Én is ebben látnám valamilyen szinten a megoldást. Ahhoz, hogy egy tetves 11 lóerős honda cbr 125-el törvényesen átmehess a falu másik végére, kell egyszer egy elsősegély vizsga, egy kresz vizsga, egy rutin vizsga, meg egy forgalmi vizsga, és nem nagyjából kell ezeken teljesítened, hanem meglehetősen szigorúan, alig hibázhatsz.
Ehhez képest ahhoz, hogy eldönthesd ki legyen az ország vezetője, lófasz sem kell, csak hogy odapottyantson az anyád a cigánysor végi szemétdombra, oszt kész, mehetsz viktort üdvözíteni.
Párom szavazóbiztos vot tegnap(tán nem kell mondanom hogy nem fidesznyik), és most saját szemével látta, amit ő eddig nem hitt el nekem. Hogy nincs konkrét csalás, nem mahinációkkal nyer a fidesz, hanem azzal, hogy az emberekben meglévő legaljasabb tulajdonságokra építi a kampányait, meg arra, hogy tudja, ostoba faszból nagyságrendekkel többen vannak a szavazók közt, mint értelmes emberből. Így aztán ezeket célozza meg, a gazembereket, meg a birkákat(ezúton kérek elnézést a saját birkámtól hogy hozzá hasonlítom a fidesznyikokat ) akiket sorosozós plakátkampánnyal meg állandóan hazudó, ferdítő M1-el szépen lehet terelgetni, közben annyi bőrt lelopva róluk, amennyi csak lehetséges.
Nincs ezzel szerintem baj, ostoba népnek ilyen vezetés kell. Én pont leszarom mi van az országgal, ha ez kell nektek, csináljátok vazze, én meg legalább tegnap is 323-al váltottam az eurót. Legközelebb én is tuti a 2farkúra szavazok, azok legalább viccesek, a jegyzőkönyv szerint több szavazatot kaptak itt is, mint pl a lehetmás, a mihazánk, meg a komunisták.
És megint csak feltételezel. Elég sok féle kisbuszt vezettem. Nincsenek nagy elvárásaim, nem kell kagyló ülés meg luxus felszereltség, de ez szar mindegyikhez képest.
Bármelyik kisbusz kényelmes volt amit vezettem. Opel, Ford, Renault. PErsze ezek nem mostaniak voltak.
Még azt is elhiszem készséggel, hogy a régi VW is kényelmes volt, de ahhoz nem volt szerencsém.
Idejössz a beszélgetős topikba, mi a faszt vársz? Mindenki szófosik, te mégis mindig belém állsz, aztán meg csodálkozol
Amúgy meg ki a fasz szólt hozzád? Ha nem tetszik húzz a picsába, ha meg szopni jössz ide, akkor ott van Apád fasza, ő mindig olyan okosakat ír és soha sincs szófosása.
Persze, ez egyértelmű. De nem hasonlíthatjuk a komfortot egy személyautóhoz. Ezek mind munkásautók. Gondolom a Kéri is amivel ment, egy full fapados munkásautó még akkor is ha ők nem kimondottan koszos autónak használják.
Egy napi szinten 10-12 órát használt járműben (hangsúlyozottan a saját véleményem) szerint kurvafontos,hogy az kényelmes vagy nem.
Nincs nagy merítésem csak a H100 és ducato.Ebből a H100-al kínszenvedés 200 Km,ducatoval nem.De spec a ducato anyósülése kibaszott szar,túl egyenes a támla és beáll a derekam,a vezetőülés jó.
A legújabb vito, olyat vezettem sokat ami kényelmes volt nagyon, de a többiből csak régit. Ugyanolyan mindegyik, busz, kisteher. Nem is várom el tőle hogy minden kényelemmel kényeztessen...
Ez egy busz! Mit vársz tőle, hogy menet közben izgatja az ánuszodat?
Tudod mi a zavaró? Rég olvastam be ide és mi fogad?! A szófosásod már megint.
Na úgyhogy ezt meg is beszéltük, a transporter nem olyan kényelmes mint a homokos kis hibrid szarod, ez egy nagyon pontos összehasonlítás volt. Se lámpa se gázreakció se kényelem... hihetetlen, komolyan mondom hogy hihetetlen!! Elképesztő!!
Bármi jobb. Ilyen kényelmetlen lusta szart még nem vezettem. Aki erre veri a nyálát, az meg is érdemli azt a szenvedést amit választott.
Lehet hogy a régi jobb volt, de a mostani VW-k mind szarok. Se rendes ülés, se rendes gázreakció, se rendes világítás.
