Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eccer még 91'-ben barkasszal haladtam Bp.-n a Vörösvári úton, 3 sáv, széles út, egyedül mentem nem sietve és besárgult a lámpa mire először úgy gondoltam át megyek, de meggondoltam magam és megálltam hirtelen, erre nagy kürtszó, csikorgás és mellettem csörömpölés, jött mögöttem egy kavicsos Skoda billencs pótkocsival és ugye nem arra számított amit csináltam így megállni már nem bírt hanem félrekapat és felvágtatott mellém a járdára a buszmegállót elsodorva...........no akkor ha eltapos felháborodva kiabálhattam volna, hogy nekem van igazam, kövtáv meg ilyenek már ha megúszom......
"Ha meg gyorsabban megyek engem büntetnek meg, nem az önkéntes rendőrködőt. " És miattad , mikor mész a faluban 100-al semmi gond nem lesz??
Mindenki siet valahová és mindenki másként értelmezi a sietést. Igyekezzen mindenki lehetöleg másoknak csak a szükséges mértékben lenni az útjába és akkor nincs gond. Én se szeretem ha a forgalom más résztvevői határozzák meg hogy ne siessek, ráadásul ugy hogy még a megengedettel sem mennek. Ha meg gyorsabban megyek engem büntetnek meg, nem az önkéntes rendőrködőt.
Gondoltam rá!
most műtöttem kifelé a fojtást
kicsi szembeszéllel alig ment 40el
Na...akkor mehetsz...nem tud letrafizni
Nincs.
Miért?? Siet valahová?? Ne siessen annyira mert előbb utóbb anélkül is odaér! Csak Ő azt hogy már nem fogja tudni.
Le kell folytani...nincs mese!
én is mentem egy kört az 50es berregővel félelmetes 60as tempóra gyorsult
kell venni egy nagyobb első lánckereket mert nagyon pörög a műszer
Van rendszámod elől?
Errefelé viszont előfordul, hogy 70 km-en négy helyen állnak kint a rendőrök!
Há ne tököljé...akkor nem lapít ki
Előfordul , hogy nem figyelek mindent de pl. nagyon utálom mikor jön mögöttem 5 méterre , no én ilyenkor félreállok! Én viszont előtte szeretem tudni ki az aki szívesen kilapítana!
Mögöttem semmi nem jön...ma is átugrottam böszörménybe mert dolgom volt, 180-210...
Szerencsére nem volt forgalom
szerintem 5 vészfékezésből 4x nem néz hátra az ember, az jó ha képben van mi van mögötte, de szerintem 100%-osan nem lehet tudni mindent
Úgy kell menni, hogy tudjam mi jön mögöttem! Ezért fordul elő, mint ma is, megyek át egy falun 65 alatt egy kicsivel és megelőz egy kretén 100 körül No az ilyenek miatt van elég sok dög az úton!
Valszeg ugyesebb motoros volt mint a ratyedli, mert a legendas k5-öt miszlikbe zuzta a bambi.
azért baszod mert kiszalad eléd, aztán végigmegy az ember rajta
fékezz csak a cicák előtt aztán seggbetol egy 24 tonnás, vagy ha szerencséd van csak egy idióta szőke egy matizzal
anyám egyik barátnője tetőre tette huszonéve a trabantot egy kiszaladó kutya miatt mert azt hitte ki tudja kerülni
Tegnap viszont kitisztítottam az egeret, amit évek óta használok, és rengeteg szemetet szőrt pihét és ilyen vattaszerű hulladékot kellett kitisztítani belőle!
Szerencsére ,középen kapta el a kis őzet, és így nem taszította oldalra a motort. De elég sokat járok motorral és sok elütött rókát, sündisznót kutyát stb látok. Miért kell elütni őket? Az egyik falun ma délelőtt áthaladva egy cica miatt fékeztem egyet, nagyon megijedt szegény!
Menj vissza gyorsan és hozd el...bográcsolunk!
Na gyerekik ilyet még nem láttam.
Jöttem haza, városbol kifele haladt elöttem két motoros. Csatlakoztam hozzájuk.
Lakoterülteten kívül temposabban is mentek. Aztán oldalt láttam két őzzet akik ép vágtáznak és gyanítottam hogy elénk fognak futni. Én fékeztem, a két motoros ment tovább, később kiderült nem látták az őzzeket. Aztán az egyikőjük telibe verte az egyik állatot.
Egy nagy pukkanást halottam és láttam hogy ketté vágta az őzzet. Na mondom mingyá elesik, de nem halat a motoros tovább egyenesen. Aztán félre álltak rögtön. Én is megálltam. Amit nem értek, hogy a motornak semmi baja nem lett.
Csak bél darabos volt meg a felnimés a gumi között szőr maradványos. Ennyi.
Akkor egyszerű mosni !
" Hogy hívják a motoros rendőr fejvédőjét?
- Bunkósisak."