Ott tevedsz hogy senki nem a josagot vitatja, kivetel a ratyedlit, hanem azt hogy gazdasagilag nem eri meg hiaba toredeke az uzemelesi koltseg, elviszi az ara, es 10 eves tavlatban nem is fog esni a benzinesek szintjere.
Nagyon nem mindegy a matek hogy egyszerre adod ki a 10 16millat vagy aprankent havira.
ne gyere a hasznaltal mert max leaf ami van, az meg olyan baromironda hogy csak neked veszi be a gyomrod.
de hat aki hondat vesz sok aljassagra kepes.
Nekem nincs 4perc sem a töltés.
Este beállok feldugom, reggel lehúzom. Szerintem ha nagyon fáradt vagyok ez 30másodpercet is el tud venni az életemből.
Az hogy te makacsul meg akarod magyarázni miért nem jó, az nem a villanyautó hibája. Valami kifogást mindig lehet találni bármi ellen.
A Teslából a legkisebb akkus megy 400km felett, WLTP szerint.
A legjobb hatótáv most 620km náluk.
Kicsit reszeltek a szoftvereken, meg 92%-ról 96%-ra növelték a hajtáslánc hatékonyságát.
Elsösorban másodiá autonak lenne nagyon jo. Felénk szinte minden család két-három autot használ, abbol az asszonyé csak iskola bolt belváros viszonylatban mozog, de nem kevés ebböl a dizel telekjáró vagy valami magasabb kategoriás auto, ha legalább ezek ki lennének váltva már jo lenne.
Pedig nekem ez sarkalatos, épp most tankoltam gázt és mindennel együtt tartott kb 4 percig pedig macerásabb mint a benya mert kell kezelő és lassabban is jön meg messzebb is van az épülettől mint a többi kútoszlop és én már akkor türelmetlen vagyok ha a kezelőre várni kell, nem vagyunk egyformák és nekem továbbra is csak melóbajárásra kéne mert míg otthon vagyok töltődik.
A tankolási idö még csak-csak, de az ára ami nagy visszatartó erő. Épp a anpokban telepitettünk egy villanyautó töltőt, szerintem nem jó helyre mert ott igen kevesen fogják igénybevenni, de hát az onkori ott adott területet. Egyenlöre ingyenes a használata, de a készülék alkalmas akár jogosultság fogadására (proxy) akár paypass fizetésre. Tehát azt a néhány millát amibe ez került annak a cégnek aki vette, telepitést fizette és bérli a helyét elöbb utobb pénzt akar látni.
Nem telik rá velem együtt sokaknak tehát még messze nem a jelen, de még ha telne is akkor sem venném meg többszöröséért mint egy átlagautót és továbbra is a töltés.
én tavaly nyáron is röhögtem ezeken, az M7-en ezek az elektromosok mentek komoly 90-el, mind a 4 ablak lehúzva mert a légkondi se fogyasszon már, tiszta ciki akárki akármit is mond városba rövid távra tök jó, én is gondolkoztam ilyenben, de elindulni vele bárhová
Nem vették meg hozzá a szoftvert mer kurva drága. Van védás büntim bár nem sok, de övet sose használok (tudom, tudom - majd legfeljebb eldöntöm a vitát helyettetek egyszer). A rendszer alkalmas rá, de a jogszabályok sem teszik lehetövé egyenlöre. Szerencsére.
200km.ert úgy ahogy te mondod a gen1-es 30kWh-s Leaf tud....klímával és kompromisszummal.
Azon mondjuk jogosan károgna tsanyi :)
De egy 40-es vagy 60kWh-s újabb autóval, a te általad felvázolt használati módra, már nincs több kompromisszum mint egy benzinessel.
Csak más jellegű. Viszont nincs tapasztalat, a birkanyáj is más fele húz, és félnek tőle. Viszont ahogy terjed, úgy egyre több lesz és úgy fordul át a vélemény.
Fórumokon pár éve még volt 1-2 ember a villanyosok mellett, mindenki fikázta. Most már csak néhányan vannak ellene.
