Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rákerestem 7,5 alatti
ami egy átag 4,5ös lövedéknél kb 170-175 m/s csőtorkolati segesség
Jaaa, hát ha a motorozásról van szó??!
még ha kell megnyalja a sót
fogatlan bányarémek ezek mind Meg mit csinálna 50 évig a szájában a te szoknyás légpuskagolyóddal
Azért vigyázol rá, nem hajtod csapágyasra!
és ott nem volt nehéz. Már a 3 puskacsere után is mindíg szigorú tekintetek követtek
Én nem bánnám , ha az én golyómat a szájába vette volna , csak közben eltelt 50 év!
7kj jó is lenne
de sajnos csak 7 j...... az meg picsa 16 felé van ami használható is a 25 környéke már durva, az kilövi a nyulat 100 méteren túlról is
Csak motorozni lehet jönni. Esetleg nyalunk egy fagyit
változás képpen elkezdett esni szerencsére
új alanynál mindíg többet forog az
asszem 7 kj a határ felette engedélyköteles lőfegyvernek minősül. Az ilyen flóbert szarok pl. bőven alatta voltak
megforgatod minden harmadik páros hónapban egyszer azt a rudat
Lehet, van 72 éves ismim, Wild Star-al nyomja.
Igazából ideje lenne már valami üvegtigrises találkozónak, ha már a csoportos tevékenységnél tartunk.
jöhetek én is? csak kéjrudat tudok vinni de nem szoktak a hölgyek panaszkodni
van egy idősebb fószer ismerősöm, van valami komolyabb drónaja hát mitt tudom én mi valami raptor vagy a fene tudja mi a neve több száz ezres kategória, az mesélte ezt amit te, hjgoy így megszigorították ezt a reptetés. pedig csónakos horgász mint én ott csinálgatott ilyen videókat a körösök felett, meg követte a csónakját meg stb.
Na annak valmi komáját bemérték. Mert állítólag ezeket 50 méter repülésmagasság felett be tudják mérni. azon is videókamera online meg tökömtudja. Azt egyszer csak ment hozzá a nav vagy valami felügyeleti szerv, hogy vagy csak kapott valami hivatalos levelet, hogy megbüntetik illegális használat miatt. aztán próbálta ezeket tagadni, majd kapott egy olyan képet amit a saját drónja vett fel és rajta volt
Szerinted?
Miért ne lehetne motorozni 70 évesen?
látszik hogy nem vagy igazi kemény legény
mi is szétlőtünk mindent ha felbasztuk magunkat
ez jó, nekem nem jutott eszembe hogy elkezdjem szétlőni neki.
Mondjuk Kb. egyszer lőttem így céllövöldében. Első lövés súrolta a pálcát, aztán a többi talált, mert rákompenzáltam, de ahogy mondod az istennek nem akart leesni, ott "lebegett" a levegőben.

Inkább a szomszéd légpuskájával lövöldöztünk. nem tudom mi volt, de rohadt jó távcső volt rajta és pontosan is lőtt.
150 felé meg lehet venni
igazándiból nem a 150 a sok hanem hogy le van butítva, és ha megcsinálod izmosra megdugják a segged
egy jobb pcp lenne az igazi de ott csak a 300báros pumpa 70 felé van....
Benne vagyok

Nem "bántjuk" a házas embereket.
Gyere te is, nyomjuk hármasban
Beszélgetni a régi szép időkről.... amikor Laci még tudott..... menni....