Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó szar... mi ez?
Is
Amig mindenki ellejtette a hattyu halalat en leszervizeltem a teleszkopokat. Nem mondom hogy soha de egyenlore ebbol a dogszagu olajbol elegem van.
Debrecenből?
Akó egyszerüen csak szar helyen lax
A legnagyobb hülyeség 10 napos matricát venni 6000-ért ha arról beszélsz. Vedd meg 10000-ért az év elején a megyeit azt csá Ha egy évben 2-szer mégy pestre már olcsóbban vagy
Én pont igy vagyok, egy éves teli 3,5 t plusz 3 db megyei a kis autora
Azt beszélik, hogy mëg Hitler építette.
Én már rég nem szarakodok ezen. Kb. 5 éve nem emelték az éves díjat 43 ezer azt kész. Megveszegetem a furgonokra azt egy évig jó vagyok, nem azon kell vakaróznom,hogy hol mehetek vagy hol nem aZ ASSZONY MEG KAP 3 MEGYEI MATRICÁT PEST, BÁCS, CSONGRÁD arra a 3 egyébként is csak 15 másfelé az az autó meg úgysem megy.
Lehet ezeken az útdíjakon rugózni bár egyrészt azért is felesleges, mert úgysem tehetünk ellene semmit.
Ha azt vesszük alapul, hogy az üzemanyagban elméletileg egy csomó útdíjat fizetünk akkor miért kell külön fizetni.
Bár mindíg azt kell nézni, hogy a körülöttünk lévő országokban hogy alakul ez. Nem gondolnám, hogy környezetünkben olcsóbban autózhatnánk. Néhány éve kitalálták a HUGO-t az nagy szopás a 3,5 tonna felett, mert minden szar útért is fizetni kell amiért eddig nem kellett. A megyematricák 3-4 évvel ezelőtti bevezetése szerintem nem volt rossz.
A legjobban az tudja kihasználni aki egy megyén belül ingázik. Nekem is jó, mert mondjuk az asszony autójára nem kel 43 rugót elköltenem egy évben csak 15-öt. összességében a 43 rugó az éves AP matricára szerintem meg nem sok, pláne,hogy ehhez nem nyúltak már hozzá régóta. Csak az előbb felsoroltakkal van a gondom, hogy állandóan taknyolnak valahol valamit és soha nem akar elkészülni. Ha valamikor végre elkészülne az m5,m0,m7 és meg lenne a BCS-Nk gyorsforgalmi út M5 csatlakozással én teljesen meg lennék elégedve, mert engem főleg ezek érintenek De asszem erre még aludni kell néhányat
Na mondjuk olyan egyenes, ha kikötöd a kormányt kecskemétnél solton elég levenni a madzagot
Ha megyek Pestre mindig megveszem a matricát mert nem akarok a négyesen oroszrulettezni.
De még soha nem sikerült úgy feljutni, hogy ne legyen valami hekkelés valahol.
Mindig emelt díjat fizetek a kisbuszaimra,.
Kecsón nagy változás lesz, komplett szétkapták a déli szektor elkerülőt egy éve csinálják bár az legalább látványosan halad
Az 52-es út az mindíg egy nagy szar volt. Az nem rosszabb vele, hogy csinálnak bringa utat tök mindegy már milyen minőségű, csak az egyébként is szűk, út ahol kb 50 km-egyvágtában leállhatatlan nagyábból soltig a 2 pihenőhellyel. Ott ha lerohad egy furgon (nem kell kamionnak lennie) Megállt az egyik sáv. 50-es szakaszon egyszerűen nincs hová lehúzódni. Kecskemét felöl van a csalánosi csárda, fentebb a kurjantó, a kígyósi csárda, néhány éve végre közbeiktattak egy benzinkutat, mert előtte 50 km-eren belül nem volt kút, meg két leálló ahol régen a qrvák tanyáztak azt ennyi. Ezen a szakaszon nem lehetett megállni sehol máshol, mert az út széle erdő vagy árok.
