Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Számomra a Tuano elég meggyőző volt.
Mentem én már V2 vel de, nem győztek meg.
Tökéletességből nincs értelme visszalépni
Ez ajánlat volt?
Csörög, mert valószínűleg száraz kuplungos, rángat, mert a V2 nem simulékony, nem pihe-puha, hanem durva karakterű. A nyomaték leadása meg pont jó.
A hétvégén mentem Geri X11-esével, meglepően elcseszett a lábak helyzete, nagyon magasra van húzva a lábtartó. A motorja nyilván erős, de visszaváltáskor és motorféken sem volt semmi rángatás, semmi reakció, csak más hangnemben hümmögött-zümmögött.
V2 után szinte unalmas. Mondjuk a plusz 200 ccm és 20 lóerő bejött és a féke is fasza.
Probálj ki egy Panni ganét, észre sem veszed hogy lefostad a bokád.
Maradj inkább a steril japán vackoknál
Mostmár csak egy motort kéne kipróbálnod..............angliában gyártják Hinckley-ben.
Amit eddig próbáltál azok nem azok.
Akinek esze volt gázzal járt
180-200 km távot elment egy palackkal
Amikor 100 Ft volt a diszkó belépő és 30-40 Ft a rövid ital akkor 200ft körül volt a pb gáz aminek az ára utána eléggé felment, de egy hétvégi dorbézoláshoz képest gombok voltak
Úr isten!
Na kipróbáltam egy Ducatit.
Borzalom. Csörög zörög, rángat, olyan.mint ha szét akarna esni és fel akarna robbanni, meg tudom számolni a munkaütemeket. Mint egy Zetor, de valahogy mégis kezelhető és nagyon megy, emelgette szépen az elejét gyorsításoknál.
Nem szerettem meg, de nagyon játékos és szórakoztató a dieseles nyomaték leadás ellenére.
Az élethez szerencse is kell!
Lada egy benzintemető kényelmetlen fos volt a dácsiához képest. Akkor lett benne némileg kényelem amikor a bratyó vett bele kagylóülléseket 15 ezerért
És az az állandó benzinszag elviselhetetlen volt. A balos gyújtáskapcsoló sem ált kézre. A váltó modnjuk műszer volt
mi a jó verziót kaptuk a merkurba
A dákó megbízhatósága teljesen esetleges volt.
A tágabb családban volt három, az egyik a világból is kiment, a nagybátyám imádta, a másik kettő állandóan beszart valahol az úton.
http://youtu.be/I7vynhKKn6U tudom teló de egész jó képeket csinál.
Az volt mint takonyban a hurkapálca de a legkomfortosabb volt a sok szockó szar közül.
Egy himbálózó nulla tartású életveszélyes spirál rugós ülésű hulladék
Kényelmes volt akkoriban.
Ez a Dacia tévedés volt... csak a Lada volt vmilyen értéket képviselő pórnép auto
Meg volt kímélve de miután gyárilag hulladék volt, mindegy volt neki.... elrohadt a kaszni 1,5 év alatt aki kitalálta, a mentőben is ütni kellett volna
A tiétek lehet, mert ütötttek vertétek, nekünk az összes lomhalmaz közül, a legigénytelenebb, leg kölcséghatékonyabb, leg kényelmesebb autó volt mind közül
Nézd nekünk 3 új családi autónk is volt abba az időben a legkevesebb baj a dácsiával volt, illetve egyáltalán semmi baj nem volt vele. Az első egy wartburg pisztolyváltós 2t-s sedan.
PT 25-96 Ez előtt volt a család első használtan vett trabantja egy Zj-s rendszámú. Én már alig emléxem rá néhány éves voltam csak amikor letörtem róla a trabantjelet és volt érte dádá is Aztán szintén újonnan lett egy skoda 105( már a kockalámpás) KV 00-64, ezután jött a dácsia KK 04-50, majd sok év kihagyás után anyu vett egy altót ami máig is van ennek a rendszámát nem tudom valami jkv vagy jvk ilyesmi Mondjuk tegyük hozzá szervizet még ez az autó sem látott pedig lehet több mint 10 éves. Nagypapinak is voltak új autói az 1,6 literes zsiguli a 2-ik volt az országban. TR 80-29 Majd BCN-160 Azt a bratyó örökölte, volt egy másik autója szintén újonnan véve amit én örököltem az egy kombi 2t wartyogó volt Az eredeti rendszámára nem emléxem csak az újra az CSM-103 Igazi szopóroller volt ennél talán a passátomat utáltam jobban. Aztán édesapám az élettársával is újonnan vett egy kocka kombi zsigulit annak már sosem volt régi rendszáma BCV-997. Gyakorlatilag csak abba az időbe ennyi új autó volt a családba lehet mi gazdagok voltunk
Bár tegyük hozzá a néhány éves használt autók akkoriban drágábbak voltak vagy másfélszer mint az újak