meg nem feltétlen ésszerű ennyire hatékony mosógépet gyártani sem A mosószert, meg a kalgont is el kell tudni adni Azért a nagynevű mosopór(gél) gyártók meg a mosógépgyártók nem lepődnék meg ha kéz a kézben járnának Az nem volna buli, ha 2 gramm mosóporral 10 kg ruhát lehetne mosni szerintem
Amivel többet tud mint az Energomat, az inverteres motor, súlyautomatika, meg a dob sokkal jobb felfüggesztése a többi marhaság nem kell.
A takarékosság, csak program kérdése. Alacsonyabb hőfok, jobb mosópor, hosszabb mosási idő.
Ami érdekes lenne mint fejlesztés az az ultrahangos alkatrész mosók technológiája.
Valamikor a 90-es években volt a Deltában, hogy csináltak egy ilyen mosógépet, és töredéke mosószerrel is sokkal hatékonyabban tisztított, de ilyen még mindig nem látok, lehet azért mert ezt nem lehet műanyagból fröcsönteni, és a kutyák meghülyülnek tőle
Olyat nem veszek,van.
Picit furi a karakterisztika,mar nehez,de massziv,jobb futomu,szarabb mozgas,nehezkesebb.Tobbet fogyaszt,nem eszi az olajat.Megbizhatobb.
én találtam f astra ülést amit újkorában kivettek és opc vagy mi a picsa( esetleg gsi??) üléssel használták
aztán teljesen fasza új volt a belső része és kicseréltem az enyémre, annak a bele úgy elkopott hogy a kókuszrost fele már lepotyogott az ajtó felöli részen már a drót vázat éreztem
na azóta kurva jó, az audi nyomja a dagadt oldalam az annyira nem fasza
mondjuk az audinak egész fasza lett a futóműve a "hintás" opelhoz képest
az astrával jó sokat mászkáltunk az elmúlt időben hárman, ott sokkal kényelmesebben elfért a gyerek, pedig nem volt számottevően kisebb
amúgy az astra kormányát úgy megszoktam hogy nincs középütt hoyg amelyiknem ott van az már szar
hiába állítható ez ide-oda de akkor se tudom beállítani olyan kényelmesre mint az astráé
Nekem fel sem tűnt.
A takarékosság, csak program kérdése. Alacsonyabb hőfok, jobb mosópor, hosszabb mosási idő.
Ami érdekes lenne mint fejlesztés az az ultrahangos alkatrész mosók technológiája.
Valamikor a 90-es években volt a Deltában, hogy csináltak egy ilyen mosógépet, és töredéke mosószerrel is sokkal hatékonyabban tisztított, de ilyen még mindig nem látok, lehet azért mert ezt nem lehet műanyagból fröcsönteni, és a kutyák meghülyülnek tőle
Picit furi a karakterisztika,mar nehez,de massziv,jobb futomu,szarabb mozgas,nehezkesebb.Tobbet fogyaszt,nem eszi az olajat.Megbizhatobb.
H mindegyiktol kenyelmesebb,g mozgekonyabb.
aztán teljesen fasza új volt a belső része és kicseréltem az enyémre, annak a bele úgy elkopott hogy a kókuszrost fele már lepotyogott az ajtó felöli részen már a drót vázat éreztem
na azóta kurva jó, az audi nyomja a dagadt oldalam az annyira nem fasza
mondjuk az audinak egész fasza lett a futóműve a "hintás" opelhoz képest
amúgy az astra kormányát úgy megszoktam hogy nincs középütt hoyg amelyiknem ott van az már szar
hiába állítható ez ide-oda de akkor se tudom beállítani olyan kényelmesre mint az astráé
http://youtu.be/WjrhgCa_S2c