Igazad is van. Bár én szeretem a balkáni részeket is, ott meg szintén akadnak hiányosságok az utakkal kapvsolatban, viszont a 8as utat imádtam a zizivel. Azt a fajtát kimondottan szereti. De az osztrák, olasz részekre se lehet sok panasz, illetve nekwm közel van szlovákia ott is aránylag jók az utak
Ettől függetlenül a 6 henger olyan dinamikát ad ennek a fotelnek, hogy mindig megmosolyogtat... és ez a lényeg.... meg normal módban is.. dynamic-t ritkán használom
Ebben van némi igazság
A szépsége meg tényleg ott van, kivülállók szerint is.
Viszont valahogy érzékenyebb az utak minöségét illetöen, vagy inkább a vezetöje.
Foldutra nem megyek.. igaz, hogy sokkal kanyarvadaszabb, ha jó a zsoké nagyon megver, a fizikát nem lehet meghazudtolni... de azért ez sem vallott meg szégyent sehol és kényelmesen utazom utassal, 3 dobozzal.... nincs vibracio, nem nyújtogatom a labamat, mindezt játékkal egyutt 5,2-5,4 fogyasztással, és olyan mint egy kibaszott mozdony, nem fogy el.....
Azért az 1250gs nem egy lapon emlithető a varaderoval, de tény, szerencse hogy maradt az 1400. A vara ugyan kényelmes, de semmi tüz nincs benne, és bár hajlandó haladósan közlekedni, de az csak olyan kutya vacsorája
ööö nem.... de természetesen mindenki pénzből él, egy üzlet akkor jó, ha mindenkinek az... én nem sajnálom a kereskedői árrést, ha nekem a végeredmény elfogadható... én sem azért szoktam dolgozni, hogy elfáradjak...
Így igaz. Persze mimdenki maga tudja, de szerintem annyira nem jo ajánlat egy túraenduróért, bár igencsak sokat eladnak belőle, igy vélhetöen magam maradok ezzel a nehezen feldolgozható problémával
A szépsége meg tényleg ott van, kivülállók szerint is.
Viszont valahogy érzékenyebb az utak minöségét illetöen, vagy inkább a vezetöje.