Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fonnyadt narancs ?
Van gyárilag króm monster fater.
Egy mandarin, hogy lehet narancs
A mandarin meg ugye narancssárga
Hát még nem tudjátok:
Mandarine rosso!!!!
Nem fakult piros, meg bugyirózsaszin, meg hupilila.......
Jó ez a fakó piros szín, papám.
Te buta, ma KTM-es nem is volt az utakon, ilyen hidegben el sem indulnak.
Van egy szürke akibe rendszeresen beleakadok de ez most egy első szériás fehér volt
Piros -krómszínben szerintem is!
nagyon szép ez a gép, de szerintem pirosban sokkal jobban nézne ki
Ez a lényeg.
Én ma 500km-ert vezetem, egy szaros kényelmetlen TDI VW Transportert. 160-al letoltam mindenkit, a köcsög KTM-eseket is
Prius viszont nem tartott fel ma sem.
Szerintem nálatok van egy csávó aki direkt lesi mikor indulsz el és mindig eléd áll
lusta vagyok bármit írni és téged ma kimondottan utállak mert ma is egy buzi priusost kellett kövessek délután egy jo 10km-t mert a forgalom miatt nem lehet megelőzni és ő kényelmesen megy 75-80nal
Jó motorozást Neked! Remélem ennek a szr idónek hamarosan vége lesz! Ment a kórus tavasszal, hogy "kevés az eső, száraz a föld nem kel ki a termés! Most lett eső, annyi, hogy most ami eddig nem kelt ki az majd elrohad. Nemrég mentem egy gabonatábla mellett motorral, szépen egyenletes magasan nő!
Tartja a mondás jóból keveset adnak.
A 2001es lc4 is kb olyan árban van mint a 10 évvel fiatalabb sport motorok
Még a kis fos 50es endúrók is szörnyű árakon mennek, és nem csak kínálják hanem sorban állnak érte
Én is felismerem Fater!
De bammeg de.
A Ducati, az Dukati! Még a hangját is megismerem , ha háttal állok neki akkor is!
Te ez nem fakult egy keveset tavaly óta?
Letojom ki mit hajt... én ezt szeressem!
Már te sem érted mibe próbáltál belekötni, mi?
Akkor mondom máshogy, mert látom csak terelsz:

Ha mindenki olyan jó ízlésű lenne mint te, akkor most tucatmotorod lenne.
Tehát még egyszer megkérdem. Tényleg úgy gondolod, hogy mindenkinek pontosan ugyan úgy kell gondolkodnia mint neked?
Biztos nem lehet eltérő ízlése más embereknek?
Látom semmi.
Estét, na mifaszom van itten...