Jó, legyen fizetős, nem nagyon járok fizetős helyeken. Ez leginkább az ott élőknek az érdeke hogy kevesebb füstös akarjon a fizető parkolóhelyig eljutni.
Lofaszt megyek be, kikerulom amennyire tudom. Inkabb a szerinted szar gyorsforgalmi halozatot hasznalom, mert konnyebb,gyorsabb.Szopj te a mellekutakkal.
Amugy most mentem szlovakban, fel a tatraba, google maps, fizetos ut kikapcs, meg nem eltem tankloteret csak ott.
Visszefele a 18-as nagyon tetszett, csak feligszar.
Amúgy meg mit irigykedsz? Dolgozzál azt futja rendes motorra, nem csak ilyen angol hengerhiányos szarra
Tanulj egy kis történelmet hogy mi az ami bealázta a motorod
https://totalbike.hu/sebessegoltara/2019/05/14/otven_eve_forgatta_fel_a_vilagot_a_honda_cb750/
Na ezt mondom. Ez volt a szemétség, hogy a vidéki jól járt, az örül a rendszernek, meg az olyan gecik mint te, annak is, hogy a Pesti szarul járt az új rendszerrel.
Így egymás ellen hangolja az embereket, és elvannak egymással.
Ebben biztos voltam, de én már ismerem a járást, tudom hogy kerüljem ki a dugót meg a fizetős részt, inkább de az olyan vidékiek szopják meg mint te, aki csak a főutakat ismerik, azt ott tilitoliznak a Hungárián miközben a mellékutcák üresek
most számolgatom, mióta motor nincs nekem csak 4 rendszámos van aztán eszembe jutott, hogy a sólyakocsi is rendszámos és tavaly elég sokat is használtam pályán hordozgatni a teknőt az egyik szerelőtől a másikig
Na akkor egyetértünk. Tök ezt mondom én is.
Nem nem megy gyorsabban a haladás csak kurvára kell lesni a Waze-t mert úgy vannak kialakítva a fizetős részek hogy beszopassák az embert. Sokan csak ezért veszik meg, nem azért mert kell nekik.
...üllői út, gyömrői út, ferihegyi út, szintén a teljesség igénye nélkül. Már gyerek koromban is szar volt mind, aztán 30éve csak foltozgatják mindegyiket.
Vidéken atom jó utak vannak ehhez képest...talán a Zirc-Pápa közötti út amin ment a rinya hogy minek azt felújítani vetekedett Budapest szégyeneivel.
ja hogy onnan Oda sok megyei matrica kellene
Akkor meg 43 ezret osszál el 6000-el, azt ha egy évben 7,2-nél többet kell járnod pestre akkor megéri az éves, pláne ha lesz még hozadéka esetleg közbe beszaladó más felé vezető gyorsforgalmi utakkal
Na ez meg a másik, hogy kéthavonta kb. egyszer kellene, de akkor is inkább megyek a városon keresztül, mert igaz hogy dugó van, de időben ugyan annyi, és még a táv is fele.
Amugy most mentem szlovakban, fel a tatraba, google maps, fizetos ut kikapcs, meg nem eltem tankloteret csak ott.
Visszefele a 18-as nagyon tetszett, csak feligszar.
Tanulj egy kis történelmet hogy mi az ami bealázta a motorod
https://totalbike.hu/sebessegoltara/2019/05/14/otven_eve_forgatta_fel_a_vilagot_a_honda_cb750/
Így egymás ellen hangolja az embereket, és elvannak egymással.
Nem nem megy gyorsabban a haladás csak kurvára kell lesni a Waze-t mert úgy vannak kialakítva a fizetős részek hogy beszopassák az embert. Sokan csak ezért veszik meg, nem azért mert kell nekik.
Vidéken atom jó utak vannak ehhez képest...talán a Zirc-Pápa közötti út amin ment a rinya hogy minek azt felújítani vetekedett Budapest szégyeneivel.
Akkor meg 43 ezret osszál el 6000-el, azt ha egy évben 7,2-nél többet kell járnod pestre akkor megéri az éves, pláne ha lesz még hozadéka esetleg közbe beszaladó más felé vezető gyorsforgalmi utakkal
Sehogy sem pálya a pálya