utána meg már ot rendszáma lesz
Akkor is ha qrvához mégy el meg akkor is ha rendelsz egy tanulmányt a saját érdekeid szerint
Meg kell már érteni. A fosszilis tüzelésnek vége
Öszintén szólva 60 évvel ezelőtt vége kellett volna, hogy legyen. DE mivel minden nagyhatalom meg sok nem nagy hatalom köolaj, meg földgáz kitermelő, oroszországtól, amerikán át irak, irán kuvait szaudarábián át venezueláig, így senkinek nem volt különösebb érdeke ezen változtatni. Milyen marhaságot ír a cikk?, hogy tömegesen nem lehet gyártani meg elterjeszteni
Csak tudnám akkor mi a fenének épít a merci itt kecskeméten elektromos autó gyárat a már meglévő hagyományos mellé.
Vagy majd a bömbi debrecembe dízel buszokat fog gyártani?
Örült pénzeket innoválnak az autógyártók az elektromos autók és akkumlátoraik annak feltölthetőségének a fejlesztésére. Nagyobb verseny és harc van mint a második világháboruban.
Erre jün egy idióta fasz aki megmondja, hogy úgy sem lesz belőle semmi
Ha még él 20 év múlva is majd rádöbben, hogy kötelezően le is kell cserélni a régit
lali nem akarom veled is elkezdeni előről. Zotyából egy is untig elég
bal index, lehuzodott majd ugyanazzal a bal indexszel vissza jobbra..... és meg ugatott is....
amíg ki nem szálltam és udvariasan megkérdeztem, hogy mi a kurva anyja van...
de egy kb 70 éves papa a XIV ben is uezt csinálta, csak motorral voltam.... mar láttam az életemet le pörögni.... észre sem vett neki kivettem a kulcsot az autóból, és elhajitottam a picsaba a fák közé.... mondtam, hogy o mar ne vezessen...
szóval ha messzire menni a cél ezt kell megvenni nem a kia soul ami kb 200at ment
de az tesla s 400 felett ment
és biztos vagyok ha igény van-lesz rá simán csinálnak majd 600 km tényleges hatótávú kocsit is