diétás kólát nem láttam, én sört ittam mindenhol
Te személyes támadásnak éled meg, azt a tényt, hogy a kanyarban sem vagyunk? 3 éve voltam kint, akkor is ez volt, azóta bizony nem jutottunk közelebb az elnyomó nyugathoz... meg se basszak ezek, hogy itt mit bohockodunk ez részemről tény megállapítás volt csak, te meg olyan gyurcsany forma lettél csak szélsőségekben gondolkozol
Csak azt tudom meginni, meg vizet. Szoval nem is ertem.....