Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

?
Ezt nem lehet venni,be kell lépni.
De támogatói cuccokat vehetsz...
http://betyarsereg.hu/megvasar...
Én valahogy se a parasztot se a prolit nem tartom pejoratívnak, tulképp belőlük él mindenki vagy épp valamelyik. Mondjuk érthető ha ódzkodik valaki attól, hogy valamelyikhez tartozzon hisz az övék többnyire csak a meló annak gyümölcse viszont a parazitáké és hát aki parazitaként jobban él mint a többi kettő akkor joggal fél, hogy egyszer csak közéjük fog tartozni mert fordul a kerék, én mindenkinek megértem az indokait legfeljebb nem értek vele egyet.
Nem, ez epittet, az osszes melos elottunk rakja le a kocsit, ott kajslnak reggrl 7kor,a darusautotol a konteneresig mindenki elottunk all le nem az o szarja elott. De a legidegesitobb hogy soha nincs kesz.
Bezzeg o siman epitett vagy 40 meter felig barabáskő felig betonelem ketmeteres keritest. Minden oldalon.
Az ürbol lathato mint acnagyckinai fal.
Azok mindenhol vannak
Petrocelli?
Baromi egyszerű amúgy Kicserélni az összeset csak akna kell hozzá szerintsm ha nekiugrok akkor 1óra alatt megcsinálom, persze csak ha nincs berohadva minden.
még nincs mert szervizelik, hétfőn lesz kész
ilyen haveri olcsó munkadíjas aztán akkor csinálták amikor épp ráért valaki
mondtam nekik időm van sok pénzem annál kevesebb
kibaszattam velük az egész első biszbasz lengőkarokat stabilizátorokat lengéscsillapítókat mindent
nincs kedven 2 havonta basztatni mert a 8 lengőkarból valamelyik elfossa magát
Meg is bolondulnék ha rendszeres forgalom lenne körülöttünk. Sajnos építettek már jópár éve egy szannyvízátemelőt kb 70méterre a háztól és rendszeresen járnak javítani, nagyon zavaróak annak ellenére hogy szag nincs, hogy rohadjon rájuk a nagykabát...
Koltozz gyorbe targoncasnak lakotelepre.
Audi mar megvan.
nekem is ilyen volt vagy 10 évig, ráadásul zsákutca végén laktunk, kb 3 havonta járt erre egy-egy jármű rajtunk kívül egy félkész házhoz
kert végi szomszédok meg ilyen 60+os öregasszonyok laktak, hetekig szinüket sem láttam
aztán szép lassan jöttek a szomszédok minden irányból.... az utca sem zsákutca többé......oda a nyugalom
Nincs szomszéd helyette vannak parasztok
A szomszed ügyvéd, rosszabb. Ha nyar van epitkezik, 10 eve. Kb 5x dobta szet a hazat, a qurva döngölőbéka......... Hogy b+.
Ja, még nem laknak a házban, folytatják az elődje által félbe hagyott felújítást, ősszel szeretne a srác beköltözni (a csajnak van saját lakása valahol).
Én nagyon rettegtem, hogy a szembe szomszédom svéd kisebbség lesz, de szerencsére nem úgy alakult. 5-6 éve egy fiatal srác neki állt felújítani az egy szobás, kis vályog parasztházat, félig el is készült, aztán úgy gondolta hogy inkább kimegy külföldre melózni - 3 évig árulta ezt a picike, kb. 45 nm-es romot, és addig nem kelt el). Két hónapja lett új gazdája, egy echte magyar, kb. 35 éves MOTOROS srác! (öreg Honda VFR 750-je van, a csajának meg egy Intruder 800 csoppere!) Hoppá!
nekünk a végszomszéd is kisebbség
igazándiból semmi bajom velük , nyugiban vannak, a csávó többnyire dolgozik, templomba jár, szóval a normálisabbik fajtából való
azért gyors emeltem egy 2 méter magas kerítést közénk hullámlemezből, mert az a biztos, nem is miattuk elsősorban hanem a rokonok miatt azok lehet nem egészen ilyenek
de olyan az ember hogy szóltam neki hogy vágja már ki az akác susnyókat mert lassan hozzáért a lemezhez, kért egy fűrészt mert neki semmi szerszán mincs aztán kivágta, mutogatta hogy lett vagy 5 vízhólyag a kezein
na mindegy
a gyereke látott valami feketeruhásokat kocsiban,akik nézték, aztán úgy fostak hogy szinte remegett a család, körbejárta a szomszédokat ki mit látott, rendőröket kihívta stbstb
Fekete motor, fekete bőrruha, fekete bukó iridiumos plexivel és fekete vadászpuska....
Ilyen cucc nekem se ártana mert egyre több a feje felénk is
Amúgy ezek hihetetlen mennyire félnek a fekete ruhásoktól
Motorozgatunk, meg gyűrűzgetünk vagy nem értünk hozzá.
Ha meg nincs motor, megdugjuk az unokatestvérünket! Most mi a faszt csináljunk ha nincs motor.
Miafene van ott keleten?
Gombamod szaporodnak a kretének.
Csak gyűrűzni kell valahol!
Sziasztok!Eladó Yamaha yz450f motorom 2012 es 75órával újkora óta.Magyarországi szalonból vásárolt.Teljes oneal szett,szemüvegek,csizma,kamera,plusz idomszett,dupla powerbombos titán rendszer,motortarto,stb.Ezek külön árat képeznek.A motor gyári kipuffal 950.000ft.
Főleg ha a Betyársereges pulcsi vagy póló van rajtam
A cigányok engem elkerülnek,mert a nézésemből látják hogy nem biztos hogy hozzám kell szólni
Vettem már pár használt kocsit én is,de 3-4 évesnél öregebbet soha.
Független szakszervízbe elvittük és mindent felmérettem benne. Így az ilyen “rejtett hibák” meg “ nem tudtam,azt hittem” dolgokat kizárom.
A saját kocsimat pedig évente átnézetem olajcsere alkalmával szintén.
Motoroknál szintén végeztetek egy állapotfelmérést.