Aha. Újsbb bölcsességedet olvashattuk. Mesélj kérlek hogy menyik az a kisbusz ami jobb mint a transporter. Nehogy már a honokos autódat akard egy kisbuszhoz hasonlítani...
Egyrészt igen, másrészt ennek ellenére elég sok embernek nem megy a szövegértés abból a korosztályból SEM
Volt egy eminens csajszi az osztályunkban. Az sem tudott értelmezni, csak magolni, amíg kezelésbe nem vettem
Aztán tisztára boldog volt hogy pár egyszerű alapelvvel, minden matekfeladatot meg tud oldani, nem kell külön bemagolni minden típust.
Nem volt hülye a csaj, csak szar volt az oktatási metódus, nem ösztönözte a gondolkodást.
Transporter? Akkor használd, mert megérdemled
Gyenge, zajos, kényelmetlen szar. 500km után jobban el voltam fáradva, mint a városi villannyal 80kmenként töltve, kétszer annyi idő alatt ugyan ez az út.
Ha már diesel legalább valami rendessel menjél amelyik autót is tud gyártani, ne ilyen fosvágennel.
Ehhez képest ahhoz, hogy eldönthesd ki legyen az ország vezetője, lófasz sem kell, csak hogy odapottyantson az anyád a cigánysor végi szemétdombra, oszt kész, mehetsz viktort üdvözíteni.
Párom szavazóbiztos vot tegnap(tán nem kell mondanom hogy nem fidesznyik), és most saját szemével látta, amit ő eddig nem hitt el nekem. Hogy nincs konkrét csalás, nem mahinációkkal nyer a fidesz, hanem azzal, hogy az emberekben meglévő legaljasabb tulajdonságokra építi a kampányait, meg arra, hogy tudja, ostoba faszból nagyságrendekkel többen vannak a szavazók közt, mint értelmes emberből. Így aztán ezeket célozza meg, a gazembereket, meg a birkákat(ezúton kérek elnézést a saját birkámtól hogy hozzá hasonlítom a fidesznyikokat
Nincs ezzel szerintem baj, ostoba népnek ilyen vezetés kell. Én pont leszarom mi van az országgal, ha ez kell nektek, csináljátok vazze, én meg legalább tegnap is 323-al váltottam az eurót.
Még azt is elhiszem készséggel, hogy a régi VW is kényelmes volt, de ahhoz nem volt szerencsém.
Idejössz a beszélgetős topikba, mi a faszt vársz? Mindenki szófosik, te mégis mindig belém állsz, aztán meg csodálkozol
Amúgy meg ki a fasz szólt hozzád? Ha nem tetszik húzz a picsába, ha meg szopni jössz ide, akkor ott van Apád fasza, ő mindig olyan okosakat ír és soha sincs szófosása.
Nincs nagy merítésem csak a H100 és ducato.Ebből a H100-al kínszenvedés 200 Km,ducatoval nem.De spec a ducato anyósülése kibaszott szar,túl egyenes a támla és beáll a derekam,a vezetőülés jó.
Tudod mi a zavaró? Rég olvastam be ide és mi fogad?! A szófosásod már megint.
Na úgyhogy ezt meg is beszéltük, a transporter nem olyan kényelmes mint a homokos kis hibrid szarod, ez egy nagyon pontos összehasonlítás volt. Se lámpa se gázreakció se kényelem... hihetetlen, komolyan mondom hogy hihetetlen!! Elképesztő!!
Bármi jobb. Ilyen kényelmetlen lusta szart még nem vezettem. Aki erre veri a nyálát, az meg is érdemli azt a szenvedést amit választott.
Lehet hogy a régi jobb volt, de a mostani VW-k mind szarok. Se rendes ülés, se rendes gázreakció, se rendes világítás.
Volt egy eminens csajszi az osztályunkban. Az sem tudott értelmezni, csak magolni, amíg kezelésbe nem vettem
Aztán tisztára boldog volt hogy pár egyszerű alapelvvel, minden matekfeladatot meg tud oldani, nem kell külön bemagolni minden típust.
Nem volt hülye a csaj, csak szar volt az oktatási metódus, nem ösztönözte a gondolkodást.
https://index.hu/belfold/2019/...
Gyenge, zajos, kényelmetlen szar. 500km után jobban el voltam fáradva, mint a városi villannyal 80kmenként töltve, kétszer annyi idő alatt ugyan ez az út.
Ha már diesel legalább valami rendessel menjél amelyik autót is tud gyártani, ne ilyen fosvágennel.