a másikat még csak felületesen láttam... de alaposan át kell néznem... ha minden fasza, akkor cserélek, ha nem megtartom ezt....
mondjuk miután a másik csak 1 éves, így garis és tudok rá gombokért venni még 2 év garit, így 4 évig garis lenne... azért az is jól hangzik...
mindegy, nincs kényszer, úgyhogy csak állapot és döntés kérdése....
Miért akarsz megint olyat belemagyarázni, ami nincs a témában? Soha eszembe nem jutna, hogy bárkit is ezért el kellene pusztítani. Valami fura berögződésed van azzal kapcsolatban, hogy aki aggódik a túlnésesedés miatt, az mindenkit ki akar nyírni. Sok volt a Trónok harca?
Mindenesetre még száz évvel ezelőtt is elég nagy volt a természetes szelekció. Most meg megvan a technológia és a tudás ezek elketülésére és fenntartható állapotbahozására. De ezzel sok esetben csak nyügöt vesz a nyakába a társadalom.
Én azt gondolom hogy az okos ember nem vesz Szar kocsit
Aztán ha kiderül hogy szar nem veszik annyian
Pl f Astra sokkal több elkelt mint mondjuk a H Astra
Valahol nagyon eltévedtél. A felvetésem, hogy már a túlszaporodás megakadályozásával is elkéstünk, még a mi életünkben kiderül mi lesz ebből. Az euthanázia mások javára, az ostoba gondolatok csúcsa, de minimum top3 a témában.
De az.... egy kavicsfelverodes volt rajta, amit az én szemem nem bír ki... BMW-nel kapott a lámpa melletti kis idom komplett fujast... serules és karcmentes
Most a k1600 csere buli megy.... ma mar 2x hívtak a BMW-tol... de mondtam, hogy meg bemegyek megnézni rendesen, mert csak akkor érdekel, ha uugy karcmentes, mint az enyém
Mondom én hogy sznobok ezek a bmwsek.
Amugy milyen szinü?
mondjuk miután a másik csak 1 éves, így garis és tudok rá gombokért venni még 2 év garit, így 4 évig garis lenne... azért az is jól hangzik...
mindegy, nincs kényszer, úgyhogy csak állapot és döntés kérdése....
Ajanlom a Rideg egyenletek cimu novellat.
Aztán ha kiderül hogy szar nem veszik annyian
Pl f Astra sokkal több elkelt mint mondjuk a H Astra
kb ez a zanzasitott valtozata a filozofiadnak.
amugy ezt vartam.