az a baj, hogy az elvileg jó utakon sem haladsz mindíg gyorsabban. Kezdjük mindjárt az m5-el. Most a m0-ásnál lassít be mert kapírgásznak rajta valamit, de 3 éve szakaszosan újítják, úgyhogy azóta szopás. Az M0-ás néhány éve végre kibővítették 2x3 sávosra. Élvezhettük kb. 1,5 évig, mert lassan két éve szétkapták azt kezdték előről az egészet. Ha meghallom, hogy hárosi duna híd kerülget a rosszúllét. Az utóbbi években annyit szoptam ezen autópályákon mint egész életemben az összesen pedig 92-óta vezetek. Aztán úgy hallottam (arra nem járok szerencsére) nem volt jobb a helyzet az M1-en sem cserébe mindíg szopott miatta az 1-es főút is. Ilyenkor elgondolkozik az ember, mi a gyorsabb. M7-nél is van, hogy inkább perkáta felé megyek haza + 60 km-er mert nem akarom beszopni a 15 km-es kocsisort a 0-áson. Volt mikor fél kilkóméter 2 óra hossza volt
Sámson felé szörnyű s az is főút, mellette végig bicikliút csak nagy eső után víz alatt a fele:(
most csinálják az 52es mellett a bicikliutat láttad milyen girbegurba a felület? ott se az a lényeg hogy jó legyen
A 44-es is elég le van lakva bizonyos részeken szégyen az az út is.
Lézerjani Hódmezője és szeged között csodálatos lenne az út, meg beemeltek a tram-tram vagy mi a tököm miatt emeletes körforgalmakat meg minden, de az a tízen pár km-er meg annyira haladatlan asszem 6 körforgalmat számoltam szegedtől hmvhelyig. a várost évekre szétbombázták katasztrófa az egész útálok arra járni
A bcs-gyula közötti utat amikor megcsinálták a következő évben már kátyúzták. Erre nem lehet mit mondani. nem az örök életnek gyártják az utakat, szeretnének többszőr pénzt kivenni belőle
ennyi erővel a bútor áfája lehetne 40% is mert ugye akinek van 300 ezre egy valamire annak az a +50 már nem számít

igazándiból nálunk(is) kb minden rendszerelem már egy rakás fos mindig minden tákolva van, és sosem lesz jobb mert senki sem mer változtatni semmit
Az M6 az nagyot kerül, mert lemegy a pálya mohácsig onnan vissza pécsig szekszárdtól indulva legalább 30+ km-er.
Ja, csak én nem erről beszéltem.
Hát én már álló f.sszal várnám, hogy elkészülne de alig látok néha valakit kapirgászni az építésterületen. Ez ugye 3 ütemre van tervezve, Békéscsaba-kondoros, Kondoros-Tiszakürt, Tiszakürt-Nagykőrös végálomással Kb. 4 éve decemberbe hívtak be egy matinéra a kultúrházba minden érintett tulajdonost, akinek a fődjén majd keresztül megy az út. Kaptunk szép térképet a nyomvonalról meg a megvalósítás üteméről a kisajátítás menetéről bla,bla, bla. Úgy volt, hogy 2019-ben befejeződik a 3-ik ütem. Vagyis már rég itt kellene a picsám alatt lenni az útnak. Ehhez képest, a tájékoztató után kb. egy évre kaptunk egy hivatalos értesítést, hogy az építkezés ez és ez ok miatt fél évet csúszik Közben eltelt még 3 év és még a kutya hozzánk nem szólt, hogy kellene a főd. Tehát még az egyezkedések sem kezdődtek el a kisajátítással kapcsolatban pedig ez nem 2 perces meló hanem akár egy éves huza-vona. aztán az év elején jelent meg nálunk a helyi újságban,hogy az Önkormányzatunk megadta az engedélyt(gondolom ami rá tartozik) az építkezéshez. Azóta megint eltelik lassan fél év azt semmi. Ezu egy 110 km/h 2x2 sávos gyorsforgalmi út lenne, gyakoraltilag békéscsaba és nagykőrös között, de nyílván nem ez benne a pláne, hanem menet közben kötnék szolnokot, füzesabonyi kivezetővel a m3-ast. Nekem az lenne még a pláne, hogy nem lenne vége az útnak itt a kert végibe, hanem közvetlen beleágazást adna az m5-be. Épp tegnap mértem 2,2 km-erre lesz majd valamikor a házamtól ezen gyorsforgalmi utak találkozása felhajtóval. R-go keleti és nyugati irányban lényegesen lerövidülne az utazás. Bár nem panaszkodhatok, mióta néhány éve kecskeméten átadták az északi elkerülő 1. szakaszát nekem 45 perc soroksár
Jah es siman elvennem az ingyen parkolast a zoldrendszamosoktol, mitol szennyez kevesebbet egy parkolo elektromos ha csak rothassza egesznap a verdat ingyen?
Femmi felszopo nincs abban ha orulok annak hogy nem kell fizetnem kulon penzt ha hatvanig mennek, meg ha a kogazdag hipszter laci vernyakol mert jajj regren ingyenes volt. A tobbi meg nem.
Most oszinten, orulok neki ha a kogazdag elektromos autos-priusos megszivja, telik neked jatekra fizess.