Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvileg idén ősszel: most 2 km új aszfalt (helyenként fehér zúzottkő padkával), aztán 2 km felmart régi aszfalt, aztán megint 2 km új (de még padka nélkül) - megint felmart régi...
Mikor lesz kész?
Mi a fene. Na majd kipróbálom. Győrben voltam a hétvégén, a 82-es út tényleg nem túl motoros barát, óriási forgalom volt szinte folyamatosan.
Viszont hamarosan lesz egy nagyon szép, nagyon kanyargós, forgalommentes vadiúj utunk: Kurdtól Bonyhádig vezet az erdőben, nulla forgalom, mindenütt felfagyás és kátyúk - na ezt most teljes hosszában aszfaltozzák éppen. Jó lesz!
Azon nem szoktam járni - tegnap csak Pécstől Sásdig mentem a 66-oson, majd elkanyarodtam Dombóvár felé a 611-re.
A 67-es zenél már? Mindig feltűnik róla néha 1-1 cikk.
Hűha!
Nem is volt olyan jó.
Én tegnap voltam a 66-os úton. nem tartott egy hónapig.....
Kéne szponzor és mindenhova.
És akkor ott tartunk hogy igazából itt van az Alpok, Balkán vagy a skandináv részek észak adrika, nyugat ázsia... van itt is amit motorozni de csak jó lenne ott is
Mert kicseszett nagy az ország.És annyi minden látnivaló van.
Most a Zion,yosemite, vagy a Grand Teton nemzeti parkot nézzem meg de inkább az hogy ha ezeket megnézem haggyam ki LA-t Miamit vagy 66-os utat?
Jó középnyugaton csak redneckek és baszottnagy farmok vannak.
A legjobb lenne venni egy motort és kikerülve a nagyvárosokat végiknézni a sziklás hegységet hosszában,az is 2 hónap lenne.Vagy mittudomén.
Aki igazán felfedezni, megismerni akar egy másik világot, annak szinte semennyi idő nem elég és ez természetes. 9-10 nap még az Adrián is kevés, 1 hónapot töltöttem Skóciában és mennyi, de mennyi helyen nem jártam ott sem, egy egész nyár kéne, hogy nagyjából bejárható legyen az az amúgy nem túl nagy ország.
Így van, 1hétre vagy 10napra nem is szabad elindulni, minimum egy hónap, akik voltak mindenki imádta de mindnekinek az volt a baja hogy rövid az idő
Ebből az összeggből szerintem meg lehetne csinálni a 3 hónapos túristavízum alatt a komplett észak amerikai részt,természeti látványosságokkal és városokkal együtt.
Simán a repjegy oda-vissza,veszel valami ezerdolláros pickupot és hajrá,és nem kell ennyit hangsúlyozni a videók alatt hogy mennyire ász a nagy buziközösség és mennyire jó már hogy együtt él az a sok jóravaló nép.
Csak tudni kell perfekt angolul nehogy eladjanak ukrán kurvának a jóravaló népek.
Valószínüleg soha sem fogok eljutni egy ilyen utazásra, ezért jó megnézni. Lohol az tuti, de úgy a szöveg is egy picit másabb, vannak benne csúnya szavak is amiket eddig nem nagyon hallottam tőle
Elküldeném montenegróba őket vagy Szkopjéba a cigánytelepre írok is neki egy e-mailt
Ne mérgelődj Laci! A népességben ez a nagy átlag !
Ja bocs,az akciós utazás 7 kiló,ami nem tartalmazza a 116e-res reptéri illetéket.
Szóval a videón látunk 1.632.000 forintot.Plusz szerintem a lakóaautó.
Jóez na.
I gen??! És ezt az egészet kulturáltan , iskolát végzett emberhez méltóan nem lehetett volna leírni??! Ha esetleg a cigánysoron tanultad" ezt a beszédmódot akkor megértem! Bocsánat!
A vége a héten lesz.
Ja tólni kell a libsi szöveget folyamatosan,nem véletlenül lett a srác indexes anno.
Szerintem most csak átloholt mindenen nem mélyedt el.
Bár én is ezt csinálnám ha hozzámvágnának egy 700e-res egyhetes utazást.
Ez is jó kis utazás lehetett. Csak nekem tűnik úgy hogy most sokkal lazább, szarok bele stílusa lett ? Bár aaaa valamelyik részben egymás utáni vágóképen a buzik azért sok volt, azt kihagyhatták volna.
Remélem még sok videót csinálnak
Nézzétek inkább chicagot.

http://youtu.be/L-_uwmHQykE
Húha, káromkodás meg ki szólt hozzád duma... az előbb mar volt egy Levike is... jól kész lehetsz. Szedj be egy kis rivot ha már ennyicskétől is idegbeteg lettél.
Sőt,egyszerűbb lenne ha kikötnék hogy csak akkor szavazhat bárki ha neked tetszik az eredmény.
Vagy addig szavaztatnák míg neked tetsző eredmény jön ki.
Az szerintem most is kell, meg orvosi igazolás is.