Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom mi van, nem látom a bejegyzésemet
Kb. egy hónapja volt itt Tapolcán a csopperes-találkozó lent dilgoztam a garázsban mikor hallom, hogy jön valami orosz helikuffer dugattyús motorral, és hamar feljöttem , hogy megnézzem! Aztán kiderült, hogy csak vagy 200 "csopperes" ilyen szétrakott lábú szülő-nő pózban tartott felvonulást a városban. De a motorok szépek voltak!
Húúú, de szép motorka!!! Gondolom melegíti a térdedet, így nem is leszel reumás vazze! Hány kilós ez a kis bicaj??
kilenccá!
Tényleg macsek, mi újság a versennyel, milyenek az eredmények, hogy megy?
Mekkora nyinnya? Mert az X11 a 636-oshoz képest majdnem 100 kilóval nehezebb, ez is számíthat. A 636 amúgy a legidegesebb motor, amivel mentem.
Érdekes, a Ninja az pattogott mint a nikkelbolha.
Futura-nak 60-nál 3.-ban krúzolásból teszek egy 2.-at, az csúszik picit, az X11 meg sztoikus nyugalommal tudomásul veszi és megy tovább, csak a fordulat emelkedik. Kezesebb ilyen téren.
Tényleg nem, pedig majdnem 1200 ccm, de kora és futtott km-e ellenére nem rángat, nem blokkol, kifejezetten kezes.
Amugy nem,csak jobban búg.
mindenki szaruk tudja,sor 3 a legjobb.
Talán 6-ból k 2-be 140-ről, de amúgy miért tenné?
Azt ne mond, hogy az X11 nem blokkol ha visszarúgod mert sikítófrászt kapok.
Akkor téged átkúrtak!
Jóvammá papa, tudom ám, hogy úgy mész vele, amit kiszól.
Én nagyon kímélem mert nem szeretnék állandóan utánfutózni meg sokat zabál ha véletlen megy. A fenntartásáról nem is beszélve.
Juszt sem!
Vehetnél már egy motort igazán.
Szeretem a V2 durvaságát, nem zavar, ha 2-esbe visszaváltva picit megállítja a hátsó kereket. Azt ne mond, hogy te néha nem szánkázol vele direkt.
Attól meg az én ktm endúróm is izmosabb
Nekem a 450es endúróban 162km/h volt a tárolt maximum sebesség
Én 120 felett már félek ettől gyorsabban nem szoktam menni

És az én 450esem még nem is volt igazán vad attól vannak sokkal erősebbek is
Amennyire tudom van cucc, da ma már bármit legyartanak.
De nem akarlak meggyőzni.
Bármi mechanikus alkatrész a blokkban, sebváltóban, kardánhajtásban. Nem tudok bemenni a Hondához, és rendelni hozzá. Ehhez már túl öreg, kifutott modell. 30-35 év után előfordulhat egy Hondával is szerintem...
Rángat? De mi? Használd az a kuplungot rendesen Te gyerek!