mi ez a hülyeség ? ott kenünk ahol épp megáll a lánc ? régebben a TDM-en beraktam egy kalapácsnyelet a hátsótengelyanya alá mikor megdöntötten kicsit az oldalsztender felé és kalap neked egykarú kicsit macerásabb de ha valaki megtartja arra a fél percre míg befújod meg van oldva a keleti kérdés
Én is használtam ilyet, jól fel kellett hokizni hogy a ragacs is kijöjjön belőle. Na de most 200km-enként 1/8-ad fordítás a cobrran és el van felejtve az ilyen probléma
Vegyél egy hátsó emelőt, azzal kevesebb idő megy el
Szinte minden autósboltban már tök olcsó. A fél nap míg felszereled a középállványt egy csomó pénzkiesés
Van, de az előző tulaj leszerelte, mert neki leért a kanyarban. Majd ha nem túlórázok minden rohadt nap, akkor lebontom az idomokat, hogy hozzá férjek és felszerelem.
Nincs még emelőm, a hátsó lánckerék előtti 15 centis szakaszt fújom meg pár másodperc alatt, minden megállásnál, hogy a görgők egyből a lánckerékre nyomják rá a zsírt. Amint vissza szerelem a középállványt a gépre, már sokkal egyszerűbb lesz a sztori.
Gyerek, csak van emelőd vagy kozepallvanyod, ha nincs akkor vegyél, 10ezer alatt mar lehet venni. Felemeled, forgatod a kereket es vagy hatulról a gorgo kozepet vagy a hatso lanckerek elott, a lanc kozepet a gorgoket megfujod. Hat a faszom foglalkozna vele ennyit hogy minden megallasnal locsoljak 15cm-re...
Mennyit mégy egy nap? Otthon gondolom van hátsó emelőállványod a kenéshez-karbantartáshoz: 300-500 km-re elég egy jobbfajta spray-vel végzett gondos befújkálás. Akkor nap közben nem kell vele foglalkozni.
Ha a gépeden ennyire macerás a lánckenés, akkor neked érdemes volna automata láncolajozóban gondolkodni esetleg (bár én nem vagyok barátja a megoldásnak - de könnyű dolgom van: van középállványom, így seperc alatt a teljes láncot le tudom ápolni).
Én nem szarakodnék vele ennyit tuti. Itthon garázsban hátsó emelőre fel rakom, lánc mőgé rakok be kartonpapírt, azt a zárószemtől kezdem befújni így látom mikor érek körbe és kész.
Az fura, ha a Futura-n eddig úgy kentem a láncot, hogy összesen egy 15 centis darabhoz lehet egyszerre hozzáférni és amikor megálltam tankolni vagy pihenni, arra az aktuálisan ott lévő 15 centi részre mindig fújtam? Eloszlatja gondolom úgy alapvetően most is mindenhol zsír van a láncon, random mindig másik hely kerül oda és tudom megfújni gyorsan és kényelmesen.
Tehát nem 500 km-enként fújom az egész láncot, hanem minden megálláskor egy picit.
Zalaegerszegi van -e itt a fórumon?? Az iránt érdeklődnék, hogy esik -e az eső, mert oda kellene mennem. És ha egy módja van, akkor motorral mennék. Zuhanyozni bőrruhában viszont nincs szándékomban!
Nekem nem izmozás ha emelni kellene az az izmozás
Endúró segge könnyen feljön , sokan oldaltámaszon fordítják meg ha valami szűkebb helyen vissza kell fordulni
De csak kikötött bizberrel megy
Ktm motoron is ez az egyetlen ami nem gyári, nem vagyok buzi hogy ilyenekre szükségem legyen
Szinte minden autósboltban már tök olcsó. A fél nap míg felszereled a középállványt egy csomó pénzkiesés
Ha a gépeden ennyire macerás a lánckenés, akkor neked érdemes volna automata láncolajozóban gondolkodni esetleg (bár én nem vagyok barátja a megoldásnak - de könnyű dolgom van: van középállványom, így seperc alatt a teljes láncot le tudom ápolni).
Tehát nem 500 km-enként fújom az egész láncot, hanem minden megálláskor egy picit.
Endúró segge könnyen feljön , sokan oldaltámaszon fordítják meg ha valami szűkebb helyen vissza kell fordulni
De csak kikötött bizberrel megy
Ktm motoron is ez az egyetlen ami nem gyári, nem vagyok buzi hogy ilyenekre szükségem legyen
http://youtu.be/l4NIXHf6mZs