Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Közelre nem neki kell nyomni,hanem a mellette lévőnek. Úgy kell telepíteni,hogy a víz sugara a másik fej tövéig érjen...
igen 5 per 2-ő egyenlő 2,5. te már az egyhez képest két és félszerest csináltál azonnal álljál le
De a szűrő a vízkövet nem szűri meg
Csak eldugul...nincs értelme.
Nem változik semmi ha kiveszed a szórásképen.
A régi nagyon jó volt az újjal annyi a bajom, hogy közelre mintha keveset nyomna Azért az sem szar
Nekem mondta anno a parancsnokom ordítva,hogy nem tűri amit csinálunk,ezek után mindenkitől 360’-os változást követel.
Na mondom de főnök...akkor ugyan itt leszünk nem?
én is 10 év elteltével nyúltam hozzá előszőr
Bár az új fej amit tavaly felraktam kettőt annak máris tisztítani kellett a szűrőjét egy szezon után, mert át sem lehetett rajta látni a vízkőtől
Egyébként a szűrő hiánya nem befojásolja a szórásképet?
Milyen szóráskép....van vagy 10 fajta,de lehet keveset mondtam.
Meg vannak a nagyteljesítményű fejek,amik rotálva körbeforognak,nem csak porlasztanak...
Tuti találsz megfelelőt.
Ez jelenti azt hogy 2,5
1/2 a fél 2/2 az 1 stb
Szűrni kellene a vizet aztán tovább bírja
Ezt mondom
5 éve csináltattam,még egyszer nem tisztítottam!
Ősszel kifúvatom a vizet,tavasszal meg rányitom....ennyi.
5/2
Nekem így fent maradtak már a fejek. egyébként még csak nem is a rugó adta meg magát több mint 10 év alatt, hanem a tetején van egy fehér tömítőgyűrű, az macskásodott meg és odatapad a fejhez ettől szorul meg Szívem szerint felújítottam volna, csak a régi nem szétszedhető. Na nem az ára miatt mert kb. ezres darabja, hanem a szóráskép miatt
Matek sosem ment ugye ?
A 2/5 azt jelenti hogy 5 részből kettő van meg

Amúgy 8 részből van 3 kész de a 8 rész nem egyenlő mert van ahol 9 léc van és van ahol 31
Így a 2/5 jobb a munka elkészültség jellemzésére
nekem a nyanya ahol vettem azt mondta, hogy tönkreteszi a szórófejet, ha nincs benne
Persze nem tudom mit lehet rajta tönkretenni, mert fordítással nyitol rajta egy rést vagy zársz.
Egyébként tényleg minek ebbe szűrő? nehogy vízköves legyen a fű
Nekem is ez az újfajta van,de én ezeket a kis szürke szűrőket kibasztam belőle. Nem látom értelmét...
2 részből 5 rész kész van inikém hagyd azonnal abba, mert már a szomszédét csinálod
Értem én hogy mit szeretne....meg hogy ez a zöld dolog jó meg minden,de autó szinten nekem ez még kevés.
A kollektorokat én is szeretem,mert gazdaságos. Jó ez az irány,csak még kell pár év hogy kiforrja magát .
Magyarországon pár évtized pár helyen...
Cserélgetni kellett már ez úgy volt, hogy több mint 10 évig hiba nélkül működött Aztán tavalyi évben már egyre több fej fentmaradt a felszínen, nem bírta a rugó visszahúzni a hüvelybe. Az utcait édesanyám taposta le az altóval, a kertkapu mellettit meg az asszony tarolta le az autójával tavaly Így kénytelen voltam kicserélni ezt a kettőt. Ki akartam én a többit is, csak a fiam nem engedte meg, mert a reggeli szórakozása az volt, hogy kiment a kertbe és az utcára, ahol fent maradt egy fej azt ő visszataposta
idén ahogy indítottam a rendszert volt, amelyik csak pisilte a vizet. ezeket a régi fejeket már nem lehet kapni hozzá. Az új egyszerűbb megoldás, mert a szűrőjét annélkül lehet tisztítani, hogy ki kellene ásni és letekerni a nyomócsőről a koplett fejet Ennél csak a szórófejet kell letekerni és alatta van a szűrő. A hátránya viszont az, hogy rosszabb a szórásképe és egy szezon alatt tömítődik a szűrője vízkővel. Viszont a 20 fejet kb. fél óra alatt meg lehet tisztítani szezonkezdéskor
Ez spec nem igaz, de ha ez a velemenyed ugyanugy nem erdekel mint mas velemeny.
Olyan 2/5 rész kész
Jövő héten ha az idő engedi szerintem kész lesz
Aha már értem az írígység beszél belőlled
Hogy nem te vagy az első pedig mindent megteszel érte
Csak tisztítás volt,vagy cserélted is a fejeket?
Csak itt vagyok, meg par nem rendszeres, ő viszont meg a kymkot is rombolta. Toronymagasan a No 1.
Es allitolag feljelentett BTK. 226 becsuletsertesert.
Ő aki 10 éves kora óta naponta reszeli szegény gabikat.
inikém, hol tartasz a kerítésléceiddel? mert én már új project-be fogtam bele
hát ha összeszedegetnénk a te hozzászólásaid számát benne lennél te is a top 5-be
Én mondjuk ilyen galériákat vagy miket nem nézegetek