Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vágjátok ezt a tltósdit ha én akarnák se tunák tiltani, mert fogalmam sincs hogy kell

"Ha esetleg a cigánysoron tanultad" ezt a beszédmódot akkor megértem" Tehát ebből egyenesen következik, hogy te is alacsonyabb értelmi szintűnek gondolod őket, akiknek megbocsátható ha hülyék. De ezt kimondani csak akkor kulturálatlanság, ha más teszi, ha te akkor nem. Értem én!
Vagy a fidesznyik bántott meg ennyire a húsodba vágva? Annak kifejezetten örülök, aki gazembereket támogat, az maga is az. És itt még csak nem is jobb vagy bal ideológiákra gondolok, csak simán a gazdasági rablásra, amit pofátlanul művelnek.
A senkit meg nem bántó PC langyos és kigyomlált vélemények meg talán a legkárosabbak manapság a világra, mert olyan hogy mindenkinek jó, nincsen, ha az én véleményem mindenkiből tapsvihart váltana ki, az lenne a legnagyobb baj. Így aztán örülök ha neked nem tetszik.
Jelenleg nincs alternatíva ennyi balfasz senkiházit, mint az ellenzék még nem hordott a hátán ez az anyaföld
Csak vicceltem
Akkor most nagy kanállal eszitek a levest Nálunk 30 ezret kaptak a szavazat számláló bizottsági tagok.
Egyébként meg lehet fidesznyikovozni, de nem mondtat te kire szavaznál vagy tál
Bár a DK- az kecsegtető alternatíva
Ja 30 évet tanított uabban az állami középiskolában..... és fantasztikus matek-fizika tanár...
Én emlékszem.... az egyetemre is... mondjuk nem is kommunikáció és média, meg andragogia meg ki tudja milyen kamu szakokon végeztem ma meg érettségit kapnak úgy hogy az írás olvasás sem megy... nővérem is tanár, én sokáig magántanítottam sőt a Radnotiban is oktattam... mondjuk az ELTE elő képző.... végig kísértem az oktatás béka segge alá való leépítését ... nővérem is átment egy alapítványi suliba, mert mar nem bírta az államaiban való rengeteg baszakodast meg utasítást.... pl nem buktathatott meg diákot, mert az rontja az iskola statisztikáját volt, hogy az igazgató (aki ma a KLIK-nél osztályvezető) berohant és az erettsegi alatt kérte számon... a faszjancsi... pár éve volt... de hat ez volt a központi direktíva....
lofaszt.benne voltam a 90 es evekben,ugy erettsegiztem hogy a heven 20 perc alatt atolvastam.Ez nem vilagszinvonal.
Csak egy divatos bullshit most azoknak akik nem emlekeznek.
Minek oda net?
jo lenne,net nelkul.
A magyar oktatás a 90-es években még világszínvonalú volt, majd jött a mindent könnyítünk, 4. osztályos gyereknek még olvasni sem kell tudni, az érettségin meg elég ha tud szöveget felfogni és összeadni.
El kell engedni a magyar oktatást, 20 év alatt úgy bombázták szét, hogy abból már nem lesz semmi.
gyalog?
A faszt.... vissza kell emelni az oktatási színvonalat, meg kell teremteni a feltételeket és hagyni kell a tanárokat tanítani végre.... ez a színvonal a béka segge alatt van, és még anno Magyar Bálinttal kezdődött... azóta csak lefelé ment... ma egy érettségin csak röhögni tudok, annyit is er, mint anno a 8 általános
menj el szlovakba.
peticio volt a konnyitesert.
Traktorokat Bp belvárosába, azoknak mindegy az útminőség. A Renault-om majd szét esett a fővárosban, alig vártam hogy kiérjek onnan, borzasztóak az utak.
Kanyargós it van itt Pesten dögivel.... meg felújítás sem kell hozzá.. ahogy kerülgetem a rengeteg kurva mely kátyút, úthibát megy a 15 cm-el lejjebb levő fedeleket, uaz az élmény.... lassan csak meg valósul a sétáló Budapest program, mert közlekedni mar alig lehet
Nálunk ez középiskolában dolgozatnak is gyenge lett volna.....
Mennyire hamarosan ? A zobáki völgyben már nem is tudom mióta kint van a tábla hogy felújítják, legalább 1éve de lehet hogy már 2
Hajrá!
Elég csak kérned hogy tiltsalak
Most írjam hogy ronda a cbr?
Dehogy. Tiltottam a picsába. Ha csak kötekedni jár ide, engem nem érdekel a mondandója, aztán mérgelődjön magában hogy megint szófosásom van. Lehet még feltöltök néhány albumot magamról, azt úgy is szereti
Nagyon keskeny, nagyon kanyargós aszfaltcsík - de nagyon szép helyen. A forgalom jelenleg (és régebben is) a nullához konvergál.
Akkor őszig raérek.