Nekem mondta anno a parancsnokom ordítva,hogy nem tűri amit csinálunk,ezek után mindenkitől 360’-os változást követel.
Na mondom de főnök...akkor ugyan itt leszünk nem?
én is 10 év elteltével nyúltam hozzá előszőr
Bár az új fej amit tavaly felraktam kettőt annak máris tisztítani kellett a szűrőjét egy szezon után, mert át sem lehetett rajta látni a vízkőtől
Egyébként a szűrő hiánya nem befojásolja a szórásképet?
Milyen szóráskép....van vagy 10 fajta,de lehet keveset mondtam.
Meg vannak a nagyteljesítményű fejek,amik rotálva körbeforognak,nem csak porlasztanak...
Tuti találsz megfelelőt.
Nekem így fent maradtak már a fejek. egyébként még csak nem is a rugó adta meg magát több mint 10 év alatt, hanem a tetején van egy fehér tömítőgyűrű, az macskásodott meg és odatapad a fejhez ettől szorul meg Szívem szerint felújítottam volna, csak a régi nem szétszedhető. Na nem az ára miatt mert kb. ezres darabja, hanem a szóráskép miatt
nekem a nyanya ahol vettem azt mondta, hogy tönkreteszi a szórófejet, ha nincs benne
Persze nem tudom mit lehet rajta tönkretenni, mert fordítással nyitol rajta egy rést vagy zársz.
Egyébként tényleg minek ebbe szűrő? nehogy vízköves legyen a fű
Értem én hogy mit szeretne....meg hogy ez a zöld dolog jó meg minden,de autó szinten nekem ez még kevés.
A kollektorokat én is szeretem,mert gazdaságos. Jó ez az irány,csak még kell pár év hogy kiforrja magát .
Magyarországon pár évtized pár helyen...
Cserélgetni kellett már ez úgy volt, hogy több mint 10 évig hiba nélkül működött Aztán tavalyi évben már egyre több fej fentmaradt a felszínen, nem bírta a rugó visszahúzni a hüvelybe. Az utcait édesanyám taposta le az altóval, a kertkapu mellettit meg az asszony tarolta le az autójával tavaly Így kénytelen voltam kicserélni ezt a kettőt. Ki akartam én a többit is, csak a fiam nem engedte meg, mert a reggeli szórakozása az volt, hogy kiment a kertbe és az utcára, ahol fent maradt egy fej azt ő visszataposta
idén ahogy indítottam a rendszert volt, amelyik csak pisilte a vizet. ezeket a régi fejeket már nem lehet kapni hozzá. Az új egyszerűbb megoldás, mert a szűrőjét annélkül lehet tisztítani, hogy ki kellene ásni és letekerni a nyomócsőről a koplett fejet Ennél csak a szórófejet kell letekerni és alatta van a szűrő. A hátránya viszont az, hogy rosszabb a szórásképe és egy szezon alatt tömítődik a szűrője vízkővel. Viszont a 20 fejet kb. fél óra alatt meg lehet tisztítani szezonkezdéskor
Csak itt vagyok, meg par nem rendszeres, ő viszont meg a kymkot is rombolta. Toronymagasan a No 1.
Es allitolag feljelentett BTK. 226 becsuletsertesert.
Ő aki 10 éves kora óta naponta reszeli szegény gabikat.
Csak eldugul...nincs értelme.
Nem változik semmi ha kiveszed a szórásképen.
Na mondom de főnök...akkor ugyan itt leszünk nem?
Bár az új fej amit tavaly felraktam kettőt annak máris tisztítani kellett a szűrőjét egy szezon után, mert át sem lehetett rajta látni a vízkőtől
Egyébként a szűrő hiánya nem befojásolja a szórásképet?
Meg vannak a nagyteljesítményű fejek,amik rotálva körbeforognak,nem csak porlasztanak...
Tuti találsz megfelelőt.
1/2 a fél 2/2 az 1 stb
5 éve csináltattam,még egyszer nem tisztítottam!
Ősszel kifúvatom a vizet,tavasszal meg rányitom....ennyi.
A 2/5 azt jelenti hogy 5 részből kettő van meg
Amúgy 8 részből van 3 kész de a 8 rész nem egyenlő mert van ahol 9 léc van és van ahol 31
Így a 2/5 jobb a munka elkészültség jellemzésére
Persze nem tudom mit lehet rajta tönkretenni, mert fordítással nyitol rajta egy rést vagy zársz.
Egyébként tényleg minek ebbe szűrő?
A kollektorokat én is szeretem,mert gazdaságos. Jó ez az irány,csak még kell pár év hogy kiforrja magát .
Magyarországon pár évtized pár helyen...
idén ahogy indítottam a rendszert volt, amelyik csak pisilte a vizet.
Jövő héten ha az idő engedi szerintem kész lesz
Hogy nem te vagy az első pedig mindent megteszel érte
Es allitolag feljelentett BTK. 226 becsuletsertesert.
Ő aki 10 éves kora óta naponta reszeli szegény gabikat.
Én mondjuk ilyen galériákat vagy miket nem nézegetek