Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nem néztem meg, de a heten meg fogom....
Nagyon szép a hegesztési varrat, látszik , hogy HEGESZTÖ hegesztette!
Te nagyon igényes vagy, szaniter szilikon is elég lett volna neki
Nem gondolod hogy neked adják a megtakarításokat.
Nagy szériánál pedig már minden forint megtakarítással jelentős pénzek maradnak a zsebekben.
meg kellet volna kenni fbs-el, az mindent ragaszt
Ja nem a alu nem a müanyag hanem a 2 közötti tömítés adja meg magát. Túlnyomó részt a meleg oldalon. Csak kicsit szivárog észre sem veszed mert elpárolog csak vízszagú és fogy belőle a hűtőközeg. Ez már a második ami megadta magát Az első 10 évig birta mert gyári volt, a második valami ugy. az csak 5 évig. Ez meg valszeg a turbót is kiszolgálja mert dupla akkora mint az eredeti.
ezt mind értem, de szerintem nem fog több ember autót venni ha nem 3.3 milla hanem 3.1 lesz a vételár a spórolások után
mert azt megértem hogy a 300 forintos kenyérből ezt-azt kihagynak és olcsóbbal helyettesítik és lesz 280 akkor többen meg fogják venni mert épp a konkurens cég kenyere 290
a muanyag jo,az alu is,a rohadt tomites szar.
Még ha annyit.
2fillérért is megbasszák az anyjukat tömegtermelésben
De nem is lenne gond a műanyag véggel, ha nem ilyen hulladék lenne, hogy 5 évet bír.
pl egy szájbakúrt hűtő kb az összes motorváltozathoz jó lenne az összes autóban, esetleg a felfogatási pontok és a vízcsőcsatlakozások helye-formája másabb
szóval simán lehetne a gyárban is optimalizálni a termelést
de egy 160 ezeres hűtőn spórol 8 ezeret és megcsinálja a 2 végét műanyagból
Sorozat gyártott egyedi alkatrész?
Akkor nem lehetne sokat elkérni érte.
Ezek tipikusan olyan cuccok, hogy tömeggyártásban azért nem így csinálják mert jóval olcsóbban is lehet.
Viszont az egyedi dolgok szükségszerűen egyediek, ezért nem lehet robottal gyártani, és ezért drága.

Mondjuk nem tudom mi az a romhalmaz, amiben 5évente hűtőt kell cserélni.
Fastra bírta gond nélkül, csak a villanyoszlop ütött egy kis léket rajta
A GSI nem volt rossz,de az F billegős futómű,keskeny széltében,szarok az ülések,rövidebb,magam mögött szarul fértem el,a kormány nem középen volt.Az 1,4 16 v pont autópálya tempón kurvára hangos volt.Rohadt a csomagtartó ajtó.
Akkor ezek szerint más az aki jól megél ebből
Pedig az is turbós
És igazából ha végre felpörög a turbó akkor egész jól is húz a kis pöcsköszörű, viszont olyan lomha a gázreakció, hogy a Prius racsing car ahhoz képest.
azért kíváncsi lennék mennyit tud spórolni a gyár egy ilyen akción
gondolom a robothegesztő nem túl drágán megvarrná nagyüzemileg
OK. Régen volt, csak arra emlékszem hogy nagyon ment.
Vette.Valami racing a cég.
Ha ő hegesztette...
Amúgy mi van a Konával?
BMW-d van, rosszabb már nem lesz
Skoda 1.0 TSI?
2,0 GSI C20XE nem volt turbós.C20LET csak délafrikában volt.

https://hu.wikipedia.org/wiki/...