De az tömítő gyűrűvel zárt, élettartam kenésű....ezért hiszik azt hogy nem kell kenés.
Pedig ahogy Sanyi is írta azért a tömítésnek is jót tesz, valamint a görgők koptatják a lánckereket, ami ha elkopik fokozottan terheli a láncot, így gyorsabban is "nyúlik".
Természetesen.
Nekem is fáj ha szárazon fut egy mechanika, rossz hangja van.
Szerintem aki sokat megy annak is az automata olajzó.
Ismerősnek akinek van, dupla annyit elment miután felrakta a Scotoilert.
Persze használat függő is gondolom.
Ini esetén a kézipumpa a célszerű a terep használatra.
Csak a városokból kell kitiltani a dízel személyautókat, az országúton elférnek...
Az a baj, hogy minden vizesnyolcas turbódájzel személyautót akar venni, mert az olyan "jó nyomatékos"!
Azt ne feledd hogy régen rengeteg kisgyerek meghalt
Akinek bármi kis gondja volt az többnyire nem élte túl a gyerekkort
Most ezeket megmentik és 20-40 éves korukban halnak ráadásul a szar génjeit még tovább is adják
Egy kutató 5 dolgot sorolt fel, ami a rossz minőségű levegőért felelős.
Abban benne volt a diesel füst.
De a benzingőz is.
A fűtés....
Hajrá!!!!!
Erőlködjenek csak!
Mi a fa......ért nem pampognak a másik négy dolog miatt???
Mert ez üzlet???
Na ja.
Mi van B+?? Nem fogynak a benzines kocsik, mert mindenki a Dieselt vesz??!! Nyomassátok a reklámot mint az állat! Két napja voltam a temetőben és láttam, a gyerekkoromban Hoffherr-traktorral (berántós, kihúzta a lendkeréken a csapot amit megfogott és jobbra -balra rángatva, és mikor elég volt a lendület akkor átfordította, és beindult Neki! , miközben elől a benzinlámpa melegítette az izzógyertyát), szegény Laci bácsi csak 92 évet élt!!!!) A fejétől alig 60 centi körül füstólt a kb.10 centi átmérőjű kipufogó.! Most mindenkinek a diesel a káros??!!
Szerintem mindenkinel jobb az olaj, de ez feltételekkel jár.
Latom lentebb megvan már a linka, most már nem venném meg 27ért ha van 11ért is
200-250km-enként tekerek rajta 1/8-ad fordulatot és néha így is sok van rajta. Meg én nem 80-90es olajat rakok bele hanem 10-40est.
Zalaegerszeg-Keszthely útvonalon legalább 4 helyen állnak kint a rendőrök a sebességmérő kamerával. Bár szinte soha nem szoktam menni gyorsan, de így is tele volt vele a tköm! Mégis megelőzött valami strandkorlát-kék szr mert gondolom ő "siet" ! Pedig , ha elég idős lenne akkor tudná, hogy előbb utóbb mindenki odaér, ha siet ha nem!
Még végig sem tárgyaltuk rendesen a lánckenést
Pedig ahogy Sanyi is írta azért a tömítésnek is jót tesz, valamint a görgők koptatják a lánckereket, ami ha elkopik fokozottan terheli a láncot, így gyorsabban is "nyúlik".
Nekem is fáj ha szárazon fut egy mechanika, rossz hangja van.
Szerintem aki sokat megy annak is az automata olajzó.
Ismerősnek akinek van, dupla annyit elment miután felrakta a Scotoilert.
Persze használat függő is gondolom.
Ini esetén a kézipumpa a célszerű a terep használatra.
Az a baj, hogy minden vizesnyolcas turbódájzel személyautót akar venni, mert az olyan "jó nyomatékos"!
Akinek bármi kis gondja volt az többnyire nem élte túl a gyerekkort
Most ezeket megmentik és 20-40 éves korukban halnak ráadásul a szar génjeit még tovább is adják
Abban benne volt a diesel füst.
De a benzingőz is.
A fűtés....
Hajrá!!!!!
Erőlködjenek csak!
Mi a fa......ért nem pampognak a másik négy dolog miatt???
Mert ez üzlet???
Na ja.
http://youtu.be/-YRHOLunhjw
Latom lentebb megvan már a linka, most már nem venném meg 27ért ha van 11ért is
200-250km-enként tekerek rajta 1/8-ad fordulatot és néha így is sok van rajta. Meg én nem 80-90es olajat rakok bele hanem 10-40est.
http://youtu.be/df8KtPnlXc4