Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert ferdén ülsz az ülésben!
Nem volt középen a kormány?
Nekem fel sem tűnt.
Állítólag a króm renccámtáblatartó +5 ló!
Amilyen zenéket nyom, ez már régen kiderült
Most láttam itt a körforgóban egy Daewoo Kaloson egy pont ilyet persze morcosított kipuval
Praktikus asszony!
Hűha:)
meg nem feltétlen ésszerű ennyire hatékony mosógépet gyártani sem A mosószert, meg a kalgont is el kell tudni adni Azért a nagynevű mosopór(gél) gyártók meg a mosógépgyártók nem lepődnék meg ha kéz a kézben járnának Az nem volna buli, ha 2 gramm mosóporral 10 kg ruhát lehetne mosni szerintem
Az enyém 152, ha mögé ülök, még egy 50 literes söröshordót magam elé tehetnék,hogy nem érne hozzá az első ülléshez
Amivel többet tud mint az Energomat, az inverteres motor, súlyautomatika, meg a dob sokkal jobb felfüggesztése a többi marhaság nem kell.
A takarékosság, csak program kérdése. Alacsonyabb hőfok, jobb mosópor, hosszabb mosási idő.

Ami érdekes lenne mint fejlesztés az az ultrahangos alkatrész mosók technológiája.
Valamikor a 90-es években volt a Deltában, hogy csináltak egy ilyen mosógépet, és töredéke mosószerrel is sokkal hatékonyabban tisztított, de ilyen még mindig nem látok, lehet azért mert ezt nem lehet műanyagból fröcsönteni, és a kutyák meghülyülnek tőle
Stan család Mőttetek mint a fosóparé mi?
Volt f, g, újban... kell majd valami ha levizsgázik a fiam de heti 2ő max 4 óra ritkán vezetéssel elég döcögős...
Olyat nem veszek,van.
Picit furi a karakterisztika,mar nehez,de massziv,jobb futomu,szarabb mozgas,nehezkesebb.Tobbet fogyaszt,nem eszi az olajat.Megbizhatobb.
H-s.
Melyik?
Egész jó áron vannak már.
megvolt mindegyik astra a bemutatas ota,j-k nem.
H mindegyiktol kenyelmesebb,g mozgekonyabb.
én találtam f astra ülést amit újkorában kivettek és opc vagy mi a picsa( esetleg gsi??) üléssel használták
aztán teljesen fasza új volt a belső része és kicseréltem az enyémre, annak a bele úgy elkopott hogy a kókuszrost fele már lepotyogott az ajtó felöli részen már a drót vázat éreztem
na azóta kurva jó, az audi nyomja a dagadt oldalam az annyira nem fasza
mondjuk az audinak egész fasza lett a futóműve a "hintás" opelhoz képest
Nekem nejem 173 magas így ha netán hátra kényszerülök a náci bárkában akkor mögé ülök és kánaán van.
G-H ebben a sorrendben kenyelmesebb,A H nak jobb az ulese,lassan vadaszok egy par elsot.
az astrával jó sokat mászkáltunk az elmúlt időben hárman, ott sokkal kényelmesebben elfért a gyerek, pedig nem volt számottevően kisebb

amúgy az astra kormányát úgy megszoktam hogy nincs középütt hoyg amelyiknem ott van az már szar
hiába állítható ez ide-oda de akkor se tudom beállítani olyan kényelmesre mint az astráé
Jó magas leányzó a nejed bakker. 180 felett majd minden második sor ülés kevés nekünk.