Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez koncepció volt inikém!
Össze kellett kapni a nemzeti érzelmű emberkéket s mikor elérték a kritikus tömeget ki kellett rántani a szőnyeget a lábuk alól!!
Miért tennék ellene? Én kicseszett jól jártam ezzel, csak a többi csórót sajnálom, hogy legalább a látszat meglegyen
Nektek is megbokrosodott a felület Chrommal? (Win10 alatt) Az EDGE-vel jó. Szóval xar, vagy csak nálam van hiba?
Ja,de nem a tied,nem alakítod,nem szépíted!
Amúgy meg nem megyek sehová,szeretek itt élni!
Mondjuk egy faház a Hargitán még tervben van
Az mekkora lenne
a jobbikban csalódtam legnagyobbat, azok azért tét nélkül csináltak segget a szájukból
Ennek a víziónak azért nincs realitás alapja.... vagy Viktorunk qrva nagyot hibázik (nincs ra esély) vagy leadja a szerelést, ebben az esetben, akik eddig láncon vannak tartva szét tépik belülről a rendszert a hatalom és pénz éhségükkel... cserébe nincs senki, aki alkalmas lenne, tehát káosz..
egyéb esetben a fatökű, semmire se jó ellenzéki pártok meg mehetnek hasra vágódni az MTV-be meg ajtónak rohanni
kifelejtetted a jobbikot.Ami ballik.
erre nincs jó válasz
amúgy az albérlet nem olyan nagy gáz, egy nagy előnye van hogy szinte bármikor tudsz változtatni az egész életeden
pl ha most albérletben laknék akkor már rég elhúztam volna inne a fenébe, de így valahogy nem akarózik elmenni az ember ugyancsak albérletbe.........
En azon vigyorgok,(elore bocsi) egy lancdohanyos,gerincbeteg,motorozo 55 eves latva az ellenzeket ilyen optimista.
Kerdezhetnem hogy milyen gombat szivsz?
Ja és koncsitát várom miniszterelnöknek
Aszondod, Lehet Menni a Picsába?
Én is repesve várok egy momentum-dk-lmp koalíciót
Szintén amikor virágzott a deviza hitel, sok havernak mondtam, hogy nem olvastad te ezt el..... de qrva jó, meg van a társasházban szauna, jakuzzi, meg portás meg....... és azt mondtak, hogy ha változik is a deviza, akkor is ilyen jó lesz. Kérdeztem, hogy ez híva van leírva? Sehova.... de azt mondtak... Ja, akkor biztos úgy van.... én meg ültem a 35nm panelban, volt aki hallgatott rám, ma is köszöni. A válság vegen vettünk mindketten házat, bagóért, HUF alapú hitelre... nem kell mondanom, hogy akik akkor lehulyeztek, na nekik se szauna, se jakuzzi, se portás... se semmi...
Te ne vigyorogj! Te csak járjál fagyizóba meg békemenetre!
Meg kell várni, míg kimúlik ez a kormány az intézkedéseivel együtt. Ha türelmetlen vagy, akkor meg tenni kell ellene...
Értem én,de akkor lakjak albérletben életem végéig mert lehet,hogy egyszer elgázolnak?
volt ez a fekete péntek akkor vettünk egyet, azóta megy.....vettem rá +2 év garit így 4 év van rá utána meg ha szarakszik ki lesz dobva hátra a gané mellé
a szárító is ment a levesbe, szereztem egy levegő kifúvásost, bitang egy dög 3700w fél óra se kell aztán száraz a cucc
így nem kell szarozni a vízzel mert kifújja a fenébe
csak azt a rácsos szélfogót vagy mi a rák a neve kell kitalarítani pár havonta mert rátapad a sok szösz és nem nyílik fel rendesen
a hitellel az a baj hogy nem tudod mi lesz x év múlva
pl egyik volt munkatársam elkapta egy agyvérzés negyven pár évesen, eltellt másfél év és még mindig nem tud rendesen járni, úgy gondolja mindenki hogy ő más sosem fog tudni dolgozni, az a maximum hogy el tudja látni magát
neki pl el kellett passzolni mindent, szőlőket meg sok egyéb dolgot hogy nagyjából nullán legyen
de nem kell más csak egy olyan sérülés ami miatt nem tud az ember dolgozni fél évig, ilyet meg egy járdán össze lehet szedni ha elgázol a pizzafutár a robogóval
fél éves bevétel kiesést nem sok mindenki tud átvészelni egy jelentősebb kölcsön törlesztés mellett
Én akkor vásároltam.
Ha kell odaadom. Ingyen. Viheted. Működik is, ennyi a baja amit írtam.
Ki kell szedni az aljából minden csatlakozást, lepucolni, szilikon gumival összerakni és újabb 3-4 évig hibátlan.

Gondoltam megcsinálom, de azóta rájöttem hogy mi a picsának? Visszarakni nem fogom, eladással meg nem fogok szórakozni.
Esetleg alkatrész mosónak jó lenne, de annak is mi a fenének. Nem szerelek én már annyit.
Na erre jó a hitel, de nagyon kevés ember tudja jól használni.

És ha megnyugtat, még nekem sem volt új autóm, pedig semmit nem kellett hitelezni.
Nem tudom valahogy túlzásnak érzem hogy az első 5 évben bukom a kocsi árának minimum a felét.
Egy hitelt vettem fel,punto 1,2 hlx-re.2 eves volt.1 milla deviza.Pont mikor minden bedolt fizettem az hogy a utolso honapot.
A gepsas mai napig megy a 8. tulajnal 260e km el.
Á, ez Candy volt. A házzal együtt adták. Az idióta még a fürdőszoba beépített szekrényt is kiszedte. Ezt azért hagyta itt mert neki már jelezte a hibát. Nálam még egy évet működött, aztán untam meg a szilikongumi kenegetését, inkább vettem egy normálisat.
Wirpoolból vannak jó gépek. Páran szidják, de nekem a hűtőm, mikróm már 10+ éve megy, a mosógép is megy, de azt már odaadtuk anyósnak.