Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bevonatos pálcával?
Az ügyes.
Remélem legalább rozsdamentes pálcát használtál, azzal sokkal könnyebb gáz tömör, folyamatos varratot csinálni.
Igen. Elég jó technika. Viszont tényleg ne Yamahán kezd el gyakorolni. A Triumph megfelelő alany

Na de komolyabban. Mit gondolsz, az első precíziós szerszámgépet gépet, amivel megmunkálták ezeket a szuper precíz gépeket, hogyan csinálták?
A kiindulási alap a lábbal hajtós faeszterga volt, és az efféle trükkökkel ügyes emberek finomították mindig a pontosságot.
Nem azt mondom hogy elbaszhatatlan, mert könnyű elcseszni, de minden ilyennek az alapja az, hogy egyszerre csak elhanyagolható mennyiséget munkálunk le, gyakran mérünk nagy pontossággal és korrigálunk.

Persze itt nem láttam mérést, ennek az az oka, hogy vagy bízik benne hogy az átmérőbeli hibákat korrigálja a csapágyfém, vagy csak mikronokat csiszolt le a csávó, tehát nagyon nem volt lehetősége elcseszni.
Ez ilyen 1500-2000-es polírozó papír lehetett (nem néztem végig) amivel órákat kell dörzsölni egy ilyen edzett acél felületet, hogy házi műszerekkel kimutatható elváltozás történjen.
Én a szelephézagoló lapkákat csiszoltam ilyennel márványlapon (régi fajta 20mm-es), és elég keserves

Megjegyzem megvan a technikája hogy lehet üveglencsét, vagy távcsőtükröt csiszolni kézzel!!! Ha ilyen helyekre jó a kézi technika, akkor bárhova.
Egy baja van, nagyon munkaigényes minden ilyen.
Ne mondj ilyet... Lőrinc elvtárs nem lop, ahhoz ő hülye.... egész pontosan 10%-t tarthat meg.....
Ezt először IFA-n alkalmaztam legutóbb 6 éve egy régi halottaiból feltámasztott csapágyas swiften. ........végülis mindig bevált bár motoron nem biztos, hogy merném.
Ezek nekiestek a yamahanak smirglivel es spargaval.
Ez bevalt gyari technika?
Inin kivul persze.

http://youtu.be/h8rdmR4TYE4
L7! Superbike!
Azt nem hinnem hogy barki konszenzus alapjan elfogadna, tovabba megegy unios alapjogot sertene az orbani diktatura.
amugyis nincssajtoszabadsagoktatasegeszsegugystadionoklopnaklorinc utan meg eztis?
Semmit. Érdekes. igazolja, hogy a szavazást valamilyen szintü iskolázottsághoz vagy valami hasonlóhoz kellene kötni.
Ettol a videotol mit varsz?
Persze hiszen neked csak mocikád van!!!
Moccantyúztam tegnap!
Dehogynem
Én tegnap gurultam egy "keveset " ! 1/2 1-kor indulás , Győr-Regensburg Ingolstadt- Győr-Monor-Jászberény-Győr érkezés 3/4 23-óra . 1700km , ebből 500 szerelvénybe ! Az összes elektromos szemétdomb elmehet a picsába ! Egy hetes túra lett volna bármelyik fosnak ! Transporter forever ! Dizel a jövő !!!
Ezt mondom évek óta hogy az aszfaltról sosem látni a legszebb vidéket
Gyönyörű az a vidék!
Ez sem volt rossz nap.
tegnap vettem 2db hegeszthető karmantyút a gáztartályakhoz a töltő-kiengedő részhez
az egyiket fel is hegesztettem de úgy elfáradtam hogy a másikat elnapoltam
amúgy ez az első hegesztésem ami tökéletesen légzáró volt, igaz 2x hegesztettem körbe, bár inkább csak azért hogy tuti ne törjem le ha nekimegyek
ez az inverter lényegesebben jobb mint a trafó
amúgy nemrég hegesztettem egy "gagyibb" (nem mintha ez a iweld milyen baszott nagy márka lenne) de az lényegesebben bénább volt a kis gorillától hegesztés terén, igaz kiírta mennyi amper meg sokkal izmosabb volt de az áram szabályzó része sokkal bénább volt, az ívgyújtás is kb mint a trafónál
Nem az enyem, szoval nincs beleszolas, mar egy hete fel kellett volna rakni.
Dobd el a 3,14-csába, nem kell az neked!
Nekem jutott egy leszakadt kipufogo hovedo.
Valóban nagyon sokan voltak kinn.
Én csak a felét, de sok motoros volt kint.