Nem tudom Te merre járhattál, en évente 2-3x megyek le a tengerpartig, autópályán egyetlen egyszer mentem mert sietni kellett hazafelé. Na az rémuralom. Egyszer sem találtam olyan 250km-t hogy faluból faluba értem volna. De biztosan Te sokkal tapasztaltabb vagy és annyira unod már ezt a tájat meg az egész utazást hogy pályaznod kell... csípem az ilyeneket.
Na végre valaki okosat is ír... ott be kell menni Knin felé vagy Krk vízesés, Knin felé 21-1-es utak ezek mind tempósak és szépek. Izvor Cetine, Makarskaban a Sveti Jure, kis kitérővel a Crveno Jezero....
Pécsről már mentem le én is Zadarba országúton, Horvátországban van egy kb. 250 km-es szakasz, ahol a falu táblák között jó ha 50-100 méter van, folyamatos 60-as táblával. Ott a helyi építési szabályok miatt félig befejezett házakon kívül látnivalóval nem nagyon találkoztunk. A tengerparton szeretnénk motorozni inkább.
Rém unalom ?! Te melyik bolygón élsz ?! Bosznián keresztül, Neretva-völgye az biztosan rém unalmas... Jajce felé is rém unalmas... beszarok baszki ekkora túrások... rémunalmas
Falu falu hátán?! Baszki, Bonyhádról elindultam 11kor és 7órakor már Karlobagban voltam a szállason úgy hogy nem untam el az életemet az aztópályan hanem végig volt kanyar és dombok...
Ez egy vaszott nagy hülyeség, kényelmes 140... úgy hogy nem jártál még arra. Siófokról elindulsz Verőce felé és onnan szinte bármelyik úton mehetsz mert mind jó minőségű dombvidék.
Zadar és Split között unalmas, utána Makarskai ut megint nagyon szép, csak vigyázni kell, mert ott vannak kamerák....olyan is van, ami az alagútból kijövet hátulról mér
sziasztok urak. Információra lenne szükségem. Bmw r1100rs vásárlása elött vagyok. mire vigyázzak mik a tapasztalatok. várom a hasznos információkat. ûdv gábor.
Nem az infó a meglepő, hanem hogy ezt így le merték írni, főleg a királyi médiában, miközben eddig mindenhol az ellenkezőjéről ment a propaganda....lehet megbüntették valamelyik Origóst https://www.origo.hu/auto/2019...
Jól teszed ha pályán mész a partig mert a mellékutakon csak szopás van falu falu hátán viszont igazából Zadarig szép az út a parton utána elég unalmas és látnivalómentes legalábbis amíg mi lejjebb mentünk.
Mit értesz lefelé alatt? Siófok-Fiume tuti pályán lesz, beállunk a kényelmes 140-150-re és lekódorgunk egy délután alatt. Onnantól már végig a tengerparton szeretnénk menni és én olyan 4 napot számoltam a Fiume-Dubrovnik közötti 700 km-es távra, mert minden nagyvárosban akarunk bóklászni picit, plusz a kis kedvenc Vir-szigeten is hemzsegni, pancsolni, búvárkodni.
A szállással vagyok gondban, kempinget tervezek, de úgy sejtem, hogy kiadó apartmanokat bárhol fogunk találni, ahol ránk telepszik az este.
A Bora jóformán bármikor fújhat és fog is fújni.
Van ahol érdemes közvetlen a parton menni de van ahol nem. Ha végig akarsz nézni nagyjából mindent akkor kell 2nap. Van látnivaló bőven, pláne ha olyan emberrel sikerül menni aki hasonló mint te.
Ja és meg se próbálj pályán menni lefelé mert utánad megyek és leeresztem a kerekeidet...
8-as út, ez az, ami Horvátországban a tengerparton halad végig? Mert csak E65-ként találom meg, de mindenki a híres 8-as útról beszél. Aki motorozott már a horvát tengerparton, attól jól jönne valami tipp, hogy egy Fiume-ből Dubrovnik-ba motorozást mennyi idő alatt lehetne megcsinálni, ha az ember tényleg nézelődős tempóban akar haladni, városnézésekkel. Szeptember első felében tervezzük, addigra számításaink szerint sokkal kisebb lesz a forgalom és talán még nem csúszunk bele a Bora időszakba.
Ismerősei körben vett egy srác, azt mondta nagyon bitang, de annyira kínai az elektronika, hogy inkább eladta... ez nem fika, ezt mondta.... ettől függetlenül egyre felulnek
https://www.origo.hu/auto/2019...
A szállással vagyok gondban, kempinget tervezek, de úgy sejtem, hogy kiadó apartmanokat bárhol fogunk találni, ahol ránk telepszik az este.
Van ahol érdemes közvetlen a parton menni de van ahol nem. Ha végig akarsz nézni nagyjából mindent akkor kell 2nap. Van látnivaló bőven, pláne ha olyan emberrel sikerül menni aki hasonló mint te.
Ja és meg se próbálj pályán menni lefelé mert utánad megyek és leeresztem a kerekeidet...
A gps átvitt rajta, és rendesen utkeresztezödéssel táblával keritésen belül a temetöben