Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindegy mit hiszel miután a hátsó dobozt és a gps-t nem adom vele, ha azokat külön (akár használtan) kellene megvennem, a matek kijön pluszban....
Ki a faszom ad el egy egyéves motort
Mondom én hogy sznobok ezek a bmwsek.
Amugy milyen szinü?
valamiért nagyon rád akarják melegíteni azt a másikat, nekem tuti gyanús lenne
a másikat még csak felületesen láttam... de alaposan át kell néznem... ha minden fasza, akkor cserélek, ha nem megtartom ezt....
mondjuk miután a másik csak 1 éves, így garis és tudok rá gombokért venni még 2 év garit, így 4 évig garis lenne... azért az is jól hangzik...
mindegy, nincs kényszer, úgyhogy csak állapot és döntés kérdése....
Á, azt nem hiszem, mert akkor hogy adják majd tovább.
nyugodtan nyugodj meg.... jobban számolják be, mintha piacon adnám el... és ma már amúgy is ebédeltem...
Kihagynám, a tömeggyilkos teóriáiddal együtt. Aki megszületett, annak jár az élet, nem tehet semmiről.
Na jó, ha nem számolják be adok érte egy millát, tekintettel az igényes helyreállításra
Pedig ez a dolog megoldasa.
Ajanlom a Rideg egyenletek cimu novellat.
Na jó, ha ezen múlik legyen, kódorgok a kocsi körül 40 percet amíg feltölt. Addig a szénerőmű kitermeli a delejt.
Meg így is jobban oem, mint egy angol gyárban pakisztáni cigok által ganyolt triumph
Miért akarsz megint olyat belemagyarázni, ami nincs a témában? Soha eszembe nem jutna, hogy bárkit is ezért el kellene pusztítani. Valami fura berögződésed van azzal kapcsolatban, hogy aki aggódik a túlnésesedés miatt, az mindenkit ki akar nyírni. Sok volt a Trónok harca?
Mindenesetre még száz évvel ezelőtt is elég nagy volt a természetes szelekció. Most meg megvan a technológia és a tudás ezek elketülésére és fenntartható állapotbahozására. De ezzel sok esetben csak nyügöt vesz a nyakába a társadalom.
Én azt gondolom hogy az okos ember nem vesz Szar kocsit
Aztán ha kiderül hogy szar nem veszik annyian
Pl f Astra sokkal több elkelt mint mondjuk a H Astra
De nem OEM.
Majdnem írtam csúnyát... de mivel szakszervizben, gyári festékkel fújtak, meg a BMW szerint is gyári állapotú
Ezt így ebben a formában nem szándékoztam leírni. A végtelen tolerancia és liberalizmus lesz Európa végzete.
ja,tulnepesedtunk,dogoljon meg mas.
kb ez a zanzasitott valtozata a filozofiadnak.
amugy ezt vartam.
Mostmár de nem gyári állapot, ugyhogy rommá volt törve és kész
Valahol nagyon eltévedtél. A felvetésem, hogy már a túlszaporodás megakadályozásával is elkéstünk, még a mi életünkben kiderül mi lesz ebből. Az euthanázia mások javára, az ostoba gondolatok csúcsa, de minimum top3 a témában.
De az.... egy kavicsfelverodes volt rajta, amit az én szemem nem bír ki... BMW-nel kapott a lámpa melletti kis idom komplett fujast... serules és karcmentes
ketto hulyeseg,vagy ez vagy az.
Tied se az, már összefujkáltattad ittott
Most a k1600 csere buli megy.... ma mar 2x hívtak a BMW-tol... de mondtam, hogy meg bemegyek megnézni rendesen, mert csak akkor érdekel, ha uugy karcmentes, mint az enyém
Halihó! Az lehet hogy Shoei GT air első szériás sisakon van ricnis meg d-gyürűs csatolás is?