Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert nem lehet kapni elég nagy hosszabbítót, hogy letérjek a kötöttpályáról
én még mindig azt állítom hogy ez a "mentsük meg az afrikai éhezőket" akció végterméke az amit tapasztalunk
megmentettünk rengeteg kisgyereket akiknek meg sem kellett volna fogannia, persze a megmentés része teljesen rendben van, csak az nem hogy nem volt hová megmenteni, mert ugyanúgy semmibe születik a megmentett 5 gyerek ahová régen az 5ből 4 meghalt

ez a szír és társai bejövetel más dolog
Dehogynem. Kollégának volt ilyen 2 literes turbós kombi Fastrája. Mondta hogy okozott pár embernek meglepetést
2x mentem szimszonnal,soha többet nem kellett.
Ebből kurva jól meg is tudna élni.
legyen már eszed, ennyiért szimszont kell venni
Nincs baj a normális migrációval. A gének és kultúrák bizonyos fokú keveredése hasznos mindenkinek.
Én sem támogatom az erőszakot és nép írtást, de az önvédelem alapvető joga minden élőlénynek. Amelyik nem volt képes megvédeni magát és erőforrásait egy invazív versenytártól, az már kihalt, és az invazív faj maradt fenn. Ez szimpla természeti törvény, emberektől függetlenül is.
Amúgy meg nem kell nép írtás, csak simán nem kell beengedni minden szemetet, csak azokat akik akarnak és képesek beilleszkedni az európai kultúrába. Ez nem vallási vagy politikai kérd, hanem szimpla természeti törvény.
Ez nem vén üszök 1,5-ért köln alsó mellől.
Alig többért van rendes kombi is:
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/kia/pro_ceed/kia_pro_ceed_proceed_1_6_t-gdi_gt_dct_plusz_lux_plusz_nt_plusz_at-14130201
Pedig én is néztem.... de akkor hagyjuk
Tessék, astra, kényelmes, 200le, turbós .... mégiscsak cégtulajdonos vagy
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/opel/astra_k/opel_astra_k_sports_tourer_1_6_t_start-stop_innovation_automata_keszletrol-14221741
Részben igazad van - de a hibrid az buziknak való....
Pedig fontos dolgok.
Most kívántam rá turbósbenzinesre.
Picsának nem lettél trolivezető.
Volt fastra.Kényelmetlen szűk a gastrahoz képest és nem 200 ló,csak 150,nem turbós.
Az még odébb van.
Először ezt az akadályt kéne megugrani ami előttünk van.
Meg aztán ha kirajzunk azzal hosszútávon nem fog változni semmi csak az univerzum nagyobb részében lesz ugyan ilyen nyomorúság.
Bár arra jó hogy nehezebben irtsuk ki magunkat.
Nem is tudom ki problémázott hogy meg kell állni tölteni a villanyautót Horvátországba menet
Pedig ez egy jó autóval elég elhanyagolható kompromisszummal jár.
Oké, tökre megértem hogy ilyen árak mellett nem rohannak még villanyautót venni az emberek.
Én is csak mostanában tudtam venni ilyet, pedig középiskolás korom óta villanyautót akartam építeni, mondjuk egy Trabantból.
Tehát nem az a lényeg hogy rohanjon mindenki venni, elsőre elég ha a szemlélet jó irányba fordul.
Pl. ne azon fanyalogjunk hogy minden villanyos ronda, meg a hibrid buziknak való, meg béget. Mert ezek szimpla ostoba mellébeszélések.
Fasztrában nem volt ilyen? Sokkal feltűnőbb volna...…
ez hobbi jargany.en ilyesmiket nezek.arrebb tud allni

https://m.mobile.de/fahrzeuge/...
Így igaz Laci!! Amíg hülyék vagyunk, és mindenki joggal hülyének nézhet minket addig ez van! Lassan nem marad az országunkból semmi! De aki nem tanul a múltból, annak majd megtanítják!
5 évente használt autót kell cserélni, nem hűtőt. Azt majd a következő tulaj.....
Amugy vidam tema,ocsem megunta hogy 5 evente hutot kell cserelni mert munyag-alu kombo allandoan szivarog.
ez nagyon nem OEM.
Nagyjából így pedig humanistának és szabadelvűnek tartom magam viszont ennek jegyében nem lennék ön és a családom gyilkosa.
a te felveteseid alapjan nem.