Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha sok penzed van a brembo azt is rairja hogy Csing Liu.
Mondjuk két hengerrel? Van olyanjuk
Kár, hogy nem csinálnak egy K1600Gts verziót, ami 30 kilónyi extra marhasággal könnyebb.
öööö sztem nem... de miután nem fejlesztenek minden évben féknyerget, biztos van más motoron is ilyen brembo... csak ezen bmw felirat van... gondolom ami nem felelt meg a bmw-nek, eladták másnak
Mi más lehet egy szezon után. Be sincs járstva. Bár ismerek olyat aki évente cseréli ujra a full gasnál a motorját, de van is addigra bő 30 ezer benne.
de ez még csak elmélet, az üzletet nem kötöttem meg... de ha tényleg makulátlan, akkor megkötöm... egyéb esetben kuka
Kemény, a superduke 2004-gyes nyergei vannak rajta
természetesen kap egy gyári tetőt
öööö nem...
semmi plusz csillentyű nincs benne, csak egy két rész krómozott nem fekete, az ülésmagasság nem állítható, egyben van az első a hátsóval, lábtartó lejjebb van, a kipufogó halkabbra van hangolva, a feláras karfa, meg egy vicc.... a ki van hajtva szélesebb, mint a motor így simán fel tudsz akadni, ha meg le van hajtva, nem tudsz felszállni...
Az lesz az. Szép. De a fehér hátsó diboz hülyén fog mutatni rajta
nesztek villanyauto.
http://youtu.be/PRD07BjtvTc
Ml jobb? A gtl ugyanaz, csak van benne pár plussz csillentyű, nem?
A K1600gt megy eladásba? Lenne érte egy full djári olasz ritkaságom, oldal dobozokkal. Egy az egybe csere, ha gondolod, de azért tankold tele.
Felül kék, alul fekete? Mer az jól néz ki.
csakis gt....sokkal jobb
gtl nem kell...
Aztat még nem láttam, biztos jól néz ki. GT vagy GTL? Bár ha navi kell rá, akkor...
pedig jo,az 50 es evekben kurvajo scifi novelkakat irtak.
Azéé a bmw gyárban sem hinném, hogy csak hózentróglis kalapos jódli királyok melóznak. :D
kék-fekete
kinemszarja le,ha ott maradnak?
belterjes pakisztáni cigók azok....
kereskedő.... akkor van pénz, ha mozog az áru
Á, semmi, csak azon is fujtak egy-két kavics felverődést
Az egy gyonyoruszep mualkotas.
Bar csak almost OEM.
Van rajta ket tukorhosszabbito,a ket faszom kanalban csak a vallam lattam,es felraktam egy szinten angol Evotech Performance rendszamtartot,mert ez megtartja a rogzitendo csomagot,nemugy mint a muanyag gyari,mellesleg hipergyonyoru CNC munka.

Amgymeg belterjes vizfeju angolkak rakjak ossze,csak ez a Stuart Wood csavo zseni.