Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na meg a twinspark miért kell a karosszéria jelöléshez ? a jtd sokkal szebb... annak nem olajos a kipufogója.
Akkor két szomszéddal odább a kukás narancssárga, olyan mértékben ültetett, hogy szerintem konkrétan a rugót vették ki, dupla széles felnire felrakott hűdenagyon peres gumival a platós Skoda Fábia az ciki?
Mi köze van a kinézetnek a sok “3betűshöz” ?
Nesztek a kormány figyel minket
Mosógép javítás volt a téma, máris címoldalra kerül a téma.
https://www.hirado.hu/belfold/...
Ez meg nekem is kb 3xfél óra munka
Egy Alfa 156 TwinSpark 20 évesen is szebb, mint bármilyen jelenkori autód bármennyi 3 betűssel tele pakolva. Ez egy Lancia Kappa-ra is igaz lehet. Bármikor járnék 20 éves olasz autóval.
Mailben?
Az ám!
Nagyon messzire??!
Eküdtem.
Majd ini befejezi...
Két év óta nem tellett egy fél vödör malterre?
Küldjek?
Mi a múltkor is megegyeztünk telefonon az ügyintézővel. Mondjuk nem árt egy jó alkusz főleg ha a család legjobb barátja 30pár éve...

Ja biztosítóknál sok mindent lehet kötni, csak amikor a fizetésre kerülne a sor részükről akkor azt előjönnek olyan képtelen kifogásokkal, hogy miért nem fizetnek, hogy csak úgy pislox

Erre a csőtörésemre hosszú levelezgetés, üzengetés, fenyegetőzés és huza vona árán kaptam 12000 ft-ot 2 éve
A 12000 ft a képen látható állapotig volt elég, így ez azóta így maradt
Megjön nejem megkérdezem...
Melyik biztosítónál? Mennyi a havi díja?
Van olyan lakásbiztosítás ami minden műszaki cikkre 5 év garanciát ad a vásárlás napjától. Nekünk is ilyen van.
Ohh my good......

Eddig sok rozsdát találtam,de a család ragaszkodik,......fene érti.............talán mert előröl kiköpött Tomas a gőzmozdony pofája van.
hát nekem nem Ha miele terméket veszel ott meg 80-110 ezerig van az ilyen
Ilyesmire gondoltam én is - meg a "menő" matricákra!
spórolok időt... azon ne keresd