A legtöbb kifogás az hogy drága, és ez igaz is, viszont az elterjedéssel ez is fokozatosan megoldódik.
A lavina elindult ezért nincs szükség arra hogy bárkit is győzködjek, csak ki kell várnom a megfelelő pillanatot a "naugye én megmondtam" bekiabálására.
Különösen Zolit fogom körberöhögni amikor megveszi az első hibridjét, hogy mekkora buzi (mondjuk amúgy is)
Amúgy egyik ismerős most utazot le a Horvát tengerpartra Miskolcról egy 30-as Leaf-el.
Azt mondta Magyarországon átvergődni kellett egy kis tervezés, de onnan már laza volt mint a rigalánc, mert 20km-enként van töltő, szinte minden pihenőben.
2 gyerekkel mentek így nekik, amúgy is meg kellett állni gyakrabban mint ahogy tölteni kellett volna.
nagyon úri műszer, de nekem annyira nem jön be, ülése nekem kicsi, meg a kormányt se tudom úgy beállítani ahogy az astrának van és zsibbd a kezem
futóművileg most elég fasza lett feszes mint a 18 éves lány segge, kiváncsi leszek meddig nyújtja ezt a gagyi sachs
A jelen kellene, hogy legyen, de most éppen valami másra kell az a pénz az afrikaiaknak stb. amit beszednek vele, . Vajon egy ilyen akkus romhalmaz nettó mennyibe kerülne , ha nem minden rohadék politikus ezen akarna meggazdagodni, és hájfejet hizlalni!
Nagyon nem mindegy a matek hogy egyszerre adod ki a 10 16millat vagy aprankent havira.
ne gyere a hasznaltal mert max leaf ami van, az meg olyan baromironda hogy csak neked veszi be a gyomrod.
de hat aki hondat vesz sok aljassagra kepes.
Igen béget. 1500-as fordulattal
Este beállok feldugom, reggel lehúzom. Szerintem ha nagyon fáradt vagyok ez 30másodpercet is el tud venni az életemből.
Az hogy te makacsul meg akarod magyarázni miért nem jó, az nem a villanyautó hibája. Valami kifogást mindig lehet találni bármi ellen.
de ha hozzámvágsz ingyen egy e-tront duzzogva beleulok.
http://youtu.be/8muXYaouQ50
A legjobb hatótáv most 620km náluk.
Kicsit reszeltek a szoftvereken, meg 92%-ról 96%-ra növelték a hajtáslánc hatékonyságát.
Azon mondjuk jogosan károgna tsanyi :)
De egy 40-es vagy 60kWh-s újabb autóval, a te általad felvázolt használati módra, már nincs több kompromisszum mint egy benzinessel.
Csak más jellegű. Viszont nincs tapasztalat, a birkanyáj is más fele húz, és félnek tőle. Viszont ahogy terjed, úgy egyre több lesz és úgy fordul át a vélemény.
Fórumokon pár éve még volt 1-2 ember a villanyosok mellett, mindenki fikázta. Most már csak néhányan vannak ellene.
A legtöbb kifogás az hogy drága, és ez igaz is, viszont az elterjedéssel ez is fokozatosan megoldódik.
A lavina elindult ezért nincs szükség arra hogy bárkit is győzködjek, csak ki kell várnom a megfelelő pillanatot a "naugye én megmondtam" bekiabálására.
Különösen Zolit fogom körberöhögni amikor megveszi az első hibridjét, hogy mekkora buzi (mondjuk amúgy is)
Amúgy egyik ismerős most utazot le a Horvát tengerpartra Miskolcról egy 30-as Leaf-el.
Azt mondta Magyarországon átvergődni kellett egy kis tervezés, de onnan már laza volt mint a rigalánc, mert 20km-enként van töltő, szinte minden pihenőben.
2 gyerekkel mentek így nekik, amúgy is meg kellett állni gyakrabban mint ahogy tölteni kellett volna.
futóművileg most elég fasza lett feszes mint a 18 éves lány segge, kiváncsi leszek meddig nyújtja ezt a gagyi sachs