Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Thalia-m van, nekem 1.4 felett minden meglepően jól megy. De nem 1.8-ban utazik a Bmw?
kisporólták belőle a másik 8-at Legalább nincs túlgondolva. Meg ha elszakad a vez. lánc olcsóbb a javíttatás
Meglepődnél...
Nekem deszkaTVben is a legolcsóbb van és a legkisebb ha vennék esetleg nagyobbat akkor ebből a márkából (Vortex) a 109-est ebből ez a legnagyobb azt van vagy 75papír de ugye nem okos tv nem lehet odanyúlósról vezérűnyi!
Akkó sor6 alatt nem Bmw a Bmw.
Az 1.9 benya kemény NYóc szelep.
Mert kitakartad a ződ renccámot tudjuk, hogy full elektromos
Benzines és teljesen gyári ez így jó nekünk.
Na pont ezt írtam közben, ugyan így gondolm már én is
Tuningójad mán, hogy füsstőjön, így nem vagy menő dízeless.
Úgy látszik központi téma vagyunk
Asztán vitatkoztam a mosógépes fórumon egy gyerekkel, illetve nem is vitatkoztam, csak neki is van egy véleménye meg nekem is Ő úgy van vele, hogy inkább kifizet egy háztartási gépért 3-400 ezer ft-ot mellé a kiterjesztett garanciával, azt használja 20-30 évig esetleg kissebb javítások mellett. Én meg úgy vagyok vele, hogy veszek azon az áron inkább 3 szor egy kevésbé megbízható olcsó max közép kategóriást, azt mikor eljön az ideje, megy a tiszába süllőtartásnak. Nem tudtam meggyőzni, hogy 20-30 év alatt modernizálódik annyit a technika, hogy már nem is szívesen látnék a házamban egy ilyen idős gépet Ő viszont ehhez ragaszkodik. Ez is egy nézőpont és így is lehet ez mindenki saját belátása (Ez kb. olyan mintha most az energomat csattogna a mosókonyhában és szeretné elhagyni azt minden centrifugáláskor 150 liter víz felhasználása mellett )
Most pont nézegettem a mosogató gép árakat 15 terítékesben ami most is van. Rájöttem, hogy közép kategóriás gépet is kár volt megvennem 150 ezerért Persze a promó, meg a hasbaakasztás engem is behúzott. Millió program meg variáció, fel sem tudnám sorolni miket tud, auztán mi értelme van? 3,5 fél éve egy programot használunk Pont elég volna rá egy be/ki kapcsoló gomb, meg egy start gomb, mindenféle kijelző nélkül.)
Aztán 80 ezerért van bekó meg candy meg ilyen no name márkák. Ezekre alapból adnak 5 év garit Havernak is van ilyen. Egy picit sem mosogat rosszabbúl, nem zajosabb és az energiafelhasználási besorolása is eben guba Majd ha ez meghal, megkeresem a piacon a legolcsóbbat ami gariba van gyárilag 5 évet és olyat veszek. Ha 5 év múlva széthullik, nem fogok sóhajtozni
Enyém nem kormol és idén 20 éves az öreglány.
Annak kormos!
Bírom ezt a képet.
Star-Light WMM-508A+ kettő éve ilyet vettem 48.900-ért kiválóan múkodik és még van rá három év gari a lak.bizti miatt, utána eldobom ha megellik azt rendelek egy másikat. tök felesleges a 20-30 program mikor max a nők 3-at ha használnak akármilyen motyógépen.
Csak heccelődünk, Bogyó bá tudja, hogy csípem az olasz járműveket, én meg tudom, hogy neki az a jó autó, ami új.
Vannak fent jutubos videók, hogy javítják a zárt műanyag házas gépeket. Elég kókány de csapágyazáshoz símán szétvágják, majd kicserélik a csapágyat, összeillesztik a házat aszt összeheggesztik.
Hát ennek az a története, hogy a feleségem észre sem vette, hogy ázik a fal. Én azért nem mert kb. 2 éve jártam a mosókonyhába, meg most, hogy csináljak róla képet
Egy ablonczy kültéri 2 mm-es gördülőszemcsés nemesvakolat van a mosókonyhában. ( Igazából a ház sok helységében is) Ennek van egy olyan tulajdonsága, hogy nem engedi át a vizet.
A szomszéd szólt már, hogy figyelget egy fótot a házunk falán és az hónapról-hónapra nagyobbodik Akkor szóltam egy vizes havernak, aki kibontott és kicserélte a mosógép nyomócsövét, ugyanis ott szivárgott a víz, az isten tudja mióta Na mindegy a lényeg, hogy még két hónap múlva is csöpögött a víz a falból Aztán úgy voltam, vele majd ha teljesen kiszárad betaknyolom. Bár ehhez egy vödör nemesvakolatot meg kellene vennem. Mivel, most úgy is újítatok, majd marad ki nemesvakolat, meg szériagipsz aszt megcsinálom
Tökmindegy az ára a fő alkatrészek ugyanazok dob, szivattyú, motor és a legtöbb zárt műanyag házas, javíthatatlan.
Mibe fog az nekem kerülni fél év koszt. Szobát tudok neki biztosítani. Vajon mennyi kaját pusztíthat el egy 190 cm 160 kg-os emberke
fény postán küld légyszi nyitom az abla.... b.szdmeg megint kitört
Érted, amikor egy 3-500 ezer forintot érő ezer éves kacatra költ ilyet szarokat egymillió forint értékben, pedig az összesen másfél millió forintjából fele olyan idős, sokkal jobb állapotú (igaz, kevésbé feltűnő...) autót tudna venni magának.... de hát mindenki úgy hülye, ahogy akar...
vannak igényes tuningok és vannak a tuningmatyik, akik azt hiszik, hogy egy piros ültetőrugó, mege egy végdob 100LE plusz nem láttam, így lehet ez is az is de azon egy sárga k5 biztos jól mutat fektetve
És ebből a kipakolás 3
de úgy 5 évre elosztva