Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

baszod egy ilyen lakótelepi parkolót is tele lehet b.szni ilyen töltővel
Mészáros úr nem fog érte megharagudni ha meg kell csinálni
kb. 2 millió autó közlekedik az országban. azt kell kitalálni ennek hány %-a nem tudja a saját hálózatáról tölteni az autóját az már egy sokkal kisebb szám lesz, annak függvényében kell kiépíteni de nehogy azt mond, hogy kell 2 milló töltő
Tönkretetted a konkurenciát?
Az ajtón simán lepattantál volna,már vagy 5 éve bezárt,de jó kilincselést ott.
Áhh visszavonul remetének a himalájába.
Félreértesz! Én arra az időre gondolok, amikor már mondjuk 20%-a a személyautóknak villanyos lesz. Tehát mondjuk FÉLMILLIÓ járgányt kellene minden éjjel, lehetőleg a tárolási helyén (lakótelepi parkolóban) feltölteni. Addig csak fingreszelés az egész.
Gödöllői a srác Épp ma jártam arra láttam egy Fantázia bútorbolt nevű valamit eskü pont zotya jutott eszembe
Lehet az övé, ha tudtam volna bemegyek meggyőzöm a technika várható térnyeréséről a villanyautókkal kapcsolatban
Na akkor elmondom neked ez kb. szerintem hogy lesz: A helyek megvannak mert töltőállomás hálózat már ki van épülve az országban. Aztán odabiggyesztenek fel ilyen töltőket. Ahogy kezd egyre nagyobb teret nyerni a villanyautózás, majd egy kútfej sor is simán kikerülhet a benzinkutakról. Állam meg simán támogatja all zuzamme az egészet:
1/ mert ebből is adót fog fizetni az állampolgár amikor a villanyautó használatot adóztatni fogják
2/ A legnagyobb pénzt az oligarhák ezekből az állami beruházásokból tudják síbolni. Majd Mészáros úr csinál vagy 80 elektromos hálózat kiépítő leányvállalatot a meglévő cégei mellé és véletlenül meg is nyeri rá a tendert. A maszek kutakat meg egyébként kötelezik rá, hogy biztosítsa hozzá a szabad területet. Egy ekkora fos kis ország mint a mienk azt a néhány ezer töltő állomást kb. 2 éven belül kiépíti. Kb. ennyi
Sziasztok.
Olyan gondom van egy suzuki gs 250fw motorral hogy hidegen nehezen indul.
Indítom és hallatszik, hogy gyújtanak a hengerek de nem kapja el csak nagyon soká(10-12indításra).
Máskor szintén ez van csak olyankor 5-6 indítás és egyszer csak egy pöccre indul mintha mi se történt volna. Melegen jobb a helyzet. Indul könnyen.
Erre úgy látszik nem jött válasz a tüzelőanyagégetésű fanoktól.
na amikor ezt megcsináják és egy furgonba, meg személyautókba belebiggyesztik és nem 70 millió lesz az ára hanem csak 7 akkor elkezdődik a sorbanállás
Ha megint példákat hozok fel zotya megint csak bambán maga elé mered és veterán sportolók neveit fogja mormolgatni
Pedig ha a bőröndméretű mobiltelefon lehetett a 80-as évek közepén 360 ezer ft kb. 3-4000 ft-os havi fizetésnél, most meg mondjuk egy középkategóriás teló legyen 50 ezer ft 250 ezer ft-os fizetésnél akkor reálisan meg lesz a hosszú hatótávú villanyautó elérhető 3-5 millió ft-os kategóriája. Egy comó autógyártó ráadásul piacra fog dobni minimalista kiviteleket is, mondjuk képzeljünk el egy Suzuki altót villanymotorral, 500 km-es hatótávval és 150-km/h-s végsebességel 3,5 millió bruttóért szalonból Sorba fognak érte állni. Nem csak a kevés kiváltságos zsebből 70 milló ft előrántó emberkéknek fognak autót gyártani. Összességében az a szűkebb szegmens. Nagyot kaszálni a kisembereken lehet mert ők alkotják a tömeget, az ő pénztárcájukhoz kell elérhetővé tenni ezt a technológiát
Persze ahogy már felvetettem amikor átfordul kurbli valamilyen formában ezt is ugyanúgy fogják adóztatni, mint amit most az üzemanyag árában kifizetünk a közösbe
Nem lattal meg bútort? Elviszlek Gödöllőre, van ott egy.bolt... csak állítólag rettenetesen bunko a főnök
Nem,szerdan szlovakia,butor nezes,a hatam kozepet jobban neznem.
Szerdára ilyen nagy túrát tervezel?
Ez picit más,a sima oldaltáskához sok kötözés kellett hogy ne csapkodjon.

http://youtu.be/OD59IAkvyl4
Elolvastam Dodor 3 részes interjú sorozatát és valamiért meg voltam győződve róla, hogy ő kiskölyök kora óta kihagyás nélkül, igazi motoros, lépcsőfokos arc. Holott nagyon későn vett motort, akkor is egyből nagyot, egy kölcsön géppel majdnem kinyírta magát, stb.
Ennyi Trónok harca rajongót... Csak én vártam, hogy Éjkirály bácsi beballag királyvárba és egy átváltoztatott elefánttal rommá kúrassa Cersei nénit? Úgyis hiányolta az elefánikat, akkor megkapná.
már miért lenne jogos? mit fáj neki hogy ki hogy van felöltözve? nekem a biciklisávon jött a robogós amikor belém jött, és a rendőr szerint az is teljesen rendben volt. amikor kérdésemre több telefon után megállapította hogy még sincs rendben akkor sem volt semmi, annyi hogy én sem kaptam büntit csak figyelmeztetést.
Nekem a 2 szövet oldaltáskám a hátsó doboz konzoljához van pántolva, 2-2 hevederrel. Szintén stabilan áll.
Motor felszereles,volt bennem némi kétkedés az oldaltaska kapcsan.
tepozar ket csatt meg ket cso tartja az egeszet,de kellemes csalodas hogy masszivan a helyen van,nem lifeg.
Tudnak ezek a nemetek no.
Az is durva hogy rengetegen isszák a szavait és a parkolókban sorról sorra ismétlik...
a hiszti jogos, erre utaltam
ez a baj a világgal, hogy erre a hisztire is kapott 87 like-ot, na nem mintha irigyelném tőle
Nem csodálom....
Az ipse se akart megadni semmi kódot valósat.
Ott meg elfér, nem?