Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tapolca-Badacsony térségében beborult mint a részeg állat az árokba ! Mindjárt esik!
Elméletileg, ezek a "politikusok" mind diplomás , egyetemet végzettek! Csak ez kiszabottul nem látszik rajtuk! Annak idején egy ipari-tanuló intézet kollégiumában a nevelőtanár mondta , amikor illemtan órákat tartott , hogy:Látsszon meg rajtatok , hogy "iskolát végzett tanult emberek vagytok! " Mindig gondoljátok meg, hogy mit mondtok, amikor véleményt nyilváníttok! "
Bár ez indulatos társalgásnál nem mindig egyszerű!
Én spec visszasírom Kovács Lacibácsit.
Mondjuk kuncét nem.
http://youtu.be/Lla-2v9TJg8 Pofázik a semmiről....
Megint a politika? Na ma ki lopott többet? Ki mond nagyobb faszsagot? Hat minden oldalról van jelentkező az aranyéremre.....
Nem,van egykét ellenzéki politikus aki nem esett bele ilyenbe.Bár tény hogy kurvakevés köztük az értlmes.
Amúgy a kétfarkúak mintha nem csinálták volna.
Ha szerinted békementet szerveztek lehet hogy ők voltak.
De ha netalán a kormányoldaliak azt teszik mi bajod van vele?
Vagy a menetek,tüntetések csak ellenzékiek lehetnek?
Mer az csak nekik szabad?
Az értelmesebbek békemenetet szerveznek, ugye?
Ezekszerint te vagy nem vagy átlag vagy magyar vagy a kettő együtt se.
Amúgy Bangónénak sem állt jól a szavazók ócsárolása,pláne ha valaki számít arra a szavazatra.Szerintem te se tedd,az értelmesebbek el se kezdték.
Igen, csak tudod azért én az utolsó utáni pillanatig reménykedtem!
Ez még nem is volna akkora baj, de legalább ne volnánk olyan rohadtul büszkék rá!
A magyar átlagember defaultból hülye - ezt a történelem során, a Kárpát-medencébe érkezésünk óta már sokszor bebizonyítottuk.
" arca" a lónak van, ennek pofája van! Mert ehhez pofa kell!!
Minden esetre, nem is értem , hogy jött össze neki a megválasztáshoz szükséges szavazat, kik voltak akik erre a szerencsétlenre szavaztak??!
Arccal a vasút fele, mi?
" Bár, ha már a legkisebb faluban is elkészül a stadion, akkor talán futja majd rá.... " Ne félj Te attól, majd addigra találnak annak a pénznek jobb zsebet, nehogy megromoljon Nálad!
Tapolca: eddig sütött, de szr hideg szél fúj, pedig mentem volna Zeegre, de semmi kedvem, hogy taszigáljon jobbra-balra! Ráadásul nincs benne egy csepp malligand-sem csak úgy hobbiból! Hát azt a gyenge erkölcsű édesanyját lökdösse! Pedig a bőrbe öltözve, lehet nem is fáznék! Csak elment tőle a kedvem!
...üzleti alapon...
Eddig még nem sikerült meggyőznöd….. ….ha valaha kiépül, akkor az a magyar gazdaság legnagyobb és legköltségesebb vállalkozása lesz (maradjunk csak a sűrűn lakott nagyvárosoknál), ezt üzleti lapon senki nem fogja elkezdeni, állami pénzből meg durva volna. Bár, ha már a legkisebb faluban is elkészül a stadion, akkor talán futja majd rá....
Ezt minden alkalommal megkérdezed, én minden alkalommal belinkelem a megoldást, te meg minden alkalommal elfelejted.
Érdemes belinkelnem megint, vagy csak hülyeségeket akarsz kérdezni?
Napelem karosszériának az a baja, hogy kurva drága egy koccanás

Sajnos a hatékonyságnak is van határa. Jelenleg a légellenállás a legnagyobb veszteségi tényező egy villanyautónál.
Ez pedig már jelenleg is nagyon alacsony. További nagyarányú javítása csak a használhatóság rovására működne.

Persze a többségnek még van hova javulni, de dupla hatótávra ne számíts.
Mar a bicikliket is tölteni kell?
Az emberek okos házakban fognak élni,amit alanyi jogon kapnak az államtól. A csúnya panelrengetegek helyett,élhető minimum 50nm-es zöld teraszok járnak a lakásokhoz. Az energia ingyenes lesz,ami köszönhető a szélerőműveknek és a napenergiának. A kocsik töltése úgy fog működni,hogy az úthálózatok alatt NFC technológiára alapuló réteg lesz,ami autómatikusan tölt minden járművet haladás közben.
Valamire kíváncsi vagy még?
Mi az igazságos? Az ingyen töltés az? akkor a benzin ár igazságos? a MOL limoknak kell a töltés, aki meg ott akar tölteni fizessen érte...