Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lehet hogy csak bevontatta a pihenőbe a lerobbant havert?
Kicsit olyan indexesen/origosan agyatlan hatásvadász ez.
Statisztika. Azt hoznak ki belőle amit akarnak. Köze nincs a valós biztonsághoz, csak annyi hogy a Mercinek jobban nyomják.
80felett nagyon kényelmetlen egy chopper. Nem száguldásra valók.
Gondolom halastó. A tápot szokták ilyennel adagolni a csónakba amiből etetnek.
A japán gyártók összefogtak.... végre lesz elektromos gixer
https://totalbike.hu/hirek/2019/05/06/cserelheto_akksis_villanymotoron_dolgozik_a_kawasaki/
mitől görbül el egy telefon? eleve lapos
Ezek tudnak ám ilyeneket
Múltkor a kapun olvastam, vagy láttam a hírekben a fene se tudja már szintén román egy ilyen hasonló "road train"-et alkotva, ott meg a tréler kocsit kiegészítve vontatta még egy ML merci
mit killóc már ezzel a hulladékkal?
Ez egy akkora faszság, ez alapján nem lehet következtetni semmire. Na ez a bulvár
hát nekem tavaly vagy tavaly előtt cegléd-kőrös között volt egy esetem aegy kamionnal Végeláthatatlan kocsisor, tötymörgünk 60-al. Mögöttem egy kamion azt fénykürtözik dudál, meg tól rám. Hát leszáltam a pedálokról, hogy ki tudjak hajolni hátra az ablakon (nem személyautó) azt ugattam neki, hogy nem látod te barom, hogy nem én tartalak fel? hanem az a km-ernyi kocsisor ami előttem van? Azt hittem megérti a barom, ha már látni nem látja 2 méter magasból Hát nem továbbra is dudál, meg fénykürtözik. Viszonylag türelmes és előzékeny közlekedő vagyok, de úgy elkapott az ideg, (rásatuzni ugyan ,nem mertem, de visszadugtam kettőbe) az szépen megfogta az autót. Persze a kamionnak vészfékeznie kellett. Csak azt hallottam, hogy kibaszottúl csörömpöl valami a rakterébe, gondolom a hanyag rögzítésnek köszönhetően elszabadult valami Nem jött tovább vészvillógóval megállt.
Nekem is van ilyen csak a céges furgonomat vezeti. 70-el külterületen meg 70-el belterületen, meg folyamatos pofázáés, cigizés Aztán egy fix mérőre ki is jött egy 30-as. Meg arról is nehezen tudom lebeszélni ha kanyarodik az út nem kell indeelni. és ez egy felvett szokás tavaly még nem csinálta ezt Hát ilyenné válik az ember 50 felett én nem várom
Nem ma nekünk is jó kezdődött a nap. Indulunk a családdal kirándulni, még a városban tartunk aztán pedig nem is szőke nő jobboldalról elénkfordul a volvójával. Satuztam rendesen 1 cm múlott. Integetett, hogy bocsi, bocsi Csak az ótó lefulladt azt míg indítózok az asszonyt szállt ki volna a kocsiból alíg bírtam visszafogni, mert le akarta pofozni a csajt Ininek igaza van nem azzal törődtem, hogy mi van mögöttem, hanem, hogy mi lesz előttem Aki vészfékezik az már nem tekingél semmilyen tükröben. Nem 5-4 hanem senki. Mert az előtte való dolog miatt vészfékez. Na mindegy rá egy órára meg az ikeába lökték fel az ebédes kocsit Csodák- csodájára a Gellérthegyen már nem ért semmilyen inzultus pedig vártam
közel 200 méter vérnyom volt a füvön látszik a vége. Zsigerelni már nem kellett
Volt ilyen nálunk is Épp fórumosbuli volt aztán haver jött. Elég nagy sungal, 160-180 között kapta el az őzet a z-vel. Még szerencsére a dobozossal voltam így könnyen tudtuk menteni. a mentőt már a házhoz hívtuk bevitték fehérvárra. De már du. a buliba is volt, csak átvizsgálták lett-e valami baja. felírtak neki egy krémet. Arra meg ilyen reklámszlogenként az volt ráírva, hogy "a szép lábakért" na ezen röhögtünk egy kicsikét. Lengyusz meggyógyult, motor megyógyult, őzet megettük, minden happy volt
mer ez az özönvíz előtti darab megy többet?
Azok a lábon álló tartályok mi a csoda az út mellett?? Mi célra vannak??!
Hogy a bánatba lehet egy pl. kéthengeres 1800-as csopperrel "ballagni? Hiszen azzal inkább arra kell vigyázni hogy már negyed gázzal is ne 120-al sétáljon az ember??
Bakker, hogy megúszta mindenki, szerencse!
És mennyi ilyen van! De Magyarországon minden állampolgárnak jogában áll hülyének lenni!
Igen, valószínű az kapott is.
Egy golyó fejbe kettő mellbe és kész gond letudva.
Nekem ugyan nem film,regeny de a Sztrugackij tesok mars konyvei pl. bejottek,csak ez a sok "andrej nyikolajev elvtars" felel kotoszoveketol kaptam agyfaszt.
Ma a benzinkúton láncolajsprayt akartam venni, de csak zsírspré volt ! Kiváncsi vagyok mennyit ér az olajhoz viszonyítva.