Te is hulye vagy de kis dozisban elviselheto az a ratyi gyerekmolesztalo viszont olyan szinten es mennyisegben mergez ami tiltassal viselheto el. Csak itt el a forumon, komolyan beteg hogy 0-24 ben csak ebben éli a szanalmas eletet es nincs olyan topikgaleria, video ahova bele nem pofazik, es nem o az elso. .
ugyanazt tudom írni mint atis Az élet is erről szól csak itt egyszerűbb ez a tiltósdi egyeseknek
Nos mindenkinek van saját nézőpontja, véleménye. Van akivel ez passzol van akivel ez nem Ha mindenki egyet értene mindenkivel, na akkor volna szar világ
én elolvasom egy adott témáról mindenki véleményét aztán leírom az enyémet, erről elvitatkozgatunk aztán jön egy újabb téma. Én senkit nem fogok tiltani, nem is hargaszom senkire, akkor sem ha vannak akikkel nem értek egyet, mert tiszteletbe tartom az Ő nézőpontját véleményét még ha szerintem hülyeség és ennek hangot is adok. Ha apán nevű felhasználó troll akkor itt mindenki az Van egy csomó dedós dolga nem tagadom de ne fájjon senkinek öszinte vélemény. Ha meg valakinek nem inge akkor nem veszi fel Kitiltottad flevit, pedig valami fényképekről irogatott neked meg sárga domboldalról atist is engem is pödzögecc tiltsál le Majd a végén magaddal meg jókat elbeszélgetsz, csak nehogy összevessz magaddal mert akkor magadat is tiltani kell
Ha keresztezi egymast a két bowden akkor csak cseréld meg hogy párhuzamos legyen. Veddble a rezot és ujjazd meg, síkba kell legyen a power nyelve addig állítgasd. De lehet hogy egy fojtott motor, mar nem emlékszem a jelölésekre amiből kiderül. Több elektronika meg több hengerfej van hozzá.
Sziasztok, segitséget szeretnék kèrni, yamaha dt 125 lc2 a power szelepem forditva müködik. Valaki tudna segiteni hogyan tudnám megoldani hogy rendesen müködjön,?? Mert így 6000 pörög és kb 60 a vége. Vagy mit kellkicserèlni. A motor Nèmetországból jött. Köszi szépen!
Hűűű....még a télen. Az életét mesélte el 100 részben és mindenki sajnálta hogy milyen sanyarú gyermekkora volt. Én meg beírtam neki,hogy aki tényleg szegény,az nem megy el hajókázni a családdal a tengerpartra a nyolcvanas évek elején. Erre ő azt válaszolta,hogy az apukájának három állása volt és nagyon sokat dolgozott....mondom ezt én értem...de akkor nem voltatok szegények és nem kell kábítani ezt a sok buta embert.
Erre tíltva lettem.
De már voltak előzmények.
Pl kifejtettem hogy a mostani elektromos autók még szarok. Max városi közlekedésre alkalmas. Meg autópályán ne azt nézegessem már egy 40 millás Teslában hogy 110 felé nem menjek,mert akkor nem érek oda a töltőhöz. Meg hogy mennyin van a légkondi...stb...stb
Úgyhogy összehaverkodtunk szép lassan...
Jaaaa...meg hogy te nem igazán vagy komoly ember,mert semmi újat nem tudsz mondani. Ugyanis mindennek utána lehet olvasni hónapokkal előtte mint hogy azt te elmondod. Csak lusták vagyunk és te ezt helyettünk megteszed! Ezért nézünk! Na ez sem volt jó pont nála
Eszembe nem jutna ment közben megállni, hogy időt nézegessek. Az enyémen féldigitális mindent kijelző műszer egység van, de valami tök fals időt mutat, be sem állítom. Ha motorozok, arra a pár órácskára had legyen az idő szorításán kívül.
Még sz ősszel megdöglött a szerencsétlen.... ...beázott az addig vízmentes óra.
Ritkán nézegettem, de már többször meg kellett álljak, hogy a telefont elő véve tájékozódjak az időről.
Nos mindenkinek van saját nézőpontja, véleménye. Van akivel ez passzol van akivel ez nem
én elolvasom egy adott témáról mindenki véleményét aztán leírom az enyémet, erről elvitatkozgatunk aztán jön egy újabb téma. Én senkit nem fogok tiltani, nem is hargaszom senkire, akkor sem ha vannak akikkel nem értek egyet, mert tiszteletbe tartom az Ő nézőpontját véleményét még ha szerintem hülyeség és ennek hangot is adok.
http://youtu.be/T597TJrebok
https://index.hu/belfold/2019/...
Egy amúgy is kőgazdag fószert miért néz és követ a sok bolond? Hogy még gazdagabb legyen a nézettségből?
Erre tíltva lettem.
De már voltak előzmények.
Pl kifejtettem hogy a mostani elektromos autók még szarok. Max városi közlekedésre alkalmas. Meg autópályán ne azt nézegessem már egy 40 millás Teslában hogy 110 felé nem menjek,mert akkor nem érek oda a töltőhöz. Meg hogy mennyin van a légkondi...stb...stb
Úgyhogy összehaverkodtunk szép lassan...
Jaaaa...meg hogy te nem igazán vagy komoly ember,mert semmi újat nem tudsz mondani. Ugyanis mindennek utána lehet olvasni hónapokkal előtte mint hogy azt te elmondod. Csak lusták vagyunk és te ezt helyettünk megteszed! Ezért nézünk! Na ez sem volt jó pont nála
Ritkán nézegettem, de már többször meg kellett álljak, hogy a telefont elő véve tájékozódjak az időről.