A szakkozépben 3 évig stúdiós voltam így elég sok mindent láttam hallottam
Utána is itt-ott segédkeztem néha a hangosítás körül
Így kb el tudtam dönteni mi nem kell
A profi cucc sosem volt olcsó de ez a jbl hangzás megragadott igaz az sem natúr hangfal volt “ loudness speaker” címmel futott ami akkoriban menőnek hangzott
Plusz a vastag vezeték még tolt rajta
Egy bulin kiolvasztottam benne a magasakat utána vigyáztam már rá elég macera volt akkor a meghozatala ráadásul majd fél havi bérem volt
De végülis nem bántam meg mert rengeteget ment és még fog is. Voltak ott olcsóbbak drágábbak de engem ez ragadott magával
Szerintem fel millás szett akart nincs párja
Nyilván a régiekből sem volt mindegyik jó, de ami jó volt azoknak most sem kell szégyenkezni.
JBL-től nem voltam hasra esve, ettől még lehet nekik jól sikerült darabjuk, de nem izgatott soha annyira a téma hogy tesztelgessem.
Amúgy tényleg így van. Apám is lát valamit mondjuk cukiskodik a gyerek, akkor eszébe jut hogy de jó lett volna lefotózni, előássa a gépet, majd megpróbálja mesterségesen beállítani az "elkopott pillanatot"
De ha valaki elhivatott hobbi fotós, az is tényleg tud fárasztó lenni. Én ilyenkor hagyom a picsába a művészkedést, átrakom automatára és sorozat lövésre, aztán kiválogatom a jókat.
" .még a végén külföldre kell mennem" Ugyan menj már! Egyébként tényleg nagyon megéri, ha egy kissé nyugatabbra keresgélsz! Mert itt a motorok nagy része nagyon le van lakva! És itt most nem azt értem , hogy agyonhajszolt, hanem amikor kellett volna akkor volt-e olajcsere, szűrőcsere stb. !
https://www.twistedthrottle.co...
Bááár...elvileg van túraszett hozzá meg kormánymagasító...
Fék,futómű a szokásos...van minden hozzá...de a motor,kuplung,elektronika az lehet necces.
Valakinek tapasztalat?
Mondjuk én spec nézem az OPC kombikat gastraban egy ideje,csak rohadt kevés ott is a gyári hülyegyerekmentes darab.
Rakjál a gixxerre csopperkormányt,bukócsövet,ledlámpát meg dobozszettet és csapass azzal.
Utána is itt-ott segédkeztem néha a hangosítás körül
Így kb el tudtam dönteni mi nem kell
A profi cucc sosem volt olcsó de ez a jbl hangzás megragadott igaz az sem natúr hangfal volt “ loudness speaker” címmel futott ami akkoriban menőnek hangzott
Plusz a vastag vezeték még tolt rajta
Egy bulin kiolvasztottam benne a magasakat utána vigyáztam már rá elég macera volt akkor a meghozatala ráadásul majd fél havi bérem volt
De végülis nem bántam meg mert rengeteget ment és még fog is. Voltak ott olcsóbbak drágábbak de engem ez ragadott magával
Szerintem fel millás szett akart nincs párja
JBL-től nem voltam hasra esve, ettől még lehet nekik jól sikerült darabjuk, de nem izgatott soha annyira a téma hogy tesztelgessem.
De ha valaki elhivatott hobbi fotós, az is tényleg tud fárasztó lenni. Én ilyenkor hagyom a picsába a művészkedést, átrakom automatára és sorozat lövésre, aztán kiválogatom a jókat.